Author |
Topic |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 06/04/2007 : 19:44:48
|
izdanja? ako neko zna odprilike koliko koji stip dodje... kao npr. Beli put i slicno i de ih je najbolje nabaviti...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 06/04/2007 : 19:50:11
|
Put u Tulum sam platio 160 kn u Libellusu!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 07/04/2007 : 10:42:33
|
U kojim knjizarama je bolje sta nabavljati- npr. Libellusova izdanja je najbolje nabaviti kod njih, a primjecujem da u MC imaju veci Bernijev izbor... to sam mislio.
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/04/2007 : 10:54:47
|
quote: Originally posted by dule_car
U kojim knjizarama je bolje sta nabavljati- npr. Libellusova izdanja je najbolje nabaviti kod njih, a primjecujem da u MC imaju veci Bernijev izbor... to sam mislio.
Hmmm. Hajde da probam, nisam siguran da je apsolutno tacno. Izdanja Belog puta najbolje je nabaviti u knjizari Belog puta na Zelenom vencu ili u Darkwoodu i Alan Fordu, Marketprint je najbolje preko njihovog kluba citalaca ili u Alan Fordu, System Comics i Dagda najbolje u striparnici Omen. Lavirint izdanja najbolje preko Dekare ili u striparnicama. U Novom Sadu sva izdanja najbolje je u Klubu obozavalaca stripa. Kiosk izdanja mislim da je isto u svim striparnicama, izdanja manjih i povremenih izdavaca (SKC, Fabrika knjiga, Narodna knjiga...) najbolje u bolje opremljenim knjizarama posto dobar deo tih izdanja nema u striparnicama.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
|
|
Topic |
|