forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVI DD#93 Opsješe je Sotona
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/04/2007 : 21:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
U MC-u novi DDjoš jucer, kao i našim stranicama!
Od 17.4. i na kioscima!

#171 Possessione diabolica
LU DD #93 "Obuzeta Sotonom"

Spoileri (prema kategorizaciji spoilerstva clanova stripovi.com) slijede...

Plot:Astronautkinja Kay Harrison vraca se iz svemira sa senzacionalnom pricom o susretu sa Vragom prilikom kojeg ju je vrag opsjednuo. Neposredno nakon što Kay zamoli Dylana za pomoc, neki stranac klempavih ušiju nalik na mutante iz Neverovog svijeta kokne njezinu sestru iz razloga što je ovaj htio ubiti Kay i Vraga u njemu. No, kako stvari nisu nikada onakve kakvima se cine, Dylana zaintrigira slucaj...

Kao prvo, ne bih se složio sa naslovom iz jednostavnog razloga što sam naslov može biti spoiler, a istodobno iskljucuje drugi smisao koji je imao originalni naslov "Possessione diabolica" odnosno "Ðavolja opsjednutost" u srednjem rodu. "Obuzeta Sotonom" usredotocuje se na ženski rod. Motiv Vraga pokupljenog u svemiru iz filma je "Astronaut's wife" odnosno Astronautova žena sa Charlize Theron i Johnnyjem Deppom u glavnim ulogama. Kayina sestra se zove Charlize u stripu, a i dobri psihijatar se kakti našali na racuna loših filmova tipa "Astronautova žena". Ime Sherman je takoder iz filma. Kao da je Chiavijev scenarij originalan. Ne mogu, a da ne priznam da sam strip procitao za desetak minuta, ako ne i manje, pošto nema niti nekakvih interesantnih preobrata ni nešto teksta kojim Dylan istražuje Vraga samog. U jednom trenutku razmišlja o Vragovoj rezidenciji za koju svi vele da je pod zemljom, a kao, razmišlja on, što ako se on nalazi u svemiru? Ha?! Sreo se s Vragom barem tri, cetiri puta, i to je sve što ima za reci !? Od sve te opsjednutosti Vragom, naslucivanje smisla Vragovog postojanja i svrhe ili smisla samog opsjedanja je najmanje. A i tu se prevario, pošto Vragova ima i na Zemlji, samo što ih nazivamo ljudima.

Valusovi glasovi su klasicna pojava schizofrenoidnosti, i Chiavi je ovdje igrao na kartu nekih stavova o opsjednutosti. Neki opsjednutost objašnjavaju kao uznapredovali stadij schizofrenije gdje dolazi do glasova iz niotkuda, osjecaja proganjanosti i halucinacija. Ako bolesnik još ktome ima pozadinski vjerski fundamentalizam, nije cudno da tog nekog koje cuje, vidi ili osjeca, poistovjecuje sa demonom ili Vragom. Sjetimo se Sclavijevog DD VA #3 "Maelstroma" i religioznog frikom koji sebe smatra Božjom rukom i kažnjava nesvete vještice. Sjetimo se sugestivnog psihijatra iz SD DD #42 "Ponor". Svega toga možemo naci i ovdje. Glede Vraga i žena... Da li je Chiavi jedan bezobrazni šovinista koji se igra sa srednjovjekovnom katolickom predrasudom da je žena davolje stvorenje? Da je žena Vrag koji svojim lascivnim vanjskim izgledom i ponašanjem uzburkava duhove u muškarcima i rada ono najgore u njima, što rezultira pohotom, bludnicenjem, prijestupima seksualne vrste? Naravno, nekakva karakterizacija je ovdje suvišna za Chiavija, tako da u biti, ne upoznajemo glavni ženski lik.

Ili je djevojka vidjela Vraga medu zvijezdama što bi moglo znaciti da je put do zvijezda, iliti slave i uspjeha Vražja domena, odnosno, slava i moc kvare ljude, pretvaraju ih u "vragove" bez skrupula ili savjesti, možda su oni izvana lijepi i krasni, no iznutra bahati i Vragu slicniji...

