Author |
Topic |
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 27/12/2008 : 20:28:14
|
-Ti si lafcina na upp-su "slavni"?-Tvoja je tema "panonski govnar" o Balaševicu?-Cestitam,svaka cast.Nikad kraja iznenadenjima.. |
|
|
dexa pantelejski
Junior Member
Serbia
416 Posts
Member since 10/02/2005 |
Posted - 28/12/2008 : 17:03:24
|
quote: Originally posted by dveribad
-Ti si lafcina na upp-su "slavni"?-Tvoja je tema "panonski govnar" o Balaševicu?-Cestitam,svaka cast.Nikad kraja iznenadenjima..
A kakve to blage veze ima sa temom ovog topica?
Ratko, ti se, bre, mnogo dokon covek. Idi lepo glancaj svoje stripove, popij sokic od maline pa pusti nesto od Balasevica da te razgali, niko ti ne brani. A mogo bi privedes i neku ribu.
Ljudi koji rade nesto konkretno ostavi na miru ili otvori topic na nekom drugom delu foruma pa tamo kukaj do mile volje. Preporucujem soundrtack "Racunajte na nas" od pomenutog Balasevica. |
www.konstantinovoraskrsce.com www.prozanaputu.com |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2008 : 00:06:15
|
quote: Originally posted by dexa pantelejski
-Ti si lafcina na upp-su "slavni"?-Tvoja je tema "panonski govnar" o Balaševicu?-Cestitam,svaka cast.Nikad kraja iznenadenjima..
Ratko, ti se, bre, mnogo dokon covek. Idi lepo glancaj svoje stripove, popij sokic od maline pa pusti nesto od Balasevica da te razgali, niko ti ne brani. A mogo bi privedes i neku ribu.
Ljudi koji rade nesto konkretno ostavi na miru ili otvori topic na nekom drugom delu foruma pa tamo kukaj do mile volje. Preporucujem soundrtack "Racunajte na nas" od pomenutog Balasevica.
-Dokon..vjerojatno.Što se tice riba,moram priznat da sam strastveni ribolovac.Ako si mislio na "devojke"(plave,dakako),e tu sam malo nastran.Više volim muške,narocito nižeg rasta,tamnije puti.....nešto kao ti.Narocito ukoliko imaš "šajkacu" na bulji! -Dexa-ra,obzirom da glumiš advokata uvaženom Bleku,možeš i njega povest,pa da zajedno popijemo sok,ali ne od maline,vec od "cmarine"!
-Jenostavno sam pitao,jer ovdje serete.."tko nas,bre,zavadi",radimo,pravimo stripove,organiziramo festivale,dodite ljubitelji stripova u Laktaše...a na upss-icu ste ogledalo i prezentacija onog što jeste.Primitivna desnicarska govna i iskompleksirani glupavi klinci.Napokon ste osmislili nebeskog,bre,srpskog junaka...eksta gedža.Leti bre,gedža.I još ti kao nešto radiš?
-I što si se ti javio,kakve ti imaš veze sa ovim pitanjem?Odjednom zamro topic nakon pitanja?Jel se netko usro,u cemu je problem.?-Pretstavi se "Blek",cisto da ljudi imaju spoznaju sa kime se dopisuju! -Što se tice Balaševica,nikada nisam bio simpatizer njegove muzike,ali ima dobre tekstove(recimo).Druga je stvar što covjek nije dovoljno "srbin" po cefu vas dvojice i ostalih pripadnika "sa nebesa"! -Ovaj što se usro,pa se nije javio i ti,kao njegov advokat-obicne ste picke,za glancanje.Jel jasno,bre!? -Ako te nešto svrbi,drage volje dodem u N.Sad,pa da se cešemo,onako momacki-važi,druže?! |
|
|
dexa pantelejski
Junior Member
Serbia
416 Posts
Posted - 29/12/2008 : 00:42:11
|
Ljudi koji rade nesto konkretno ostavi na miru ili otvori topic na nekom drugom delu foruma pa tamo kukaj do mile volje. Preporucujem soundrtack "Racunajte na nas" od pomenutog Balasevica.
-Dokon..vjerojatno.Što se tice riba,moram priznat da sam strastveni ribolovac.Ako si mislio na "devojke"(plave,dakako),e tu sam malo nastran.Više volim muške,narocito nižeg rasta,tamnije puti.....nešto kao ti.Narocito ukoliko imaš "šajkacu" na bulji! -Dexa-ra,obzirom da glumiš advokata uvaženom Bleku,možeš i njega povest,pa da zajedno popijemo sok,ali ne od maline,vec od "cmarine"!
