Možda nije neki topic, al ajde da cujem vaša mišljenja. Daklem, kojeg bi gosta htjeli da se ugosti ili na ovogodišnjem CRŠ-u ili na MAFESTU za 2008? I malo pojašnjenje, kako, gdje, zašto? (pitam sasvim nevezano uz stvarne planove organizatora, iliti onak informativno)
Interesantno bi bilo dovesti nekoga iz DD staffa, ili Sclavija, Roija ili Chiaverottija. Ili one Neverovce sa Sardinije. Ili nekog Jodorowskog ili Moebiusa, buduci da je više kuca objavila u zadnje vrijeme njihove radove... Eto.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC!
Serpieri(zato što bi poveo i Druunu) Sergio Bonelli himself(zato što..pa ako ne znate onda vam ne mogu pomoci) Sclavi naravno Jean Van Hamme/Rosinski (ko ne zna zbog cega, sram ga bilo!)
Na CRŠ dovedite... MENE! Jer mi je Zagreb poprilicno daleko. A mogli bi dovesti i trojku sa Sardinije ili eventualno nekoga iz ekipe DD. A ni Žodorovski ne bi bio naodmet. A ni Ferija još jednom, covjek je blizu kraja puta. A Zagora obavezno!!
Dovesti Nolittu je po meni nemoguca misija. Što se tice Ferria, njega nikad dosta. Možda bi najbolje bilo dovesti Chiarollu, ali to bi bilo skupo zbog troška na tjelesne cuvare.
Tko zna možda bi i on poželio doc u makarsku ili zagreb, uostalom i ferri i castelli su bili prezadovoljni zagrebom odnosno makarskom, pa zašto ne bi bio i on? Je da je zauzet oko izdavaštva al može i on uzet malo godišnjeg
ja bih volio vidjeti grabowskog bilo kad i bilo gdje svi ostali su druga liga a nakon njega jedino richarda corbena...po kontaktima koje imam vrlo ostvariva misija....i možda buba u uhu organizatorima mafesta naravno kada ispucaju lookalne talijane
Interesantno bi bilo dovesti nekoga iz DD staffa, ili Sclavija, Roija ili Chiaverottija. Ili one Neverovce sa Sardinije. Ili nekog Jodorowskog ili Moebiusa, buduci da je više kuca objavila u zadnje vrijeme njihove radove... Eto.
ja bi bio najsretniji ako bi moebius dosao ili jodorowski ili takva klapa, bilo bi zanimljivo, znam da bi ljudi voljeli opet nekog bonelija, ali bilo bi odlicno da dodje moebius
Inace jel zna neko, jel više ljudi privukao Huppen ili MM tandem?
Imamo i precizan podatak.
Za Hermanna se akreditiralo 464 posjetitelja, a za MM dvojac - 812 (dodajte jos 20-25% neakreditiranih koji su bili na festivalu). Naravno, ovaj podatak otkriva i puno i malo. Naime, Hermann je bio prvi gost i tada je malo ljudi znalo sto je uopce MaFest, tako da se samo iz broja posjetitelja ne moze generalizirati tko je popularniji.
Doduse, MaFest je i prve i druge godine imao jos poprilican broj gostiju osim Hermanna i MM dvojca i ta praksa se pokazala iznimno dobrom. Dakle, moj glas ide za - kombinaciju.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Inace jel zna neko, jel više ljudi privukao Huppen ili MM tandem?
Imamo i precizan podatak.
Za Hermanna se akreditiralo 464 posjetitelja, a za MM dvojac - 812 (dodajte jos 20-25% neakreditiranih koji su bili na festivalu). Naravno, ovaj podatak otkriva i puno i malo. Naime, Hermann je bio prvi gost i tada je malo ljudi znalo sto je uopce MaFest, tako da se samo iz broja posjetitelja ne moze generalizirati tko je popularniji.
Doduse, MaFest je i prve i druge godine imao jos poprilican broj gostiju osim Hermanna i MM dvojca i ta praksa se pokazala iznimno dobrom. Dakle, moj glas ide za - kombinaciju.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Originally posted by Gaston Imamo i precizan podatak.
Imate li kakve zamisli za sljedecu godinu? Nabaci neku vrucu navlakušu! Ili kakav hint možda, tak da možemo sanjati do drugog mafesta. Prošle godine ste brzo znali da ce doc Castelli.