Scenarij i prica uopce nisu pretenciozni, ali nisu ni malkice inspirativni. Cak izgleda da se Chiavi niti ne trudi kao dosad sa svojim kvazi-razrješenjima ili ekstremnim bezrazložnim nasiljem. Nije valjda da je baš toliko ostario pa nas više niti ne pokušava šokirati?! Freghieri kolko tolko pokušava izaci iz klasicne bonellijanske forme malo drugacijim kadriranjem (što je pohvalno), no likovi su mu opet svi više manje isti koje je iskoristio u svom prošlom broju Dylan Doga. U vecini sekvenci njegov Vrag slican je Stanovom Vragu sa naslovnice "Apokalipse", što je pohvala za dosljednost. Nakon što sam ga apsorbirao ovoliko brzinom, imam neki osjecaj nezadovoljenja, nešto fali, neki smisao, neka ideja, nije mi ocito bila dovoljna posljednja vinjeta u kojoj vec klasicno dobijamo preobrat da sve što ste mislili dosad, i što je scenarist napisao, nije tocno...

Sutra, vjerojatno i na recenzijama... Tolko od mene!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!

Edited by - DeeCay on 17/04/2007 09:15:38

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/04/2007 : 21:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
SLikca:

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/04/2007 : 23:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
broj 93 ne 92

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/04/2007 : 23:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
auuu,koja greškaskinite mu cinove

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/04/2007 : 00:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
Kao prvo, ne bih se složio sa naslovom iz jednostavnog razloga što sam naslov može biti spoiler

Aha, može biti spoiler... ali za svaki slucaj i ako ne skužimo da je to spoiler ti nam brzinski ukaži na to i otvori topic sa kronološki poredanim spoilerima.

quote:
Nakon što sam ga apsorbirao ovoliko brzinom, imam neki osjecaj nezadovoljenja, nešto fali, neki smisao, neka ideja

I zato odmah trk na forum i objavi svima da ne citaju spomenuto izdanje. Jer, ionako mi to ne možemo dovoljno brzo procitati prije nego ti otvoriš topic u kojemu nam sjebeš i ono malo volje za citanjem... doticnog neinventivnog, besmislenog i bezidejnog stripa.

quote:
nije mi ocito bila dovoljna posljednja vinjeta u kojoj vec klasicno dobijamo preobrat da sve što ste mislili dosad, i što je scenarist napisao, nije tocno...

Hvala na informaciji. Cemu se muciti devedeset i kusur strana kad mi ti lipo možeš odma reci... ma to te/Vas scenarist samo navlaci...ubojica je taj i taj... hvala!

quote:

Aj budi ljubazan pa ubuduce ovako naslovi topic i usmjeri ljude na recenzije pa tamo pucaj po šavovima do mile volje. Nemoj po forumu ispisivati eseje koje ( uglavnom ) moram izbjegavati ako želim procitati neki strip bez da mi ti ( i još par njih ) sjebeš/te gušt citanja.
I nemoj mi sad odgovoriti "pa ne otvaraj topic" jer...

I na kraju, nemoj me krivo shvatiti, recenzije citam ( neš virovat i tvoje(((šala))) ) s guštom a ponekad ih znaš lipo zapapriti tako da se taj gušt piše GUŠT no dozvoli da procitam strip a da onda svoj doživljaj istog usporedujem sa recenzijama. Nemoj forsirati forum i ( možda nenamjerno ) nametati svima svoj stav.

S poštovanjem i pozdravom! A sad se ti nadi uvriden ili ne. Ne želim ti nametat svoe mišljenje

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/04/2007 : 03:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
dobro sam ja reka da mu se skinu cinoviovo i onako ne citam,recenzije posjetim svako mjesec ili dva s tim da ni tada ne citam recenzije o relativno novim stripovima...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
973 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 17/04/2007 : 08:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message
ma sve je ok, samo je trebao staviti "spoiler alert" :)

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/04/2007 : 08:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Kako je to Renky lipo opisao...
Skoro da bi moglo proci za recenziju...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2007 : 09:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Kao prvo, ne bih se složio sa naslovom iz jednostavnog razloga što sam naslov može biti spoiler

Aha, može biti spoiler... ali za svaki slucaj i ako ne skužimo da je to spoiler ti nam brzinski ukaži na to i otvori topic sa kronološki poredanim spoilerima.

