forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanje za Splicane...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dylan
Starting Member

Croatia
36 Posts

Member since 17/02/2006

Posted - 01/06/2007 : 17:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dylan a Private Message
...da li ima neko na forumu tko je uclanjen u gradsku biblioteku i da li zna ima li šta stripova tamo osim Texa(bio sam danas na Plokitama i naša samo njega, ali ne znan šta je sa ostalin odjelima) te tko to uopce naruciva ?

I koji to "momak" uzima svaki misec dva primjerka svih Zagora doli u trafici na starom placu, danas se je zbog njega ona trafikantica polomila dok mi je našla stripove bez greške a nisan ništa reka neg san samo pogleda sekundu hrbat....

morbidan (lat. morbidus: bolestan) uzrokovan bolesnim idejama, nezdrav, nastran.

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3874 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 01/06/2007 : 18:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
Da nije Torca?

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

dylan
Starting Member

Croatia
36 Posts

Member since 17/02/2006

Posted - 01/06/2007 : 22:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dylan a Private Message
Nitko ne zna?
http://www.akvaristika.org/text/zez.htm

morbidan (lat. morbidus: bolestan) uzrokovan bolesnim idejama, nezdrav, nastran.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/06/2007 : 22:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

Da nije Torca?

ili byoman

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/06/2007 : 22:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by dylan

...da li ima neko na forumu tko je uclanjen u gradsku biblioteku i da li zna ima li šta stripova tamo osim Texa(bio sam danas na Plokitama i naša samo njega, ali ne znan šta je sa ostalin odjelima) te tko to uopce naruciva ?

mislim da toninho zna nešto više o tome...nije iz splita,ali je blizu

Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 02/06/2007 : 12:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message
kupujem na starom placu, al ne zugam prodavacicu.
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3874 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 02/06/2007 : 13:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
A možda je pajdo kad ide kod cure?

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 03/06/2007 : 09:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by dylan

mislim da toninho zna nešto više o tome...nije iz splita,ali je blizu

jebi ga nisu svi varošani ka naš globo

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 03/06/2007 : 09:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
inace
vodim bitku duže vrimena za pojacani priljeev stripova u gradsku

na najvišoj razini

nije baš da me ide al nekaj se pokrenulo

u centralnoj na bolu imaš - valijanta , asteriksa , maurovica , gastona , af klasik , teksa odnedavno na odraslom , grunge ,tajnu povijest , spiroua ,bone, talicnog nešto , par albumcica
sve je to malooooooooooooooo
i stiže sa ogromnim vremenskim odmakom
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 02:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho
jebi ga nisu svi varošani ka naš globo

taman posla

Go to Top of Page

dylan
Starting Member

Croatia
36 Posts

Member since 17/02/2006

Posted - 04/06/2007 : 03:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dylan a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

u centralnoj na bolu imaš - valijanta , asteriksa , maurovica , gastona , af klasik , teksa odnedavno na odraslom , grunge ,tajnu povijest , spiroua ,bone, talicnog nešto , par albumcica
sve je to malooooooooooooooo
i stiže sa ogromnim vremenskim odmakom

znaci koliko san razumia na ostalin odjelima nema ništa sve je u centralnoj,ok fala i ak ti treba pomoc u lobiranju samo reci

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 04/06/2007 : 13:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
meni se cini da su u splitu stripovi na kioscima nekako istaknutiji nego u zagrebu... tamo cim vidin kiosk prvo vidin stripove... cak su u jednoj trafici/ducanu imali poseban vrteci stalak za stripove.. u zagrebu su stripovi uvik negdi sa strane zgurani i slabo vidljivi... bar je taki moj dojam...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2007 : 22:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

meni se cini da su u splitu stripovi na kioscima nekako istaknutiji nego u zagrebu... tamo cim vidin kiosk prvo vidin stripove... cak su u jednoj trafici/ducanu imali poseban vrteci stalak za stripove.. u zagrebu su stripovi uvik negdi sa strane zgurani i slabo vidljivi... bar je taki moj dojam...

to je gluma da ispadne da je ZG ozbiljniji od ST

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 08/06/2007 : 11:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
I ja mislim da se asortiman u trafikama u Splitu bolje istice nego u Zagrebu. Ipak i u Splitu ima velike razlike izmedu nekih trafika. Nekoliko sam puta i uletio u raspravu sa prodavacicama, koje uopce ne smatraju da išta treba staviti u izlog. Mislim da su neke poslije "razgovora" ipak promijenile mišljenje. Treba ih lijepo, argumentirano uvjeriti šta je i za njih bolje i nema problema.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000