-Jenostavno sam pitao,jer ovdje serete.."tko nas,bre,zavadi",radimo,pravimo stripove,organiziramo festivale,dodite ljubitelji stripova u Laktaše...a na upss-icu ste ogledalo i prezentacija onog što jeste.Primitivna desnicarska govna i iskompleksirani glupavi klinci.Napokon ste osmislili nebeskog,bre,srpskog junaka...eksta gedža.Leti bre,gedža.I još ti kao nešto radiš?
-I što si se ti javio,kakve ti imaš veze sa ovim pitanjem?Odjednom zamro topic nakon pitanja?Jel se netko usro,u cemu je problem.?-Pretstavi se "Blek",cisto da ljudi imaju spoznaju sa kime se dopisuju! -Što se tice Balaševica,nikada nisam bio simpatizer njegove muzike,ali ima dobre tekstove(recimo).Druga je stvar što covjek nije dovoljno "srbin" po cefu vas dvojice i ostalih pripadnika "sa nebesa"! -Ovaj što se usro,pa se nije javio i ti,kao njegov advokat-obicne ste picke,za glancanje.Jel jasno,bre!? -Ako te nešto svrbi,drage volje dodem u N.Sad,pa da se cešemo,onako momacki-važi,druže?!
Ratko, prijatelju, ti si se nešto zajebo... Naime, ja nisam tvoj psihijatar.
A nisam ni tvoja ljubavnica... jeste, ova što si je stavio na avatar.
Jedno jesam, autor intervjua ciji link je covek postavio ovde, i autor scenarija za strip koji ti se toliko svideo (javi adresu da ti pošaljem primerak i pakovanje trodona) i kao takav želim da mi neki dobronamerni, pismeni i inteligentni ljudi (sve ono što ti nisi)ovde kažu mišljenje o istom. To mišljenje nema veze sa politikom, niti ima veze sa Balaševicem, a nema veze ni sa Novim Sadom ili bilo cim što si ti utripovo pijuci sokic i slušajuci "Lepu protinu kci"... Ne, braticu, to ima veze sa STRIPOM.
Ali u redu, kapiram te, i velikodušno ti opraštam ovo nevaljalstvo... vikend je i praznici su (blagdani) a ti si ostao bez leka za glavu pa kriziraš. Sacekaj do jutra pa trk u apoteku i sve ce biti u redu.
Voli te tvoj cika Dexa. Cmok! |
www.konstantinovoraskrsce.com www.prozanaputu.com |
Edited by - dexa pantelejski on 29/12/2008 00:43:21 |
|
|
dexa pantelejski
Junior Member
Serbia
416 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2008 : 02:05:15
|
-Lepo bogami,lepa montažica...dobro,protiv stripa nemam ništa,cak mi se i naslovna svida...eh,kosovka devojka,eksta gedža.....jel ovo slika iz POSLOVNOG DNEVNIKA?? -Cuj,ja te nisam tjero da glumiš advokata,koji si se kurac javljao.Samo sam pitao Blecinu jer on taj kreten?-Dobro,ti si to srocio,"barabo jedna"....baš "leeepo",pametno! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2008 : 02:44:53
|
-I što si se ti javio,kakve ti imaš veze sa ovim pitanjem?Odjednom zamro topic nakon pitanja?Jel se netko usro,u cemu je problem.?-Pretstavi se "Blek",cisto da ljudi imaju spoznaju sa kime se dopisuju! -Što se tice Balaševica,nikada nisam bio simpatizer njegove muzike,ali ima dobre tekstove(recimo).Druga je stvar što covjek nije dovoljno "srbin" po cefu vas dvojice i ostalih pripadnika "sa nebesa"! -Ovaj što se usro,pa se nije javio i ti,kao njegov advokat-obicne ste picke,za glancanje.Jel jasno,bre!? -Ako te nešto svrbi,drage volje dodem u N.Sad,pa da se cešemo,onako momacki-važi,druže?!
Ratko, prijatelju, ti si se nešto zajebo... Naime, ja nisam tvoj psihijatar.
A nisam ni tvoja ljubavnica... jeste, ova što si je stavio na avatar.
