Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Raspucin
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 08/04/2007 : 23:58:58
|
Da li iko ima kakvih informacija da li ce Bookglobe nastaviti da izdaje Bluberija? Zanima me i ako neko ima popis dosad izašlih.
|
|
rocco21
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 09/04/2007 : 00:01:56
|
Bookglobe je do sada izdao:
13. Chihuahua Pearl SC 14. Covjek vrijedan 500.000 $ SC 15. Balada o kovcegu HC 16. Odmetnik HC 17. Andeosko lice HC 26. Apaš Geronimo HC 27. O.K. corral HC 28. Dust HC
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
HC
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar.jpg)
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
darth-vader
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601104278883.4322.jpg)
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 09/04/2007 : 12:08:55
|
izdati ce to sve, a i ici ce najvjerovatnije po 4 godišnje to ce se možda malko ubrzati, ali ništa nije sigurno :)
if you only knew the power of the dark side |
|
blueberry
Average Member
![](AvatarUpload/blueberry.jpg)
Croatia
527 Posts
Member since 30/03/2006 |
|
axle munshine
Senior Member
![](AvatarUpload/fondecran_vagabond_02.jpg)
Serbia
2372 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 09/04/2007 : 13:34:23
|
Licno,mislim da Blueberryja treba izdavati u knjigama od po 5 albuma,kao sto je to bilo sa Comancheom i ne razvlaciti vise taj serijal pojedinacnim albumima.Jedna,eventualno dve,knjige godisnje bile bi pravi potez i nesto sto bi ljubitelji Blueberryja mogli sebi da priuste.U sustini,za ovdasnja strip trzista,integralna izdanja su najbolje resenje,kako bi se brze nadoknadio zaostatak u objavljivanju nekih znacajnih strip serijala.Sve je to naravno vezano i sa rastom zivotnog standarda,ali sam u tom pogledu optimista.
...ah taj strip... |
|
wiskey
Senior Member
![](avatars/1078464636.jpg)
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 09/04/2007 : 16:27:10
|
Koliko ja znam, Marketprint iz Novog Sada se sprema izdavati integral albume Blueberryja, po 3 almuma u jednom, ali (uvijek taj ali koji sve zajebe) u crno-bijeloj tehnici (na žalost). Izlazak prvog albuma je jako skoro. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47404 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/04/2007 : 17:32:41
|
Blueberry u C/B je prava poslastica. Nadam se da ce to konacno izaci, to je nesto sto strasno zelim imati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
HC
Average Member
![](AvatarUpload/avatar.jpg)
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
ninel
Senior Member
![](AvatarUpload/bulledencre16.jpg)
Serbia
1584 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
axle munshine
Senior Member
![](AvatarUpload/fondecran_vagabond_02.jpg)
Serbia
2372 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 10/04/2007 : 00:06:05
|
Ako je to istina oko Marketprinta,onda sam veoma razocaran.Trebalo bi da se ugledaju na Beli Put i System Comics,ipak su oni strip izdavac sa visedecenijskim iskustvom i renomeom.Blueberry bez boje me ne zanima,imam ga u toliko raznih izdanja i reprinta,zanima me samo neko kvalitetno izdanje,kakvo ovaj serijal i zasluzuje.Ende...
...ah taj strip... |
|
dzuka
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6263 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 10/04/2007 : 10:20:40
|
Kad je Blueberry u pitanju,tu sam više za varijantu c/b nego za loš kolor.Kad su domaca izdanja u pitanju,jedino je ono što je izlazilo u Comic stripu(Dugo putovanje,Fantomsko pleme..)stvarno odlicno u boji a i ovi najnoviji albumi su OK(Dust),dok su boje u Angel face/Odmetnik takve da samo kvare ukupni dojam.Dakle kad sve dodam i oduzmeme-bolje mi je c/b,ali kao što kaže darth-vader,pod uvjetom da je kvalitetno odštampano.
Volio bih imati kolekciju Blueberryja u c/b varijanti,naravno,i bilo bi super da neko krene s tim kod nas.Problem je samo što se Marketprintovo izdanje najvaljuje vec par godina pa ništa.
Bond.James Bond. |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15944 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 10/04/2007 : 10:49:50
|
najavljuje se par godina a poznavajuci njihovu brzinu izdavanja serijala kraj komplet bi bio izdan negdje u dvadeset drugom stoljecu
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
ninel
Senior Member
![](AvatarUpload/bulledencre16.jpg)
Serbia
1584 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 10/04/2007 : 11:04:13
|
Bluberijev opus bi trebao biti objavljen ovako: od Fort Navaha (1) do Andeoskog lica (17) crnobelo, a od Povratka Bluberija (18) do Prašine (28) u boji. Jedino tako bi bio pristojno prezentiran taj veliki vestern. |
|
Raspucin
Senior Member
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 10/04/2007 : 23:33:19
|
quote: Originally posted by axle munshine
Licno,mislim da Blueberryja treba izdavati u knjigama od po 5 albuma,kao sto je to bilo sa Comancheom i ne razvlaciti vise taj serijal pojedinacnim albumima.Jedna,eventualno dve,knjige godisnje bile bi pravi potez i nesto sto bi ljubitelji Blueberryja mogli sebi da priuste.U sustini,za ovdasnja strip trzista,integralna izdanja su najbolje resenje,kako bi se brze nadoknadio zaostatak u objavljivanju nekih znacajnih strip serijala.Sve je to naravno vezano i sa rastom zivotnog standarda,ali sam u tom pogledu optimista.
...ah taj strip...
Ja sam Bluberija upoznao sa ovim Bookglobe izdanjima, ali se potpuno slažem sa tobom da treba cepati sa integralima. Bar po 5 komada ujedno. Dobar ritam bi za mene bio da rokaju ta izdanja na svakih šest meseci. Ja sam nešto gledao popis i ako se ne varam ima grdno stripova. |
|
William_Wallace
Advanced Member
![](AvatarUpload/Wallace(1).jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 26/04/2007 : 21:56:48
|
Ovo sto Bookglobe radi sa Bluberiem je strasno, nemaju nikakav plan. Treba neko od izdavaca da stavi po 5 albuma odjednom i kraj!
Every man dies. Not every man really lives. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|