quote:
Nakon što sam ga apsorbirao ovoliko brzinom, imam neki osjecaj nezadovoljenja, nešto fali, neki smisao, neka ideja

I zato odmah trk na forum i objavi svima da ne citaju spomenuto izdanje. Jer, ionako mi to ne možemo dovoljno brzo procitati prije nego ti otvoriš topic u kojemu nam sjebeš i ono malo volje za citanjem... doticnog neinventivnog, besmislenog i bezidejnog stripa.

quote:
nije mi ocito bila dovoljna posljednja vinjeta u kojoj vec klasicno dobijamo preobrat da sve što ste mislili dosad, i što je scenarist napisao, nije tocno...

Hvala na informaciji. Cemu se muciti devedeset i kusur strana kad mi ti lipo možeš odma reci... ma to te/Vas scenarist samo navlaci...ubojica je taj i taj... hvala!

quote:

Aj budi ljubazan pa ubuduce ovako naslovi topic i usmjeri ljude na recenzije pa tamo pucaj po šavovima do mile volje. Nemoj po forumu ispisivati eseje koje ( uglavnom ) moram izbjegavati ako želim procitati neki strip bez da mi ti ( i još par njih ) sjebeš/te gušt citanja.

I na kraju, nemoj me krivo shvatiti, recenzije citam ( neš virovat i tvoje(((šala))) ) s guštom a ponekad ih znaš lipo zapapriti tako da se taj gušt piše GUŠT no dozvoli da procitam strip a da onda svoj doživljaj istog usporedujem sa recenzijama. Nemoj forsirati forum i ( možda nenamjerno ) nametati svima svoj stav.

S poštovanjem i pozdravom! A sad se ti nadi uvriden ili ne. Ne želim ti nametat svoe mišljenje

Necu pojedinacno replayat buduci da se slažem s tobom, i mene je mucilo bi li stavio ili ne... Iz malog osvrta pretvorilo se u nešto vece i bilo je jace od mene. Dobro neki vele da pokušavaju izbjegavati topice ovakove vrste da im ne pokvari gušt. U vezi konacnog razrješenja, sve ono što sam napomenuo je tehnika koju Chiavi rabi konstatno, tak da ako citaš DD-a, ovakve stvari možeš ocekivati u ama baš svakoj epizodi, pa i ovoj, tak da to necu smatrati spoilerom...

Ako ništa drugo bar ste poceli pisati nešto konkretno po forumu.. HE,he!

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/04/2007 : 09:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Pustite covjeka, kakav spoiler,prestaneš citati nakon 2 rijeci i ništa nije spoiled.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 17/04/2007 : 09:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
quote:

LOL-cina, obozavam se nasmijati ovako rano ujutro
pa nije Deecay nigdje napisao da ostali ne citaju spomenuto izdanje, on je samo napisao kako se njemu cini, sto ne mora biti kriterij za procjenu kvalitete... jer sto je nekome smece, drugome je umjetnost i obrnuto
PS. Renky, ja sam siguran da ti obozavas Kena Parkera

quote:
quote:

pa covjek ti ustedio pola sata vremena, ja mislim da je zavrijedio barem pivu na Mafestu zbog toga

quote:
quote:

Deecay, ajde budi ljubazan pa i dalje otvaraj ovakve topice i pisi eseje po forumu, mislim da su svima zanimljivi osim Renky-u,
THE ULTIMATE rjesenje bi onda bilo da za Renky-a u subject stavis i naznaku da se radi o spoilerima

PS. jos mi nije jasna jedna stvar, ako covjek pocne citati post i vidi da se radi o spoilerima, zasto mora citati dalje? procitas prvu recenicu i ako ti se ne svidja adio...

S poštovanjem i pozdravom! A sad se ti nadi uvrijeden ili ne. Ne želim ti nametat svoe mišljenje NHF
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/04/2007 : 09:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Znam da DeeCay nema loše namjere i znam da ga pisanje ponese ali ipak malo bi se triba zbrenzat. Super je kad su recenzije pune zanimljivosti. U biti, to mi je najzanimljiviji dio ali ostavimo detalje po pitanju radnje i obrata na miru.
Cinjenica da mi je svejedno ako znam i neke stvari o radnji jer cu ionako imati svoje mišljenje o nekom stripu, bez obzira na napisano ali forum se ne "oživljava" na ovakav nacin.

