Originally posted by DeeCay Na planetu Babelia nema mira: Mexon, Xanor i Gowan bore se za vlast, a Mexon, da bi postao apsolutni diktator, odlucuje doci na Zemlju i aspirirati (da, to je ta rijec, "aspirirati"!, odnosno usisati) Chicov mozak. No, naš vrli junacina se ne slaže s Mexonom, koji pak koristi vrlo uvjerljive individue: Frankensteinovo cudovište koji govori sa francuskim grlenim "r", izvanzemljac vukodlak, Kiklop koji gleda ukriž. Meksikancevi saveznici su bezubi vampir i kostur koji govori. Ali tko zna, možda još ima nade za Chica...
Naslovnica je savršenstvo, još se grizem šta nisam sebi da nick Ferri (iako postoji neki vec ode), a strip...pa ovako, nije loše za razbibrigu, al bija bi bolji da su prije ovog izdali FANTA CIKO (op.a. savršenstvo), pa bi se nadoveza na ovo.Ne kao Pero Nadoveza, splitski Pele.
Ciko u drakulinom dvorcu sam kupio 27.3.1992., sjecam se datuma jer mi tog dana umro dedo. Jedan od posljednjih stripova koje sam kupio prije pocetka sranja.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Ciko u drakulinom dvorcu sam kupio 27.3.1992., sjecam se datuma jer mi tog dana umro dedo. Jedan od posljednjih stripova koje sam kupio prije pocetka sranja.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
u nas je to "sranje" vec trajalo skoro godinu dana!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
možda sam procitao gluplji strip u životu, ali nikako se ne mogu sjetiti. odlicna naslovnica,tu i tamo pri premetanju stripova cu ju s guštom pogledati .
Ma nikako da procitam ovaj strip do kraja.Ja sam inace veliki fan Cikovih specialaca ali ovo mi je stvarno muka.Možda da je druga polovina stripa nešto bolja ali ovih 68 strana što sam do sad procitao u dva ili tri dana je bedno.Ne mogu da procitam više od par stranica odjednom.Vec ga tri dana citam na obroke,to mi se još nije desilo.Možda starim šta ja znam ali nekad bih progutao strip isti dan kada sam ga kupio a sad,...cak sam i ciko pracovjek uspio procitati u jednom danu a sa ovim se stvarno mucim
Naslovnica je savršenstvo, još se grizem šta nisam sebi da nick Ferri (iako postoji neki vec ode), a strip...pa ovako, nije loše za razbibrigu, al bija bi bolji da su prije ovog izdali FANTA CIKO (op.a. savršenstvo), pa bi se nadoveza na ovo.Ne kao Pero Nadoveza, splitski Pele.
Ma nikako da procitam ovaj strip do kraja.Ja sam inace veliki fan Cikovih specialaca ali ovo mi je stvarno muka.Možda da je druga polovina stripa nešto bolja ali ovih 68 strana što sam do sad procitao u dva ili tri dana je bedno.Ne mogu da procitam više od par stranica odjednom.Vec ga tri dana citam na obroke,to mi se još nije desilo.Možda starim šta ja znam ali nekad bih progutao strip isti dan kada sam ga kupio a sad,...cak sam i ciko pracovjek uspio procitati u jednom danu a sa ovim se stvarno mucim
This is madnes!!??THIS IS SPARTA!!!!
Je. druga polovina stripa je bolja. Nije uopce toliko loš, ima par dobrih baza. Opuštajuce ako se ne ocekuje previše