Jedno jesam, autor intervjua ciji link je covek postavio ovde, i autor scenarija za strip koji ti se toliko svideo (javi adresu da ti pošaljem primerak i pakovanje trodona) i kao takav želim da mi neki dobronamerni, pismeni i inteligentni ljudi (sve ono što ti nisi)ovde kažu mišljenje o istom. To mišljenje nema veze sa politikom, niti ima veze sa Balaševicem, a nema veze ni sa Novim Sadom ili bilo cim što si ti utripovo pijuci sokic i slušajuci "Lepu protinu kci"... Ne, braticu, to ima veze sa STRIPOM.
Ali u redu, kapiram te, i velikodušno ti opraštam ovo nevaljalstvo... vikend je i praznici su (blagdani) a ti si ostao bez leka za glavu pa kriziraš. Sacekaj do jutra pa trk u apoteku i sve ce biti u redu.
Voli te tvoj cika Dexa. Cmok!
-Nisi moja ljubavnica,ali nikad ne reci-nikad!
-Podjeli ti taj strip na iducem sastanku prijateljima na Ravnoj gori.Tamo su ti "dobronamerni",pismeni i inteligentni momci(sve ono što ja nisam) i svakako ih pitaj za mišljenje! -Moj ti je savjet da EKSTA GEDŽI nacrtate bradu.Obzirom da ima šajkacu i opanke,...jebem li ga,fali brada.!Uspjeh vam je zagarantiran(zagarantovan).Inace na ovim našim prostorima "lepe naše",kao što si napisao,ljudi su veliki simpatizeri "šajkace".
-Uglavnom,drago mi je da si zajebant i svakako propagiraj taj strip,a ja ti se zahvaljujem što mi opraštaš,mada moram ponovit,nigdje te nisam spomenuo,niti sam te bilo što pitao.Kreten je okacio,što je budala zakljucila i napisala.Ako se ti tu prepoznaješ,a ocito jesi....pomoz bog junacino!
-Što se tice stripa,sigurno ceš uspjet u naumu.Svakako ga pošalji dr.Šekiju,njemu ce se sigurno dopast!Neka gedža cita Gedžu,da ubije vrijeme!Kontaš,jarane?....ako ne,mogu ti i nacrtat.
-P.S. Svakako nam javi mišljenje ovih ravnogorskih intelektualaca,ukoliko znaju citat.
-Eh,skoro zaboravih...avatar.To na slici je pas,mislim životinja.Psi su dobrocudna bica,uglavnom,ovisno-kako ih gazda odgoji.Ne mrze,ne varaju,ne podmecu,malo laju,ne varaju i stalno se vesele(mašu repom).Istina,ne znaju citat niti pisat,ali su vrlo uredni i ne nose bradu.Ukoliko sretneš nešto slicno u prolazu,zaobidi.Nema potrebe da bacaš kamenje i slicno,a narocito je nepotrebno udaranje. -Kakav bi to bio Gedža,a da ne sluša Balaševica(u stripu,dakako),barem dok sere i drži se za opanke,da ne padne.!Pusa i tebi,od striceka-dveribada! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
dexa pantelejski
Junior Member
Serbia
416 Posts
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 29/12/2008 : 15:40:09
|
@dveribad - Ekstra Gedža ne niti nosi šajkacu niti opanke, to što si ti uzeo da kritikuješ strip koji nisi ni video ni procitao govori o tvojoj zlonamernosti i ogranicenosti - konstantno nam naturaš (i ja se javljam jer sam jedan od autora) nekakve politicke konotacije koje nemaju veze ni sa nama ni sa stripom i ne znam zašto moderatori nisu do sada reagovali. Ja se nadam da ih oni ne smatraju prihvatljivim. - EG je strip koji je izdat u Srbiji ciji su autori Srbi i ne znam ciji bi to superheroj trebao da bude, azerbejdžanski, možda? - a za one uvrede koje si napisao, postoji samo jedan nacin da se na njih odreaguje, ali o tome cemo nekom prilikom ako se, na tvoju žalost, budemo sreli. |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
DZOMBA
Starting Member
33 Posts
Member since 26/11/2008 |
Posted - 29/12/2008 : 16:38:21
|
Ruzan pokushaj da se unishti tema o stripu, i to uz brojne uvrede, potcenjivanje i izrugivanje jednoj naciji jednom narodu mora se oshtro kazniti. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2008 : 23:02:02
|
quote: Originally posted by henry
@dveribad - Ekstra Gedža ne niti nosi šajkacu niti opanke, to što si ti uzeo da kritikuješ strip koji nisi ni video ni procitao govori o tvojoj zlonamernosti i ogranicenosti - konstantno nam naturaš (i ja se javljam jer sam jedan od autora) nekakve politicke konotacije koje nemaju veze ni sa nama ni sa stripom i ne znam zašto moderatori nisu do sada reagovali. Ja se nadam da ih oni ne smatraju prihvatljivim. - EG je strip koji je izdat u Srbiji ciji su autori Srbi i ne znam ciji bi to superheroj trebao da bude, azerbejdžanski, možda? - a za one uvrede koje si napisao, postoji samo jedan nacin da se na njih odreaguje, ali o tome cemo nekom prilikom ako se, na tvoju žalost, budemo sreli.
