Ne bih hteo da sam navalentan,ali se eto usuduh da trazim neku informaciju od bilo koga.Navukao sam se,a ovih osam zadnjh epizoda sam jedva docekao.Neka logika bi bila da izadju sledece godine,ali ko zna,mozda i 2009?
Mada više gotivim horror/akciju od western tematike, mogu reci da mi je Magicni bolji pogotovo radi ne baš cestog spoja westerna i horrora i uporabe tih indijanskih legendi i mitova, a i politickih afera izmedu tamošnjih mocnika.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC!
Pa buduci da je ionako sve subjektivno, mislim da možemo reci svoja osobna mišljenja, a mislim da se ovdje nit ne traži službeno kriticarsko mišljenje koji je bolji. Nego koji je MENI/NJEMU bolji...
Koji je ipak tebi bolji, jer znam da si ti sve procitao?
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC!
Meni je od MV i Dampyra bolji - Tex Ali bi voleo da ide bar po 8 knjiga godisnje i Dampyr jer mi je sasvim solidan. U poplavi izdanja odlucujem se za one sa brzim ritmom kao sto je MV,jos uvek uzimam one sa sporijim ritmom kao sto je Dampyr (ali ne znam jos koliko cu ako ide ovom brzinom) i odustajem od izdanja bez ritma kao sto je Julia (strip mi se svidja ali nacin izdavanja preuzet od System Comicsa ne) u nadi da ce neko to izdati kako valja(imali smo slucaj sa MV,preziveli reprint i sad idemo dalje).
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Odnosno,dajem prednost ljudima koji profesionalno rade svoj posao,bez obzira na vecu cenu izdanja(Libellus,Fibrin Ken Parker...) Gospodo iz Libellusa,od ovoga ne mogu vise da se uvucem Kad ce Tex od prvog broja I nick Raider
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
takoder sam oduševljen sa Dampyrom, i da bolji je od MV-a.
kako kome...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Ovi su najbolji, al volim i ostale - NN, Zagor, Nick, a sad su mi dobri i MV, Dampyr i Julia takoder. Nisam ljubitelj Dylana, a ni djecjih stvari kao Mark, Blek ili Kit Teller..
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
1. dylan dog (konstantno najdrazi junak) 2. zagor (iako me u zadnje vrijeme ne odusevljava kao prije) 3. nathan never (nisam procitao gigante, pa kada se to dogodi ovaj junak bi se mogao popeti za stepenicu vise) 4. lazaruss ledd (odlican junak, originalna prica, predobro sve do ludensovog preuzimanja...)