Buduci da se vec opasno priblizava Mafest, potrebno je napraviti neko planiranje sredstava (citaj novaca) za kupovinu stripova u Makarskoj. Koliko planirate potrositi novaca na stripove? puno vise nego sto inace trosite?
da krenem ja od sebe; Ovo uzimam sigurno:
Magicni vjetar 4x110kn Biblioteka Tex knjige 3,4,5,6 (125,110,110,80kn) MM&NN 2 - 90kn Mister NO almanah 1 - 75kn NN Almanah 1 MM Alamanah 2 Biblioteka Mister NO knjige 3 i 4 (120, 85) Nathan Never giganti 3 i 4 Demian Martin Mystere biblioteka 1-6
Martin Mystere gigante 3,4,5,8 - njih uzimam u slucaju da DADO&DADO uspiju odnekuda izvuci i prva 2 giganta Kad bi uspio ove gigante ubosti to bi bilo savrseno!
ocekujem Tex gigante 2 komada da izadju
jos planiram nekih 500-tinjak kuna za eventualno neka iznenadjenja izdavaca, u slucaju da me nista dovoljno ne zaintrigira, onda uzimam ili Metabarune ili Comanchu ili cu ih zapiti u MA
mozda uzmem Dampyra, eventualno nesto od Belog puta - ali to je sve veliko mozda
nadam se nekom festivalskom popustu od strane izdavaca, da barem nesto "ustedim" jer kad se ovako sve zbroji i uzima odjednom - ispadne impresivna cijena
Buduci da se vec opasno priblizava Mafest, potrebno je napraviti neko planiranje sredstava (citaj novaca) za kupovinu stripova u Makarskoj. Koliko planirate potrositi novaca na stripove? puno vise nego sto inace trosite?
najpametniji plan koji bi mogao napraviti je da bježim od MAFESTA što me dalje noge nose....ali ionako nisam nikada izvršavao pametne planove... što uzeti....vjerojatno Barone...nikada ih nisam procitao cijele.... a ostalo kako bude bilo...jedan siguran kandidat mi je nažalost otpao jer nece doploviti sa Kariba u onom hekticnom mafestovskom vikendu...
Dodaj i Karmu 2, koja ce svoju Hrvatsku premijeru verovatno imati na MAfestu (u Srbiji koju nedelju ranije, kao i sa prvim brojem). Ali to barem nije veliki trošak.
e kad bi sve bilo kao karma, onda bi kamionom isao u Ma
Dodaj i Karmu 2, koja ce svoju Hrvatsku premijeru verovatno imati na MAfestu (u Srbiji koju nedelju ranije, kao i sa prvim brojem). Ali to barem nije veliki trošak.
e kad bi sve bilo kao karma, onda bi kamionom isao u Ma
chek iz in di mejl, wanderer
**************** "It eats you starting with your bottom!"
razumijem kojekakve rasprave na netu koje nemaju smisla ( a koje imaju ), ali price tko ce koliko potrošiti ??? mislim, wtf, koga zanima tko ce koliko potrošiti ? ovo služi jedino za pokazivanje, ali zar je to primjereno strip ljubiteljima ?