Serijal koji je u Italiji krenuo prije manje od godinu dana i koji ce u svojoj konacnici imati tocno 18 epizoda, za 15-ak dana dozivjet ce i svoju HR premijeru.
Dado i ja cemo izdati svih tih 18 brojeva u 9 knjiga, sa po dvije originalne epizode u svakoj od njih. Jedino odstupanje od pravila bit ce u 1. knjizi jer ce ona sadrzavati i tzv. «Nulti broj» na 12 stranica koji se u Italiji dijelio kao «teaser» i sadrzava svojevrsni uvod u pricu.
Prijevod potpisuje novi clan nase ekipe - Ivan-Filip Jakopovic; Dekara je sve lomio i pripremao; ''dite smo dali materi'', što znaci da je dizajn potpisala Melina, a lekturu i redakturu odradio je Curunir.
Jos jednom, ljudi, hvala vam na svemu!
Uvez je tvrd, format je Bonellijev, naklada 500 primjeraka, a cijena 100 kn.
Cisto da znate, kako Demian 1 sadrzi i nulti broj on ima 268 stranica plus dvije naslovnice unutra, a Demian 2 ima 256 stranica + takodjer dvije naslovnice.
Evo i kako sve to izgleda:
Na kraju, Dado i ja se zelimo posebno zahvaliti Darkwood Devilu na iznimnoj pomoci i podrsci u svemu ovome sto radimo. Bez njegove pomoci puno stvari bi bilo tesko izvesti! Hvala majstore!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Konacno smo docekali motiv na hrbtu - koji je ispao i vise nego fenomenalno. O dizajnu i izgledu nema smisla trositi rijeci - sve izgleda savrseno (na sto smo vec i navikli od Libelusa)
ovdje jedino imam zamjerku na cijenu koja mi se cini mozda malo visoka za 2 epizode, sve ostalo je super.... Keep up the good work
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...