Davno, kad je film "Seven" bija hit nas pet, šest se spremalo na gledanje filma uz gomilu mesa sa gradela i pica. Kad smo sili za stol upadne domacinov brat ( koji je inace pomorac i negdi u bilom svitu je vec pogleda film ), pogleda kutiju sa filmom pored videa i kaže..."aaaaa Seven... odlican film... samo malo je morbidan, pogotovo kraj kad je tip otkinija glavu Bradovoj ženi"...!!!!!

www.gradac.hr
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 17/04/2007 : 09:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Davno, kad je film "Seven" bija hit nas pet, šest se spremalo na gledanje filma uz gomilu mesa sa gradela i pica. Kad smo sili za stol upadne domacinov brat ( koji je inace pomorac i negdi u bilom svitu je vec pogleda film ), pogleda kutiju sa filmom pored videa i kaže..."aaaaa Seven... odlican film... samo malo je morbidan, pogotovo kraj kad je tip otkinija glavu Bradovoj ženi"...!!!!!

da, ovo je malo bed
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/04/2007 : 10:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Od jutros na kioscima širom domovine!
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 17/04/2007 : 10:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Bilo je i krajnje vreme da se pojavi neki novi Dilan.

O gde si Jelena, da mi srce smiris, da u ovoj noci malo dusom danem, neko prokletstvo sudbina sta li je, moram da lutam ne mogu da stanem...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2007 : 11:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Znam da DeeCay nema loše namjere i znam da ga pisanje ponese ali ipak malo bi se triba zbrenzat. Super je kad su recenzije pune zanimljivosti. U biti, to mi je najzanimljiviji dio ali ostavimo detalje po pitanju radnje i obrata na miru.
Cinjenica da mi je svejedno ako znam i neke stvari o radnji jer cu ionako imati svoje mišljenje o nekom stripu, bez obzira na napisano ali forum se ne "oživljava" na ovakav nacin.

Gle, ja uvijek pristupam topicu sa oprezom, ako vidim spoilercic, maknem pogled. Ne znam dal ti uopce citaš DD-a? Ako da, sigurno si primijetio da je uvijek, uvijek i uvijek preobrat na zadnjoj stranici ili vinjeti, barem kod Chiavija. Uglavnom, jel znaš rasplet iz mojeg osvrta? Ne znaš. Kako ceš onda znati preobrat? On je uvijek tu, no svaki put je drugaciji.

Nisam niti stavio ove stvari tu da bi ljudima solio pamet, ili nametao mišljenje, ne daj Bože. Napisao sam samo svoje mišljenje.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/04/2007 : 12:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
pa odmah na pocetku tekst je jasno o cemu se u njemu govori,
ja sam odmah odustao od daljnjeg citanja jer strip jos nisam kupio, a to ste mogli i vi ostali umjesto da ste pljuvali po deecayu

strip izasao i u splitu
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/04/2007 : 12:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Zašto ne bih do kraja citao topice?
Citaš li stripove do kraja?
Ili cekaš da ti netko "savjetuje" kakav je kraj?
Ma daaaaj....
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/04/2007 : 13:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
samo citaj topice do kraja, to je tvoj izbor, ali onda se nemas pravo zaliti sto si procitao
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/04/2007 : 14:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

pa odmah na pocetku tekst je jasno o cemu se u njemu govori,
ja sam odmah odustao od daljnjeg citanja jer strip jos nisam kupio, a to ste mogli i vi ostali umjesto da ste pljuvali po deecayu

strip izasao i u splitu

Pronadi u mom postu di ja to pljujem po DeeCayu, pliz.
Mislim da je on normalan i da je na ispravan nacin protumacija moj komentar. U stvari siguran sam da je jer je to i sam napisao a cinjenica da kaže kako je razmišljao o tome pisati ili ne, govori u moj prilog. Sam priznaje da se pomalo izmaklo kontroli. A znam da je to djelomicno i želja da se razbudi forum koji se zadnjih dana ( miseci ) poprilicno umrtvija.

