Author |
Topic |
|
milan2.0
New Member
127 Posts
Member since 16/10/2006 |
Posted - 05/04/2007 : 11:54:28
|
Sa malim zakasnjenjem, izasao je sedmi broj. Naslovna by Mirko Cholak i Bane Cimesha
unutra by Antoan Simic i Ivan Shainovic
|
|
General Katana
New Member
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 05/04/2007 : 11:55:57
|
ja kupio juce....
odlican je... konacno izgleda kao pravi superherojski strip...
mada i novi crtac ume malo da zabusava... na jednoj slici nije nacrtao Marku lice... a na nekoliko slicica Tini zenice, pa izgleda kao robot....
ali znacajan upgrade u odnosu na prethodne brojeve...
ko je crtao naslovnicu za sledeci broj?? mislim da je najbolja do sada...
prica se super razvija, ima dosta akcije, strava je nacrtano, nesto slabije obojeno...
inace, sedoh u Hotel Prag posto sam poranio na neki sastanak, pa reko' da popijem biter lemon i prelistam Faktor 4. Dolazi konobarica i ne skida pogled sa Faktora... ja joj kazem "Biter lemon." ona i dalje gleda u strip... Ja opet "biter lemon!", ona se vrati u situaciju i nasmeje se i ode po biter... Vraca se i opet gleda u strip... Kaze, "Izvini, ja se zagledala u taj casopis...." Ja reko "To je strip." Ona "da, da... a gde si to kupio? jel ima po trafikama... Mislim da bi se mojoj deci svidelo!" Ja reko "NEGO STA!!" Naravno... NISAM joj dao svoj primerak...
There can be only one! |
|
|
milan2.0
New Member
127 Posts
Posted - 05/04/2007 : 12:02:00
|
Naslovnu za osmi je radio Borivoje Grbic, koji i preuzima crtanje od pola osmog broja. Nego, jesi siguran da te ta konobarica nije samo muvala? |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 05/04/2007 : 12:15:26
|
Tesko da ga je muvala. Vidis da ju je strip interesovao da bi GA DALA DECI. Pre ce biti da se zbunila sto odrastao covek (aj prizjum) cita nesto sto bi se svidelo njenom potomstvu.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/04/2007 : 12:29:28
|
Milane planira li Luxor da izdaje strana izdanja ili ce to biti strikto domaci stripovi? Predlog - Silver Surfer, Thor ili Ghost Rider. Malo Marvela ne bi bilo naodmet. |
|
|
milan2.0
New Member
127 Posts
Posted - 05/04/2007 : 12:32:53
|
Za sada samo ova dva domaca stripa. Nekako nam se cinilo da kad vec radimo nesto ovako - odnosno, da kad vec ulazemo gomilu novca u reklame, marketing, promocije, sam strip i kvalitet stampe - da je onda bolje da radimo nesto sto smo sami napravili. Paralelno radimo i na drugim stvarima koje bi univerzum Luxor stripova izvukao iz samih... eh, stripova. Odnosno, radimo na 3d animiranoj seriji i filmu Faktor 4 i nekim drugim stvarima. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/04/2007 : 12:40:31
|
Da se onda nadam u nekoj ne tako dalekoj buducnosti možda?
Inace kupujem F4 i dajem punu podršku domacoj strip-sceni! Samo naprijed!! |
|
|
|
Topic |
|