forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Snježni
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 22/03/2007 : 21:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Neki dan se nagovorio i posudio u knjižnici ovaj strip. Sam strip mi je bezveze al vidim da nije kraj pa reko ako netko zna kad sam vec procitao ovu knjigu dal ce ikada izaci i ostatak? I da li Bookglobe uopce ima namjeru nastaviti sa ovom Best-seller bibliotekom?

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/03/2007 : 23:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Cini mi se da je jednom davno baš ovde na forumu Nebojša govorio da Bookglobe sa Best-seller serijom nemaju nikakvu namjeru nastaviti...Da je to samo bio pokušaj varijacije,ali je od strane forumaša i ostale strip publike naišlo na zamjerke tipa format,kolor itd.itd.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/03/2007 : 23:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
pa ne moze da se nastavi kad jos u vek ni u Francuskoj nije izasla druga serija, dakle za sad postoje samo ove 4 knjige koje je i BG izdao...

"Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 23/03/2007 : 09:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
tocno - nastavak sljedi nakon francuskih izdanja - kada - vjerovatno nikada

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/03/2007 : 23:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ovo mi je jedan od najglupljih stripova koje sam citao, Žali bože bacenih para.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/03/2007 : 07:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
i za mene je jako loš strip - fali mu skoro sve

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/03/2007 : 09:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Zahvale otvaratelju ovog topica.
Upravo sam se spremao kupiti ovaj strip, ucinilo mi se po opisu da je nešto dobro.
S obzirom da se svi slažu da strip nije nešto, ostaje mi tih 109 kuna...

Reklamica:
Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 24/03/2007 : 14:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Onda mogu misliti kako si razocaran sa 90ak % ostalih stripova koji su ti dostupni, od Zagora pa nadalje...

Snježni je izvrstan strip. A i Duh vam je rekao sve što treba

Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 24/03/2007 : 14:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Zahvale otvaratelju ovog topica.
Upravo sam se spremao kupiti ovaj strip, ucinilo mi se po opisu da je nešto dobro.
S obzirom da se svi slažu da strip nije nešto, ostaje mi tih 109 kuna...

Reklamica:
Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.

Pusti ti ove što se nadovezuju po inerciji - kud' drugi tud' i ja.
Imam nešto korisnih i prosvjetljujucih komentara za dati u vezi Snježnog. Zainteresirani neka uplate 109kn (da si kupim još koji primjerak ) i pricekaju otkrovenje po Majama (21.12.2012).
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/03/2007 : 22:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by zlatkob

quote:

Onda mogu misliti kako si razocaran sa 90ak % ostalih stripova koji su ti dostupni, od Zagora pa nadalje...

Snježni je izvrstan strip. A i Duh vam je rekao sve što treba

Iskreno ja nisam ljubitelj fantastike i ogadio sam se da je meni glup, što ne znaci da se nekom može dopasti.

Taj mi je strip pomalo kao neka video igrica, a ja sam mator da sada pocnem da igram video igrice.

Još jedno. U tom stripu mi se jedino dopala ona razvaljena Venecija i ona šizofrena atmosfera tamo.

Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 25/03/2007 : 03:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
E pa u Veneciji je i pocela prava zabava :)
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 25/03/2007 : 23:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

Meni se dopao onaj lik i svi oni sumorni kadrovi Venecije na samrti, ali meni ne leže ti sf stripovi.
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 26/03/2007 : 02:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:

quote:

Meni se dopao onaj lik i svi oni sumorni kadrovi Venecije na samrti, ali meni ne leže ti sf stripovi.

I ja sam ga citao kao neki "specijal" :) Baš zato mi se i svidio. Neobican i bez "krute" fabule na koju smo navikli u americkoj i talijanskoj produkciji.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000