-O kakvim uvredama pricaš?-Pogledaj gore,samo sam pitao jel Blek na upss-u "slavni",sve ostalo zahvali dexu.Ovu pretnju cu shvatit kao šalu,pretpostavljam da si se identificirao sa vlastitm junakom,pa si hrabar.No,lafe,bilo bi mi zadovoljstvo susrest se sa takvim vic majstorom.Ispuni profil,mada pretpostavljam da si Nišlija,jer ne razaznaješ padeže....uglavnom,prestavi se...jel mi ti šalješ one simpaticne mail-ove?...di želiš da se,na tvoju srecu,sretnemo? |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2008 : 23:18:53
|
quote: Originally posted by DZOMBA
Ruzan pokushaj da se unishti tema o stripu, i to uz brojne uvrede, potcenjivanje i izrugivanje jednoj naciji jednom narodu mora se oshtro kazniti.
-Ako je to strip,cestitam.Tema,cestitam.Uvrede?Podcjenjivanje?Izrugivanje jednoj naciji?....o cemu ti bulazniš?-Moja prepiska sa Dexom ne vrijeda nikoga,izuzev spomenutih spodoba,ali ako se ti poistovjecuješ sa spomenutim,moguce da se osjecaš uvrijeden.Ukoliko mislimo na istu naciju,meni kao pripadniku te nacije nikako ne dolikuje da ju vrijedam.Cak što više,poštujem ju puno više od tebe i tebi slicnih.Kao covjek,apsolutno sam ponosan na svoju naciju i porijeklo,narocito vlastitu obitelj(porodicu). -Što se tice stripa i ideje...cista katastrofa,smece sa iritirajucim predznakom.To je moje skromno mišljenje,kao ljubitelja stripa.Tražili ste mišljenje.Uglavnom,perfidna ideja ili ste toliko tupasti da ne shvacate srž ,mada citajuci upss-ov forum,baš toliko niste naivni.-Ispuni i ti profil,dušebrižnice! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 29/12/2008 : 23:32:41
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ova konverzacija pruzha jedan buket opcija za ban.
Jelda?Tko konkretno?
Pa, ja, naravno. Taman posla da bidne banovan neko tako lepo vaspitan i tolerantan poput tebe.
-Razlog bana ce odlucit moderatori,ali ne vidim razlog.Ne vrijedam nikog po niti jednoj osnovi.Cak sam iznenaden da ste me iskljucili sa upss-a,mada bi mi bilo drago odgovorit na postavljena pitanja.Baš si hrabro iznio vlastiti stav,ali bi bilo ok da sam i ja odgovorio,no apsolutno poštujem takav vid ravnopravnog dijaloga!-Ukoliko moderatori smatraju da sam nekoga vrijedao,na bilo koji nacin,izbacite me,ali bi mi bilo neopisivo drago da Blek odgovori na postavljeno pitanje!? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 30/12/2008 : 00:00:21
|
Koliko ja znam, ovo je forum stripova.com a ne UPPS-a. Da li je tamo neko nekog banovao i zbog cega, mene se ne tice. Ali, Globinjo, pogledaj šta je sve ovaj lik napisao u ovom topiku, pa se priseti za šta su neki banovani. Ili ovde na forumu zaista postoje beli medvedi koji mogu da pišu svakakve gadosti i uvrede i da produ nekažnjeno... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 30/12/2008 : 00:23:44
|
Koliko ja znam, ovo je forum stripova.com a ne UPPS-a. Da li je tamo neko nekog banovao i zbog cega, mene se ne tice. Ali, Globinjo, pogledaj šta je sve ovaj lik napisao u ovom topiku, pa se priseti za šta su neki banovani. Ili ovde na forumu zaista postoje beli medvedi koji mogu da pišu svakakve gadosti i uvrede i da produ nekažnjeno...
