forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi DD SP #8 Demonov zamak
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 16/04/2007 : 00:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Je, stigao je specijalac na kioske!

I sve što sam rekao o Faraciju i njegovom modusu operandi tamo negdje na pocetku ovog topica, i dalje ostaje... on je možda nešto malo izbrušenija verzija Rujua ali stvarno ništa više od toga. Prica bez nekih velikih ambicija, sa par oniristickih sekvenci ovdje u funkciji razvlacenja radnje, par dobro portretiranih aktera price i jednostavni petparacki završetak. Kak se kaže, nit smrdi nit miriše. Celoni je opet drugaciji od slicice do slicice, vrlo dobar prema ocajnom. Na trenutke neodoljivo podsjeca na Venturia (Covjek sa dva života, Igra sudbine) dok u akcijskim scenama na trenutke Castellini.

5/10

in the evidence of its brilliance

Preocitao sam ga jucer i slažem se! Jedino bih mu ipak dao koju ocjenu više.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 16/04/2007 : 09:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Prvih 100 strana je odlicno, onda slijedi lagani pad..al u svakom slucaju, izvrsno.Crtež, prica...sve.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/04/2007 : 13:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
[i]Originally posted by kiky[/i

I sve što sam rekao o Faraciju i njegovom modusu operandi tamo negdje na pocetku ovog topica, i dalje ostaje... on je možda nešto malo izbrušenija verzija Rujua ali stvarno ništa više od toga. Prica bez nekih velikih ambicija, sa par oniristickih sekvenci ovdje u funkciji razvlacenja radnje, par dobro portretiranih aktera price i jednostavni petparacki završetak. Kak se kaže, nit smrdi nit miriše. Celoni je opet drugaciji od slicice do slicice, vrlo dobar prema ocajnom. Na trenutke neodoljivo podsjeca na Venturia (Covjek sa dva života, Igra sudbine) dok u akcijskim scenama na trenutke Castellini.

5/10

pa ne znam baš ovo s "modificiranim Rujuem"
ipak je utvrda osjetno bolja - na kraju krajeva, ima bar pogodenu horor-temu. tako da "bez velikih ambicija" ne stoji nužno uz ovaj strip - radi se upravo o B-hororu, iliti baš onom što vecina horora jeste, pa je ambicija onda velika i ispunjena, ili pak mala, ako ovo trpamo u šund - ovisno kako gledamo.
Meni je utvrda sasvim ok, B-horor cist ko suza. Rekao bih da je dobar dio price pod utjecajem Bavinih Demona (ukleti horor film, ljudi postaju cudovišta), pa tko voli njih (ja da!), ni ovo mu nece biti loše. Totalni trash eskapizam bez ikakvih stavova o smislu i životu a la sclavi = možda bi se ovo moglo ubrojiti u prednosti Demonove utvrde

Crtež je prilicno dobar, odmah me privukao.

6.5-7/10

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 16/04/2007 : 14:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Nije ni tako loš kao što bi se na prvi pogled moglo ciniti. Grouchov vic o madionicaru i slonu dodatno podiže ocjenu.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 16/04/2007 : 16:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Rekao bih da je dobar dio price pod utjecajem Bavinih Demona (ukleti horor film, ljudi postaju cudovišta), pa tko voli njih (ja da!), ni ovo mu nece biti loše.

Prvi Demonsi Lamberta Bave su bili "cool"... nedavno pogledao Demons 2 koji bez veze, loš... ma zapravo ocajan. Oni se tu samo naganjaju cijelo vrijeme kroz cijelu zgradu, demoni urlaju a žrtve vrište. Ovi ih malo zakace, nešto malo krvare... Svinjarija, djetinjarija. Kao da je to neki pocetnik snimao.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/04/2007 : 08:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
procitao strip,

vrlo dobra do odlicna epizoda, groucho u stripu fenomenalan (najbolji od moby dicka)
cak je i naslovnica i crtez vrlo dobar
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000