...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Vec prošli tjedan je bio u MC od danas i na kiosku.... Naime,rijec je o reprintu starijeg Dnevnikovog izdanja "Ciko u Drakulinom dvorcu",koji kotira po aukcijama za prevelike cijene. Tandem Sclavi-Gamba trebao bi biti privlacan stripoljupcima.
a gdje je slika? koja rijec o sadrzaju? pa kakva je to najava? Vrijeme je da se DeeCay aktivira i pomogne globinju
da,to je njegov posao
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Horror Chico ili H.C. Jedino izdanje koje kupiš za SC cijenu, a dobiješ i HC!
Subject and script-writer: Tiziano Sclavi Artwork: Francesco Gamba Cover illustration: Gallieno Ferri
Na planetu Babelia nema mira: Mexon, Xanor i Gowan bore se za vlast, a Mexon, da bi postao apsolutni diktator, odlucuje doci na Zemlju i aspirirati (da, to je ta rijec, "aspirirati"!, odnosno usisati) Chicov mozak. No, naš vrli junacina se ne slaže s Mexonom, koji pak koristi vrlo uvjerljive individue: Frankensteinovo cudovište koji govori sa francuskim grlenim "r", izvanzemljac vukodlak, Kiklop koji gleda ukriž. Meksikancevi saveznici su bezubi vampir i kostur koji govori. Ali tko zna, možda još ima nade za Chica...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
U neku ruku mi je žao što je ludens izdao ovog Chica jer je onaj iz ZS-e bio nekako kultni, valjda zato jer nije bio objavljen u HR. Inace prica je za vrlo dobar 4.
U neku ruku mi je žao što je ludens izdao ovog Chica jer je onaj iz ZS-e bio nekako kultni, valjda zato jer nije bio objavljen u HR. Inace prica je za vrlo dobar 4.
cemu prekinuti niz prvih brojeva? da bi se mogli ovdje stalno pozivati na neizdani fantachico, valjda... ah, u ludensu nikad nije bilo logike, ali pretjeraše... no zanimljivo je citati ovako infantilnog sclavija...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
cemu prekinuti niz prvih brojeva? da bi se mogli ovdje stalno pozivati na neizdani fantachico, valjda... ah, u ludensu nikad nije bilo logike, ali pretjeraše... no zanimljivo je citati ovako infantilnog sclavija...
Da, stvarno je glupo sto idu ovako bez ikakvog reda sa specijalima.