Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
milan2.0
New Member
![](icon_star_gold.gif)
127 Posts
Member since 16/10/2006 |
|
SSM
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/1078460476.jpg)
Bosnia and Herzegovina
985 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 16/04/2007 : 15:17:04
|
Ovaj logo na naslovnoj bas bode oci, mislim da bi bilo puno ljepse kad bi makar pozadina bila transparentna, to kad ne bi bilo ove crne boje
No one gets out of childhood alive. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
milan2.0
New Member
![](icon_star_gold.gif)
127 Posts
|
Mladen Krstic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/baba.jpg)
Serbia
188 Posts
Member since 30/03/2007 |
|
milan2.0
New Member
![](icon_star_gold.gif)
127 Posts
|
marlowe
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/04/2007 : 20:32:33
|
Ja sam danas video svuda po Novom Sadu. Mozda je bilo i juce, ali nisam proveravao.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
General Katana
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/images(110).jpg)
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 24/04/2007 : 14:13:56
|
standarno odlicno....
za razliku od Faktora 4, koji ima strasne varijacije u kvalitetu crteza i kolora, DM je standarno dobra u tom pogledu, mada bih ja licno voleo da Cimesa kolorise epizode, jer se po koricama vidi koliko je on odlican i bolji od Rajackog....
broj 7 ima neke odlicne scenaristicke momente, kao i "rezijske"... ima super fora sa "zoom"-om na maskiranog Kovalskog koji cuje unutrasnje glasove, koji ga navode na akciju....
Krejton Hargen je naravno extra lik, kao sto je oduvek i bio... potpuno dosledan onome sto je bio u Borcima Sumraka... Mnogo mi je bolji od svih negativaca i F4 i DM... ako prezivi (a obavezno bi trebalo) ove epizode, trebalo bi ga vratiti u svet 2080 i suprotstaviti druzini iz Faktora 4....
inace, stari fanovi su verovatno primetili da se poglavica Vurdalaka zove VULIC, kako se zvao i gospodar vukodlaka u Generaciji Tesla, protiv kojih se borio TESTERA (i sam poreklom od njih - valjda - nikad nismo dosli do toga...)
ova epizoda je pomalo i scary... one zelene demonske devojcice su super.... mada mislim da bi ih trebalo jos strasnije prikazivati...
i i dalje mislim da bi JACK KOVALSKI trebalo da dobije spin-off serijal... ili da se i on pojavljuje u Faktoru 4 kao special guest...
trebalo bi mu dati neko sifrovano ime po kojem bi se zvao i serijal, i kao zovu ga da bude deo neke nove vladine organizacije, kao sto su Ljudi u crnom, ali pozitivci... a vodja te organizacije je NIKOLA ROMERO, koji je bio zamrznut, i sada su ga probudili jer je HARGEN ponovo poceo da pravi sranja...
There can be only one! |
|
milan2.0
New Member
![](icon_star_gold.gif)
127 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|