Author |
Topic  |
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/05/2007 : 15:20:25
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Renky Jbga, ja više volim biti impotentan jer znaš...
bitno je da covjek skupi hrabrosti i sam sebi to prizna (nije potrebno takva priznanja ostavljati po forumu) 
Ah, ponekad se triba i ispoviditi...
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:23:03
|
quote: Originally posted by zlatkob Kaj se živciraš bezveze. Sve buš tak i tak saznal kad za to dojde vreme, ne? A dotad se veseliš zbog iznenadenja koje te ocekuje.
Napokon netko tko je shvatio bit.  A ispricavam se onima koji to nisu shvatili pa sam im nanio duševne boli.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29522 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/05/2007 : 15:23:45
|
quote: Originally posted by Renky Khm... neki koji se bune su mi osobno dali neke informacije i molili me da ne trubim okolo jer... zbog ovoga ili onoga... No bilo je to jako davno, pa se zaboravilo 
Kakve to veze ima s ovim? Ti si me pitao nesto, a ja ti odgovorio i zamolim te da to ne siris. Ma... dobro... u biti, nije mi jasno sto se ja tu nerviram.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 16/05/2007 : 15:25:16
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Renky Jbga, ja više volim biti impotentan jer znaš...
bitno je da covjek skupi hrabrosti i sam sebi to prizna (nije potrebno takva priznanja ostavljati po forumu) 
Ah, ponekad se triba i ispoviditi...
apsolutno se slazem s navedenim  |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 16/05/2007 : 15:25:19
|
a da nije možd lazarus leed? il...il neko novo Zagor izdanje? (el takvo uopce moguce?) a možda je...,strip koji nema junaka, hmmmm.... hmmmm ne poznam takvog usotalom sumnjam da cu bit osobno ugodno iznenaden,vjerovatno neš što me ne zanima puno...
uhm,kad razmislim bolje,cemu sva ova pitanja kad ionako necemo dobit igracku i cokoladu vec samo iznenadenje...
da, na ovaj topic odsad ne gledam
al u petak...hmmm,bolje vam je da... ;)
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
HC
Average Member

Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
Posted - 16/05/2007 : 15:26:16
|
naslov ovog topica nikako ne paše, kakav ekskluziv? (osim ako se ne misli na vijest da se krece sa SC-om ili na to kako Renky ima informaciju) i koga uopce briga koje je to novo izdanje, dok to ne izade to su samo puste price! |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 16/05/2007 : 15:31:38
|
Prvo nigdje ne piše da ide na kioske,u boji je i nije jedan junak!Hmmm.. Ne preostaje niša drugo negoli strip revija
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:33:55
|
glejte,saznat necete,što se svi tolko furite....
to vam dode kao ponocna pretpremijera,film iznenadenja,a koji...saznat cete na mafestu malo najave za podizanje momentuma Mafesta,niš drugo
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29522 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/05/2007 : 15:36:21
|
Jedan od razloga zasto sam otisao iz Libellusa je sto nisam pristao na "silenzio stampa". Kad radim nesto do cega mi je jako stalo i sto jako volim, ne mogu to cuvati za sebe, moram to podijeliti s ljudima. Dado & Dado se s tim nisu slagali i rekli su da izdanja treba najavljivati tik pred njihov izlazak. Ja se s tim mogu i ne moram sloziti, ali postujem njihov stav. Stoga, iako nisam vise u Libellusu, necu govoriti o cemu se radi. Ali morao sam reagirati na ovaj topic jer mislim da nije u redu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:36:43
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Renky Khm... neki koji se bune su mi osobno dali neke informacije i molili me da ne trubim okolo jer... zbog ovoga ili onoga... No bilo je to jako davno, pa se zaboravilo 
Kakve to veze ima s ovim? Ti si me pitao nesto, a ja ti odgovorio i zamolim te da to ne siris. Ma... dobro... u biti, nije mi jasno sto se ja tu nerviram.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Voila! Imaš i pivu. Nije mi jasno zbog ceka tolika frka. Mislim da je masu puta bilo glupljih topica od ovoga i ne vidim razloga za paniku. Trenutno imaju bar tri aktivna topica di se naglaba i mlati prazna slama pa sam se samo uklopija u sivilo. A konkretno se nisan moga sitit jesi li mi ti nekad da kakvu informaciju u ovom stili pa san blefira. A ti se ulovija. Jel' to bilo ono za Kena, davnih godina nevinosti.   
Ajde ljudi pa sutra ce se sve znati. Kad vidite, zaboravit cete sve planove da me razapnete na križ. 
I na kraju, sad stvarno i ozbiljno, nije mi bila namjera glumatati nego se malo našaliti. Falija san jer ode ocito ima previše ozbiljnih ljudi koji su uz to i nestrpljivi. Priznajem greški, ispricavam se i odoh tocat noge u moru. Dobija san nezgodan udarac a želim bar malo doprinit u rasturanju dinamovaca na mecu u petak. 
 |
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:38:22
|
quote: Originally posted by jaki
Prvo nigdje ne piše da ide na kioske,u boji je i nije jedan junak!Hmmm.. Ne preostaje niša drugo negoli strip revija
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
reko markos da nije strip BILO KOJEG junaka što može znacit: -nekakvog ekstra posebnog junaka ili -nijednog junaka(makar bi onda ?ikojeg? bilo razumljivije)
al ne zvuci mi kao da je u pitanju više junaka...
a možd stvarno je neki magazin...makar ne sjecam se da su ljudi ovdje baš molili toliko za takvo izdanje
a onda opet može bit da rade samo SC verzije vec izdanog iz Libellusa
ma vrag bi ga,i punica,znala...
