forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dylan Dog giganti
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 19/05/2007 : 18:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
Koliko ce jos biti izdanja, pored ova 3? Meni se cini da sam negde na forumu uhvatio brojku od tri izdanja, ali me drugarica ubedjuje da ce biti vise (10-11).
Da li se zna?

night
Senior Member

Serbia
1607 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 19/05/2007 : 19:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
quote:
Originally posted by beli luk

Koliko ce jos biti izdanja, pored ova 3? Meni se cini da sam negde na forumu uhvatio brojku od tri izdanja, ali me drugarica ubedjuje da ce biti vise (10-11).
Da li se zna?

Koliko znam idu i ostali,ukljucujuci i one koji su piratski,i koje sam platio ohoho,jbg,Dilan je Dilan.
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 19/05/2007 : 19:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:

Da li se zna?

Fakat nisam u toku? Šta je i treci gigant izašo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/05/2007 : 19:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
da

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17012 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 20/05/2007 : 12:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

Da li se zna?

Cini me sa da je ranije bila najava da idu po 2 godisnje.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 21/05/2007 : 09:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:

Da li se zna?

U Italiji jih je trenutacno izašlo 15, a izlaze jednim godišnje.

----------------------------------------------------
Usporedni popisi Bonelli stripova:
http://striparna.com/stripofili/corto/
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 25/05/2007 : 09:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Ne vidim zašto sc ne bi izdavao 4 broja godišnje. Pokrivaju i Hrvatsku gdje je više dylan fanova nego mm fanova, a vidi što libellus izvodi s mm, toliko je izdanja da cu odustati od svega (kolekcionarsko ludilo, sve ili ništa), no od dylana ne odustajem.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/05/2007 : 16:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Izaci ce i cetvorka, a ostalo zavisi od toga da li ce SC uspeti da se dogovori za regularnu seriju. Eto, to su najsvezije informacije, pa ako su mene lagali i ja lazem vas.

A Hrvati bi trebali da krenu od poslednjeg Giganta ka prvom...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 25/05/2007 : 21:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
Pa jel to neko bratsko nalazenje na sredini ili ce se poklapati izdanja?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/05/2007 : 22:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Dva su to trzista...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 25/05/2007 : 23:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
...bas su blesavi ovi Srbi/Hrvati...

...ah taj strip...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 27/05/2007 : 12:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Izaci ce i cetvorka, a ostalo zavisi od toga da li ce SC uspeti da se dogovori za regularnu seriju. Eto, to su najsvezije informacije, pa ako su mene lagali i ja lazem vas.

A Hrvati bi trebali da krenu od poslednjeg Giganta ka prvom...

Koliko je to sigurno?

Covika se drži za besidu
a tovara za konop!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 27/05/2007 : 16:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Cuj, oni imaju prava na Gigante vec duze vremena. Kad ce krenuti da ih izbacuju, ne znam tacno. Receno mi je ove godine. Ostaje nam da se strpimo malo, pa cemo videti...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/05/2007 : 17:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Cuj, oni imaju prava na Gigante vec duze vremena. Kad ce krenuti da ih izbacuju, ne znam tacno. Receno mi je ove godine. Ostaje nam da se strpimo malo, pa cemo videti...

imas li jos koje informacije, koja ce biti cijena i hoce li biti u gigant formatu (ipak smo svjedoci onog zagorovog "prokletog blaga")?

sad treba odluciti hocu li nastaviti kupovati srpske gigante ili poceti skupljati ludensove ili šak oboje...
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 30/05/2007 : 11:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Evo informacija,krece vrlo brzo,ali samo u mekanom izdanju i to od kasnijih brojeva.Divno,zavidim fanovima mm,imat cemo divnu kombinaciju lijepih srpskih i cudnovatih ludensovih. Cak i da ga kasnije tvrdoukorici s istim papirom kako vec radi, to nije to. Mislim da ih ne bi ni izdavali još par godina da system comics nije pokrio Hrvatsku.SC gigant!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/05/2007 : 11:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Evo informacija,krece vrlo brzo,ali samo u mekanom izdanju i to od kasnijih brojeva.Divno,zavidim fanovima mm,imat cemo divnu kombinaciju lijepih srpskih i cudnovatih ludensovih. Cak i da ga kasnije tvrdoukorici s istim papirom kako vec radi, to nije to. Mislim da ih ne bi ni izdavali još par godina da system comics nije pokrio Hrvatsku.SC gigant!