Na drugu stranu komentiram njegov post baš iz razloga što cijenim njegov rad ( na recenzijama i forumu ) ali ako je njega neki strip koji je procitao ponukao da ga komentira na forumu ( ili napiše recenziju ) onda i ja imam pravo da me njegov post ( ili recenzija ) ponuka na komentar.

No mislim da smo se DeeCay i ja razumili

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/04/2007 : 14:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer
LOL-cina, obozavam se nasmijati ovako rano ujutro
pa nije Deecay nigdje napisao da ostali ne citaju spomenuto izdanje, on je samo napisao kako se njemu cini, sto ne mora biti kriterij za procjenu kvalitete... jer sto je nekome smece, drugome je umjetnost i obrnuto

Ah, ne shvacaš... ako ce vec napisati recenziju unutar 24 sata od ovog topica onda nema potrebe za bombardiranjem "Srbije i Cacka"
Plus toga, ni jedan strip nije smece, ni po cijim kriterijima. Napravi bolji pa se kurci. Ne konkretno ti, nego bilo tko ko popljuje tudi rad.
quote:
PS. Renky, ja sam siguran da ti obozavas Kena Parkera

quote:
pa covjek ti ustedio pola sata vremena, ja mislim da je zavrijedio barem pivu na Mafestu zbog toga

Nije sporno. No koliko puta mi je uštedija po ure vrimena, mislim da zaslužuje i par gajbi pive
quote:
Deecay, ajde budi ljubazan pa i dalje otvaraj ovakve topice i pisi eseje po forumu, mislim da su svima zanimljivi osim Renky-u,
THE ULTIMATE rjesenje bi onda bilo da za Renky-a u subject stavis i naznaku da se radi o spoilerima

Mislim da je DeeCay voljan da ti još opširniji tekst pošalje na mail. Kontaktiraj ga.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/04/2007 : 14:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
NOVI DD#666 Opsješe me DeeCay

Tako san tija sinoc komentirati ovaj topic ali znam da bi Curunirko odmah smislija pljave konotacije pa san odusta.

PS
DeeCay pozdrav, samo nastavi ali znaj da i najbolje stvari dosade ako se pretjeruje.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 17/04/2007 : 18:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ma ustvari si ti malo pretjerao renky
forum bi i trebao služiti (ponajviše) za ovakve topice - seciranje epizoda na nanometre, pa tko ima što za reci, udri
taman da netko i prepiše sav tekst iz stripa;)
uvijek ce netko procitati odredeni strip prije drugog = pa što? nisam ni ja citao ovaj DD, ali mi ni ne smeta izneseno - ne može mi to pokvariti citanje (uz pretpostavku da nešto uopce i želim citati). Covjek procita, kaže svoje, a ja uzmem strip kad mi se svidi i svejedno procitam. A opet, kome to smeta, pa hoce baš "skinuti junf" tom i tom stripu, onda jednostavno ne cita rasprave o doticnom stripu i to je to...

inace, jedna od boljih DD naslovnica, ne?

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 17/04/2007 : 18:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
I meni se svida naslovnica. Tema mi izgleda nekako nezanimljiva, no piše Chiavi pa cu uzet' (vidi se da je loše doba za Dilana kad se radujem Chiavijevoj prici).

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/04/2007 : 18:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
zanimljivost sa recenzije Obuzeta Sotonom

Nastavak je najavljen kao "Nesretni zgoditak", samo sam osobno mišljenja da bi iz originala "Scolpo di sfortune" ipak bilo ljepše "Kolo nesrece", okrece li se, okrece...

Koliko se još sjecam te epizode što je imam doma njemackom, "Nesretni zgoditak" sasvim dobro paše ideji price, a i dobro zvuci.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 17/04/2007 : 18:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Vega

no piše Chiavi pa cu uzet' (vidi se da je loše doba za Dilana kad se radujem Chiavijevoj prici).

pa ja se zapravo i radujem chiavijevim dogovima (ak vec nije sclavi)... grozim se rujua, a polako me i barbato sablazni

inace, da, loše vrijeme za matore - kakav grozan niz posljednjih epizoda, nije bilo gore ni u vrijeme pobune automobila...ustvari, kad sad pogledam, pobuna i stravicna invazija cine se kao klasici;) prema zrcalu duše i maloj smrti-ogavnoj-epizodi-do srži

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000