Lijepo izgleda. Molio bih one koji su citali Demiana da nam prenesu svoje dojmove o stripu.
Londo Mollari: "There comes a time when you look into the mirror, and you realize that what you see is all that you will ever be. Then you accept it, or you kill yourself. Or you stop looking into mirrors."
Originally posted by Curunir makar ti je pitanje uhmghljž,
Pa dobro... pretpostavija san ali epizode iz knjige 6 su objavljene a poznajuci prilike u prevoditeljsko-lektorskom univerzumu nekako mi je bilo cudno da je vec gotov rad na prvih 10 epizoda pa...
Originally posted by Curunir napokon je netko napisao dativ od hrbat kako treba, izludise me ovi silni hrbati
Ah, nek' san i od tebe cuja pohvalu
Originally posted by Curunir ali demian rastura...
Hvala za preview. Crtez je zaista grozan. A i tematika. Bombe, pistolji, automati, motori. Izgleda da je ciljna grupa citalaca ispod 16 godina. Dobro, kupice i to neko.
Hvala za preview. Crtez je zaista grozan. A i tematika. Bombe, pistolji, automati, motori. Izgleda da je ciljna grupa citalaca ispod 16 godina. Dobro, kupice i to neko.
eto vidiš,ja imam 32. godine,ali mozak star samo dvanaest godina,dakle...ja ovo kupujem
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
zanimljivo. ti bi gangsterski milje prikazao s lizalicama, baloncicima, po mogucnosti ruzicastima, cvijecem i sarmama, jel de? svasta. a strip je bas dobar, dok je prva epizoda vrhunska. akvarel je pak savrsen.
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Vise onih iznad 16 nego ispod 16!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
zanimljivo. ti bi gangsterski milje prikazao s lizalicama, baloncicima, po mogucnosti ruzicastima, cvijecem i sarmama, jel de? svasta. a strip je bas dobar, dok je prva epizoda vrhunska. akvarel je pak savrsen.
Rekao sam vec, kupice i to neko. A sto se gangstera tice, srecom postoje Spaghetti Brothers i Torpedo...
eto vidiš,ja imam 32. godine,ali mozak star samo dvanaest godina,dakle...ja ovo kupujem
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
ko prizna pola mu se doda
ja nisam tako nisko pa ipak sam na bleku i boli me kitos kakav zakljucak bu curunir izvukel iz gornje crtice
ja cu ovo kupiti iako sam veliki skeptik kako ce slika na hrbtu izgledati... na velikoj vecini serija ni obicni napisi nisu u liniji i ni font nije isti
Originally posted by mike jesam li vas dobro razumio, onda Demian, Magicni i novi Almanahi izlaze u tjednu od 7.-11. maja?
da...