General Katana
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/images(110).jpg)
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 27/04/2007 : 13:33:51
|
prica se odlicno zahuhtava!
marko je centralni lik ove epizode... njegovo upoznavanje sa mocima je extra zanimljivo, i za razliku od prethodnih epizoda, sada se i kroz sam crtez vidi stanje lika... scena kada prolece kroz munje je odlicna... i lik se super razvija shvatajuci svoje moci...
oba crtaca su odlicni, i razlika ne upada u oci... (valjda je toliko uzbudljivo u tom trenutku...) moj favorit je naravno novi crtac, Bora Grbic, i jedva cekam novu, kompletno njegovu epizodu... korica je takodje njegova... evidentno najbolja do sada....
Bora dodaje odlicne sitne detalje markovom kostimu, koje ga cine promisljenijim... Ema i Tina i dalje nemaju kostim.... Ema je u majci i sortsu, a Adam kaze kako primecuje nacin na koji funkcionisu njihovi kostimi! (??)
nadam se da ce Bora da uradi kostime za devojke onako kako je nagovesteno kroz onaj preview pre nekoliko brojeva...
male primedbe imam na to sto mi prostor deluje prazno... tj nekako mi izgleda kao da je kolor trebalo da nadomesti crtez, a u stvari mu je istakao neke nedostatke....
fenomenalan klifhenger!
i plus - specijalni dodatak - jedna MIKICINA stranica inspirisana Faktorom 4.
Treba razmisliti i o njemu kao special guest crtacu!!
There can be only one! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|