forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZAGOR: ALMANAH PUSTOLOVINE by LUDENS
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 17/05/2007 : 07:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Toooooo!!!! Zagor almanah!! Napokon! Uff, koliko ima izdanja u ovom 5.mjesecu, jebote! Previše!

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 17/05/2007 : 07:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

o cemu se radi u ovom almanahu (bez spoilera), valja li išta? ko je scenarist, a ko crtac?

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Scenarist je Boselli, crtac je DellaMonica!

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/05/2007 : 08:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
izgleda da ljudi kad vide Zagora polude.tako jedan clan ne vidi da ga izdaje Ludens a drugi ne vidi da ce izaci tek u 6 mjesecu

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 08:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

izgleda da ljudi kad vide Zagora polude.tako jedan clan ne vidi da ga izdaje Ludens a drugi ne vidi da ce izaci tek u 6 mjesecu

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!

A treci clan ne vidi da sam napisao odmah da HC ide sa odmakom!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/05/2007 : 08:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Almanah cu cekati hc, da li netko zna koliko cesto ce izlaziti?
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 08:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ne zna se, za predpostaviti je 1 godisnje. No poznavajuci opce ludilo za Zagorom kod nas nije za neocekivati da bubnu i 2 broja godisnje sto nebi bilo niti malo lose s obzirom da ih ima ukupno 8 u Italiji.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 17/05/2007 : 08:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Pa ovo je za bogove!nakon chica, maxija, specjalaca samo je ovo falilo.to je to miki.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/05/2007 : 08:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
[quote]Originally posted by Darkwood Devil

Ne zna se, za predpostaviti je 1 godisnje. No poznavajuci opce ludilo za Zagorom kod nas nije za neocekivati da bubnu i 2 broja godisnje sto nebi bilo niti malo lose s obzirom da ih ima ukupno 8 u Italiji.

[/Ludilo se 77,ludi se 07, vidio sam na trgu klinca od 6-7 godina s klasikom pod rukom (veci klasik nego on),samo da berni radi zagora ne uškopi druga izdanja (dylana prvenstveno)
quote]
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 09:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Pa ovo je za bogove!nakon chica, maxija, specjalaca samo je ovo falilo.to je to miki.

The circle is now complete!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/05/2007 : 09:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Odlicno! Baš me interesira što se skriva u Zagorovom almanahu. Da vidim i te tekstove. Ako je mogao Zagor, onda ce sigurno i Dylan Dog.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 17/05/2007 : 09:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Gledao sam spisak i primjetio(nije bilo tesko) da nigdje nema Ferria...Steta.

"Pupoljak"
$€N@D
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 09:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Odlicno! Baš me interesira što se skriva u Zagorovom almanahu. Da vidim i te tekstove. Ako je mogao Zagor, onda ce sigurno i Dylan Dog.

Yu-bi-tu? Mi-tu!

Nije citav text preuzet iz talijanskog almanaha jer je jako puno stvari zastarijelo jer su bile aktuelne prije 10ak godina kada je ovaj almanah originalno izasao.

One koje su odabrane za hrvatski almanah mogu se citat i danas jer nisu vezane odredjenom vremenu. I gle cuda textove nije odabrao Ðelo Hadziselimovic!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/05/2007 : 11:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:
Originally posted by DeeCay

Nije citav text preuzet iz talijanskog almanaha jer je jako puno stvari zastarijelo jer su bile aktuelne prije 10ak godina kada je ovaj almanah originalno izasao.

One koje su odabrane za hrvatski almanah mogu se citat i danas jer nisu vezane odredjenom vremenu. I gle cuda textove nije odabrao Ðelo Hadziselimovic!

A šit, vec sam se ponadao da cu dobiti originalne tekstove!Baš si mi pokvario iznenadenje! Briga me jel su zastarjeli, ali oni pokazuju sliku odredenog vremena u kojem je strip nastao. Dylanovi almanasi imaju lijepe dodatke o talijanskom horror trešu koji se ne mogu baš posvuda procitati... I ostalome dakako.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/05/2007 : 11:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

A šta ceš tako Zagor djeluje na nas Zagoraše

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/05/2007 : 11:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Lijepo,lijepo....
Prošlo ljeto Maxiji
ovo ljeto Almanasi
neka nama...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 12:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Lijepo,lijepo....
Prošlo ljeto Maxiji
ovo ljeto Almanasi
neka nama...

...bude jos mnoga svesaka!

Koja poezija, ha skinhead!?

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/05/2007 : 13:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

o cemu se radi u ovom almanahu (bez spoilera), valja li išta? ko je scenarist, a ko crtac?

a vidio sam... i po onom što piše na UBC-u, ovaj almanah jedino i valja jer je jedini dobio 83%, ostali su svi oko 50%.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3492 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 17/05/2007 : 13:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

a vidio sam... i po onom što piše na UBC-u, ovaj almanah jedino i valja jer je jedini dobio 83%, ostali su svi oko 50%.

Meni je jako dobar i Covjek koji je došao iz kiše i svi ostali pogotovo onaj Laurentijev!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 13:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Treba imati sve radi kolekcije. Car je u tome da svako individualno ocijenjuje epizode.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/05/2007 : 14:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Treba imati sve radi kolekcije. Car je u tome da svako individualno ocijenjuje epizode.

Tacno tako.A i ukusi se razlikuju.

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/05/2007 : 15:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
kazete da bi uskoro trebao dylan almanacco,
ima li ikakvih naznaka hoce li to biti ludens ili libellus?
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 17/05/2007 : 15:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
Prva liga!!!!!

Who's the fellow who owns this shithole?!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 17/05/2007 : 19:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ma te ocjene nemaju veze s vezom, npr. "Princ noci" je dobio jadnih 67%. To sve govori...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/05/2007 : 21:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
dobio je uistinu preprepreviše...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 18/05/2007 : 08:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Slažem se, epizoda nedostojna baruna Rakosia.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000