dveribada sam osobno izbacio ovo ljeto na 30 dana,a i nedavno je izbacen...prema tome,on nije beli medved,nego licki meded...bilo je i gorih i vecih svada od ove,pa nikome ništa...necu ga izbacit...ali,ako i on i ostali nastave u ovakvome tonu,onda ce letit svi... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29346 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 30/12/2008 : 00:26:38
|
Koliko ja znam, ovo je forum stripova.com a ne UPPS-a. Da li je tamo neko nekog banovao i zbog cega, mene se ne tice. Ali, Globinjo, pogledaj šta je sve ovaj lik napisao u ovom topiku, pa se priseti za šta su neki banovani. Ili ovde na forumu zaista postoje beli medvedi koji mogu da pišu svakakve gadosti i uvrede i da produ nekažnjeno...
-Pa daj,reci gdje sam nekog uvrijedio.Citiraj me u tekstu di se ti osjecaš uvrijedenim,što konkretno tebe vrijeda?-Reci i napiši konkretno.Napiši konkretno...mene,tog i tog,dveribad je uvrijedio na taj i takav nacin!!??Prestavi se,popuni profil,napiši kako sam te urijedio!?Ajde.... |
|
|
no dice
New Member
Serbia
208 Posts
Member since 02/03/2006 |
Posted - 30/12/2008 : 00:34:19
|
Jelda?Tko konkretno?
Pa, ja, naravno. Taman posla da bidne banovan neko tako lepo vaspitan i tolerantan poput tebe.
-Razlog bana ce odlucit moderatori,ali ne vidim razlog.Ne vrijedam nikog po niti jednoj osnovi.Cak sam iznenaden da ste me iskljucili sa upss-a,mada bi mi bilo drago odgovorit na postavljena pitanja.Baš si hrabro iznio vlastiti stav,ali bi bilo ok da sam i ja odgovorio,no apsolutno poštujem takav vid ravnopravnog dijaloga!-Ukoliko moderatori smatraju da sam nekoga vrijedao,na bilo koji nacin,izbacite me,ali bi mi bilo neopisivo drago da Blek odgovori na postavljeno pitanje!?
Prvo, ako zelis da te iko shvati ozbiljno, obavesti se o imenu sajta i foruma sa kojih kukas da si iskljucen: on se zove UPPS, a ne upss. Drugo, nisi banovan na UPPSu. UPPS ne poznaje instituciju bana, mozda ti tema ode na deponiju ako se prekrse pravila foruma, ali ti niko nece uskratiti pravo da kazes sta mislis.
Sto se tog upss-a o kome pises tice, tamo mozda jesi banovan... |
Edited by - no dice on 30/12/2008 00:39:23 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 30/12/2008 : 01:02:26
|
quote: Originally posted by no dice
Jelda?Tko konkretno?
-Razlog bana ce odlucit moderatori,ali ne vidim razlog.Ne vrijedam nikog po niti jednoj osnovi.Cak sam iznenaden da ste me iskljucili sa upss-a,mada bi mi bilo drago odgovorit na postavljena pitanja.Baš si hrabro iznio vlastiti stav,ali bi bilo ok da sam i ja odgovorio,no apsolutno poštujem takav vid ravnopravnog dijaloga!-Ukoliko moderatori smatraju da sam nekoga vrijedao,na bilo koji nacin,izbacite me,ali bi mi bilo neopisivo drago da Blek odgovori na postavljeno pitanje!?
Prvo, ako zelis da te iko shvati ozbiljno, obavesti se o imenu sajta i foruma sa kojih kukas da si iskljucen: on se zove UPPS, a ne upss. Drugo, nisi banovan na UPPSu. UPPS ne poznaje instituciju bana, mozda ti tema ode na deponiju ako se prekrse pravila foruma, ali ti niko nece uskratiti pravo da kazes sta mislis.
Sto se tog upss-a o kome pises tice, tamo mozda jesi banovan...
-Kakva demokracija na upss-u,...upssssss,UPPS-u!-Evo,naucio sam.Da,najlakše je covjeka izbacit.Nije ni bitno,ali nije lepo da lažeš "no dice". -Samo nek momcine odgovore,umjesto što tužakaju,pa se vratimo Ekstra Gedži.Što se mene tice,možete otvorit još par topic-a o gedži.Jel "Južnjacka uteha 345" takoder parodija? |
|
|
Topic |
|
|
|