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16040 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 16/05/2007 : 15:41:40
|
quote: Originally posted by Renky
Voila! Imaš i pivu. Nije mi jasno zbog ceka tolika frka. Mislim da je masu puta bilo glupljih topica od ovoga i ne vidim razloga za paniku. Trenutno imaju bar tri aktivna topica di se naglaba i mlati prazna slama pa sam se samo uklopija u sivilo. A konkretno se nisan moga sitit jesi li mi ti nekad da kakvu informaciju u ovom stili pa san blefira. A ti se ulovija. Jel' to bilo ono za Kena, davnih godina nevinosti.   
Ajde ljudi pa sutra ce se sve znati. Kad vidite, zaboravit cete sve planove da me razapnete na križ. 
I na kraju, sad stvarno i ozbiljno, nije mi bila namjera glumatati nego se malo našaliti. Falija san jer ode ocito ima previše ozbiljnih ljudi koji su uz to i nestrpljivi. Priznajem greški, ispricavam se i odoh tocat noge u moru. Dobija san nezgodan udarac a želim bar malo doprinit u rasturanju dinamovaca na mecu u petak. 
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
zbog ovoga ti budu zglobovi na nogama poslje tekme ko lubenice   
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:43:09
|
[quote]Originally posted by Renky
sutra veliš.... ideš...
roko,ljubim te u oko,el ti to sazno o cem se radi? nemoraš rec al: dal ce mene razveselit,il nece baš?
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 16/05/2007 : 15:45:08
|
Ja sam bubao iz zajebancije,iskljucivo zato što vi s visine podjebavate...To mi nije bila i nece biti praksa, bubati dezinformacije....a informacija nemam jer sam izvan priljateljsko-rodjacko- izdavackih krugova...Iako, još ne kužim zašto cete sutra smjeti to reci,a danas ne! |
 |
|
markolar
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 16/05/2007 : 15:48:07
|
quote: Originally posted by darkraver
[quote]Originally posted by Renky
sutra veliš.... ideš...
roko,ljubim te u oko,el ti to sazno o cem se radi? nemoraš rec al: dal ce mene razveselit,il nece baš?
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Hoce! |
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:50:39
|
Jedan od razloga zasto sam otisao iz Libellusa je sto nisam pristao na "silenzio stampa". Kad radim nesto do cega mi je jako stalo i sto jako volim, ne mogu to cuvati za sebe, moram to podijeliti s ljudima. Dado & Dado se s tim nisu slagali i rekli su da izdanja treba najavljivati tik pred njihov izlazak. Ja se s tim mogu i ne moram sloziti, ali postujem njihov stav. Stoga, iako nisam vise u Libellusu, necu govoriti o cemu se radi. Ali morao sam reagirati na ovaj topic jer mislim da nije u redu.
Nisam ni ja u Libellusu i nema razloga da se oni spominju u bilo kojem kontekstu osim kao izdavaci. Ono što pišem po forumu su moji stavovi i nema veze sa izdavackom kucom ili njenom politikom. Tko želi, može im posati mail ili osobno pitati. Dokaz tome je i gore navedena Markova tvrdnja...ti me pitao, ja ti odgovorio. Ende! Nema povlaštenih ili šikaniranih.
Ponovo se vracam na stvari koje recimo meni smetaju. Živim u provinciji i za kupiti strip u iole boljoj striparnici moran vozit 1000 km. Izracunajte moje ( naše, jer mnogi smo na margini ) troškove pri nabavci stripa. Cak i kiosk izdanja ne mogu pronaci da su zadovoljavajuce kvalitete. A forum bruji o izdanju. Što, kad, di, kako??? I ne da su to konstruktivne price...nego, sadržaj, reference, dva posta o tome kako se nekome svida ili ne i onda krene...
Ja to necu jer košta 16 kn, ja necu jer je loše lipilo, ja necu jer Stinky kaže da on nece, ja ocu jer Stinky nece, ja ocu dva komada jer mi je Stinky reka da uzmem jedan za njega, ja necu jer je SC, Ja necu jer je HC, ja necu uopce više kupovati stripove ako budu 17 kn, kruh nikad nije košta 1,5 kn, izdavaci pojma nemaju, svi nas pljackaju..................................... i tako do besvjesti.
Pun mi je qurac sranja pa i ja odlucija napraviti jedno. Hvala što ste se ulovili. Šta drugo reci. Uživam u strip festivalima jer jedino tada mogu kupiti stripove kad i svi ostali.
 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 16/05/2007 : 15:52:03
|
Pa jebote kolko ljudi zna o tom izdanju? Svakih pola sata se neko pojavi!! Jedino sto je sigurno je da nije nikakav Bonelli u pitanju kad je izdanje u boji.
Nitko nije beskoristan, uvijek moze posluziti kao los primjer. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 16/05/2007 : 15:56:15
|
quote: Originally posted by fantom
Ja sam bubao iz zajebancije,iskljucivo zato što vi s visine podjebavate...To mi nije bila i nece biti praksa, bubati dezinformacije....a informacija nemam jer sam izvan priljateljsko-rodjacko- izdavackih krugova...Iako, još ne kužim zašto cete sutra smjeti to reci,a danas ne!
Ako si ti ovo shvatija kao podjebanciju onda sorry, to nije bila namjera.
Prepotencija, to da ali podjebancija nikako
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Posted - 16/05/2007 : 16:06:40
|
Ma sve je ok, dugo nisam pisao postove pa sam se danas odlucio malo ispucati...Jedino bih volio da nije ni bilo topica kad nema konkretne najave... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25856 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/05/2007 : 16:10:08
|
Renky kaži mi da sam bio u pravu(makar delimicno) pa da menjam potpis ;-)))
Listen very carefully, I shall say this only once
|
Edited by - manhunter on 16/05/2007 16:35:03 |
 |
|
Topic  |
|