forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Serije i izdavacke kuce koje su izdavale stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 17/04/2007 : 19:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
stoataaaa poruka
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 17/04/2007 : 20:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
aj, kazi koji su ti omiljeni stripovi i omiljene serije
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/04/2007 : 09:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Krsticu, znamo da si mlad i svjež, al to nije isprika za pisanje bedastoca na forumu...

Kaži ti nama koji ti je najbolji strip junak?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 18/04/2007 : 11:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
stati to znaci bedastoca
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 18/04/2007 : 11:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
a mogu i redom da napisem moje omiljene junake redom i da napisem komentar
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 18/04/2007 : 11:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
meni najzanimljiviji i najbolj strip ili ti junak je zagor u prvom proju vaninija teritorija komanca urednik odlicno ga opisuje osobinama koje imaju drugi junaci .A zasto je najbolji meni .Zato sto volim fantastiku koja se pojavjuje u mnogo brojeva zato sto je posten ma do sutra mogo bi da opisujem zagora i kad kupujem polovne stripove prvo pokupim zagore pa onda ostalo ima strava znak
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 18/04/2007 : 11:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
a ostali junaci redom :
dilan dog i misterija delu drugo mesto
alan ford
blek mark a tu su i marvelovi junaci
lMA SVI STRIPOVI SU MI STRAVA
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 18/04/2007 : 11:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
ali ja bi tako komentariso sve sa nekim. a vi ste me pitali koji mi je najbolji [.znate u mom mestu ili bolje receno nepoznajem nikog ko cita stripove redovno i veliki je fan pa nemam snikim da da razmenjujem stripove ili da komentarisem nova izdanja stripovi zamiru u srbiji i treba nekako da se vise promovisu stripovi .
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 18/04/2007 : 11:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
pardon ne u srbiji nego u celoj ex yu bar ja tako to vidim samo od rodidelja i rodjaka mozes da se navuces na stripove
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 19/04/2007 : 23:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
opet nema komentara
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/04/2007 : 23:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
mladene, koja si ti legenda!
ovo mi je najbolji topic koji sam u zivotu procitao!
tvoje konstantno vodenje topica i pricanje sa samim sobom me bas nasmijalo!!!!

ako koji put budes dosao u zagreb ili zapresic (ili ti prijatelj/rodbina bude dolazila) javi i dajem ti 30 stripova tvojih najdrazi dylana i zagora
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 19/04/2007 : 23:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
pa naravno da pricam sam sa sobom kad nisam nikad upozno nikog ili prico sa nekim ko voli stripove i ko ih sakuplja ovo je odlicna prilika
jer na ovom forumu svi su zaludjenici za stripove kao ja ja svojim drugovima pricam kako sam nabavio nove stripove i kako su zanimljivi oni zevaju a ovde svima je u glavi only only and only comics da kad bi moji drugovi citali stripove eeee
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 19/04/2007 : 23:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
a da ja ovaj topic zamislam kao moj sajt o stripovima nadam se da cu jednog dana namestiti pravi sajt
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/04/2007 : 23:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
nisam mislio nista lose kada sam rekao da sam se nasmijao,
ludo mi je sto imas 13 god i vec si na forumu,
ja sa 13 nisam znao ni zube prati
uglavnom, ponuda za stripove svakako vrijedi
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 20/04/2007 : 00:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
nisam ni pomislio da si mislio nesto lose da li je ona poruka mozda grupo napisana.a to sa 13 god pa na internetu sam od 11 a sad sam se poce uclanjivati na forume i internet mi ide brzo provalim fore a i pametan sam bar tako kazu
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 20/04/2007 : 00:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
onu poruku sa komplimentima sam procito sto puta i nemogu da verujem da da me neko tako hvali .Hvala
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 20/04/2007 : 20:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Evo, i ja da te hvalim, i meni je ovo omiljeni topic, uzivam da citam kako pricas sam sa sobom, a i srecan sam sto vidim jos jednog Vojvodjanina zaludjenika u stripove (do sad nas je bilo malo, Srdjandj, Marlowe i jos poneko). Samo ti nastavi ovde da pises, ali probaj da se prebacis sa Zagora na nesto drugo. Ja sam sa 13 godina procitao "Nošeni vetrom" i nakon tog stripa se moje poimanje stripa potpuno promenilo. Iz inata nisam vise procitao ni jednog bonellija skoro 15 godina.
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 21/04/2007 : 18:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
ha zanimljivo necitam samo bonelije citam marvelove junake konana onako tarzan i redovno kupujem ultimate spider-man/x-man.luxorovi i stare i nove stripove .hellboy-a sam jedan procito i dobar je strip ali u zrenjaninu nisam vide nijedan broj ima ... i ja uopste nisam cua za taj strip . i da pokusavam da citam sto raznovrsnije zanrove .a zagor ima najbolju radnju stripa i strava crtez
Go to Top of Page