Cekaj, ti govoriš o Ludensu i SC Dylanovim gigantima? Da ih kupimo sa kioska? KOlika bi mogla biti cijena, 40-tak kunica?

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/05/2007 : 11:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

imas li jos koje informacije, koja ce biti cijena i hoce li biti u gigant formatu (ipak smo svjedoci onog zagorovog "prokletog blaga")?

sad treba odluciti hocu li nastaviti kupovati srpske gigante ili poceti skupljati ludensove ili šak oboje...

Zagorovo Prokleto blago je u originalu u normalnom formatu, u A4 formatu je izašao samo u SFRJ.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 30/05/2007 : 11:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Ne znam cijenu,nije to više neka tajna kad i marginalac poput mene za to zna,netko tko je bolji s deckima iz mc-a neka provjeri, ali sad me zanima da li kupovati srpsko dalje,ili i jedno i drugo i da li ce biti hc izdanje s istim ili finijim papirom. Ako su maxi 40 kuna ovo bi moglo biti-da otvorimo kladionicu, pa recimo 60
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/05/2007 : 12:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
U Italiji su po 6,60 giganti ako se ne varam. Da, moglo bi to ici po 60...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/05/2007 : 12:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

Zagorovo Prokleto blago je u originalu u normalnom formatu, u A4 formatu je izašao samo u SFRJ.

znam, zato sam se i bojao da ce ludensovcima pasti na pamet ideja da smanje format i stave SC,
dobro je sto format ostaje a4, ali je lose sto je SC
ja mislim da cu kupovati obje verzije, hrvatske i srpske, barem ispocetka, onda cu vec odluciti za kasnije
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/05/2007 : 14:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

znam, zato sam se i bojao da ce ludensovcima pasti na pamet ideja da smanje format i stave SC,
dobro je sto format ostaje a4, ali je lose sto je SC
ja mislim da cu kupovati obje verzije, hrvatske i srpske, barem ispocetka, onda cu vec odluciti za kasnije

znaš da takve stvari ludens izdaje i sc i hc pa biraj

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 30/05/2007 : 14:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
nije to to,ludens tvrdoukorici loš papir, a libellus i sc imaju i kvalitetan papir,mislim da cu nastaviti kupovati srpske jer ce ih ludens ionako ponoviti nakraju,a ludensov hc i nije puno skuplji baš zato što je loš papir.uglavnom sc a4 ne mogu zamisliti,ludensu se raspadaju i obicni stripovi
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/05/2007 : 16:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
eto, kada dobijete jeftine sc gigante, opet nije dobro
najbolje je ultramegafancy HC po 200 kuna i onda ce valjda svi biti zadovoljni

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/05/2007 : 17:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ljudi a jeste opsjednuti velicinomNiti jedan Bonellijev strip nije zaslužio format A4(osim Texa od Magnusa).Sve te perverzije sa gigantima,Texonima bi trebalo objaviti na standardnom Bonelli formatu(po mogucnošcu sa što manjom cijenom).

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 30/05/2007 : 21:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
to je super vijest... bar što se mene tice, ali mene ne zanima kvaliteta papira niti što ce mi pola kolekcije biti sc, a pola hc. jedino što me zanima je što cu prije kompletirati gigante, a stoga ih prije i procitati

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 31/05/2007 : 17:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Slažem se da giganata ne bi trebalo biti i da su sva posebna izdanja mužnja love od fanova, no kad se vec radi glupost zvana strip na a4 formatu i kad su neki postavili standarde onda bi ih se trebalo držati. A tko nece ne mora.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000