Author |
Topic |
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 02/06/2007 : 22:01:38
|
Upravo sam procitao (prvi put nakon 20 godina) ovu genijalnu epizodu. Nevjerovatno je koliko je zapleta buducih epizoda postavljeno u ovoj. Imam osjecaj kao da citam epizodu koja se poziva ne neke stare, a ne one koje su tada tek bile u Castellijevoj glavi. ODLICNO!
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 09:27:31
|
quote: Originally posted by prozirna senka >>Senka, znaš ono što je bilo kao najavljeno da ce se razrješiti misterija duha iz te druge epizode u buducim epizodama u Italiji, pa su možda mislili na duh Ne-Fija za kojeg se zapravo ništa ne zna.
Ma jok. Procitaj Operaciju Arka, i bice ti jasno o kakvim se duhovima radi;) Zapravo nece, ali zato ce i da pisu pricu, zar ne?
Ma, bit ce bolje da ja sam sebi napišem pricicu pa da budem zadovoljan svojim vlastitim kontinuitetom i raspletima!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 12:56:10
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by DeeCay U Gradu 5 prstenova, spominje se država Belize (ko da je tamo pred 10000 godina mogla postojati država istog imena ko i danas) na Yucatanu i ona nije pripadala ni Muu ni Atlantidi vec je bila kao neka zasebna zemlja (mada pod Muuovim pokroviteljstvom i dobavljanjem oružja). Adam spominje i razne avantura sa raznim cudesima na tom podrucju, monsterima, telepatskim mocima šamana Tupaca (ovo me jako podsjeca na Tupaca Shakura, repera). Civilizacija Maja je onda nastala iz te kulture, te nije spadala ni u jedno od dominantnim tadašnjih civilizacija. Zašto tamo dolaze Egipcani u Osveti Raa?
Zato jer su clanovi kluba Jutarnjeg lista i igraju nagradne igre pa su dobili popust 500 necega na aranžman za posjetu Yucatanu. A nadaju se da ce pronaci i Tupacov grob.
Još jedna interesantna informacija za clanove kluba Jutarnjeg lista glede povijesti BDP države Belize! Naime, 4198. godine Yodove ere BDP je bio 500 guldena po glavi stanovnika, dok je krajem 1981. godine nove ere, BDP bio 950$ belizejskih, odnosno manje od 250$ americkih! Vremenska prognoza slijedi...
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6251 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 07/06/2007 : 10:18:33
|
Prozirna senka dobro kaže - ovo je možda i najbolji MM! Mješavina avanture i misterije,murchadna u akciji,Java u elementu..klasika.
Bond.James Bond. |
|
|
Topic |
|