Mladen Krstic
New Member

Serbia
188 Posts

Member since 30/03/2007

Posted - 21/04/2007 : 18:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mladen Krstic's Homepage  Send Mladen Krstic a Private Message
a da veoma mi je drago sto ljudi citaju rado ovaj moj topic
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 22/04/2007 : 15:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

nisam mislio nista lose kada sam rekao da sam se nasmijao,
ludo mi je sto imas 13 god i vec si na forumu,
ja sa 13 nisam znao ni zube prati
uglavnom, ponuda za stripove svakako vrijedi

Tocno, ni ja u tim godinama nisam znao ništa. Znao sam samo da postoju kauboji i indijanci koji žive u šumi. Ali to su bila vremena. Stripove sam cita sa punim guštom i nije mi smeta Chiarola i drugi. Bez problema bi popio i promašivanje s pola metra i ostale nebuloze.
PS.Mladen je legenda
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 22/04/2007 : 17:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Mladen je legenda!:)

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 22/04/2007 : 18:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Da li si probao sa Ken Parkerom? To je, cini mi se, odlican strip za prelaz sa Bonellija i Marvela na nesto drugo. U svakom slucaju u Zrenjaninu, a mozda i u Lukicevu imas Stripoteku, to ni pod razno ne bi trebalo propustiti. Upravo je Stripoteka objavila Nosene vetrom i gomilu drugih dobrih stripova, a i jos ih objavljuje.
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 22/04/2007 : 19:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Mladi Mladene Krsticu kako ide sa pravljenjem spiska koji si nam obecao da ce biti gotov za dva mjeseca...radis li sta na tome ili samo citas stripove.
OSIM ti daje dobar savjet sto se tice Ken Parkera...jako zanimljiv strip junak.

"Pupoljak"
$€N@D
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/04/2007 : 22:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by osim

Evo, i ja da te hvalim, i meni je ovo omiljeni topic, uzivam da citam kako pricas sam sa sobom, a i srecan sam sto vidim jos jednog Vojvodjanina zaludjenika u stripove (do sad nas je bilo malo, Srdjandj, Marlowe i jos poneko). Samo ti nastavi ovde da pises, ali probaj da se prebacis sa Zagora na nesto drugo. Ja sam sa 13 godina procitao "Nošeni vetrom" i nakon tog stripa se moje poimanje stripa potpuno promenilo. Iz inata nisam vise procitao ni jednog bonellija skoro 15 godina.

ima nas dosta vojvodjana, rednek, pajke, rakun i ja iz Vršca, sdragan, zexx iz Novog Sada, bronza iz Backe Palanke , onda ovaj night iz Panceva, pa i ti koje si pomenuo, a ima nas još samo sad na brzinu sam popisao ove, znaci ima nas, ima....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/04/2007 : 00:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Naravno da ima. Gledajuci samo situaciju u Novom Sadu - Klub obozavalaca stripa ima nekih 400 clanova u ovom trenutku, a van toga ja poznajem jos jedno 7-8 cisto preprodavaca stripa koji operisu u NS-u. Koliko jos oni ljudi pokrivaju tesko je pretpostaviti.

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000