Author |
Topic |
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 06/06/2007 : 10:21:54
|
I evo van novoga Dampyra u Italiji...
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 06/06/2007 : 15:09:29
|
quote: Originally posted by Dok Lester
quote: Originally posted by kico
O tome ko je bolji,Dampyr ili Magicni,valjda bi morali ocjeniti oni koji su procitali SVE epizode koje su dosad izašle na hrvatskome jeziku.
po meni, mv je bonelli strip no.1
dampyr mi je dugo jahao na drugom mjestu bok uz bok s nathanom, ali nn giganti su pogurali dampyra na trece mjesto
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Slažem se sa prvim mjestom.Definitivno! Dampyr mi nikad nije legao,što ne znaci da drugima nije nešto najbolje što su ikada procitali. Meni je jednostavno,nedovršen. Magicni se penje iz epizode u epizodu i oduševljava do krajnosti. Demian mi je naprimjer,totalno iznenadenje! Imam osjecaj da bih mogao procitati sve epizode za jedan dan,da mi se ponude odjednom. Stara garda,poput Texa,nudi nešto drukcije. Da je redovitiji na kiosku,možda bi i postigao totalni delirij,za razliku od recimo Zagora,koji mi je dosadan da dosadniji ne može biti. Opet,ovo je MOJE mišljenje,a svatko ima prava da iznese svoje mišljenje,naravno. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 06/06/2007 : 15:56:05
|
Slažem se sa prvim mjestom.Definitivno! Dampyr mi nikad nije legao,što ne znaci da drugima nije nešto najbolje što su ikada procitali. Meni je jednostavno,nedovršen. Magicni se penje iz epizode u epizodu i oduševljava do krajnosti. Demian mi je naprimjer,totalno iznenadenje! Imam osjecaj da bih mogao procitati sve epizode za jedan dan,da mi se ponude odjednom. Stara garda,poput Texa,nudi nešto drukcije. Da je redovitiji na kiosku,možda bi i postigao totalni delirij,za razliku od recimo Zagora,koji mi je dosadan da dosadniji ne može biti. Opet,ovo je MOJE mišljenje,a svatko ima prava da iznese svoje mišljenje,naravno.
Nema potrebe da iznosim svoje,sve je ovo prilicno tacno
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 06/06/2007 : 20:56:39
|
O tome ko je bolji,Dampyr ili Magicni,valjda bi morali ocjeniti oni koji su procitali SVE epizode koje su dosad izašle na hrvatskome jeziku.
dampyr mi je dugo jahao na drugom mjestu bok uz bok s nathanom, ali nn giganti su pogurali dampyra na trece mjesto
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
pedercino promiskuitetna!
nego sad ozbiljno: tko voli damnpyra, ne moze biti prevoditelj u LL
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
Edited by - Curunir on 06/06/2007 20:57:56 |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1667 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 06/06/2007 : 21:12:48
|
Meni se Dampyr svidja jer je drugaciji,osvezavajuci.Kao i Demijan.JOS DA DEO TIRAZA RADE SA TANJIM KORICAMA I CENAMA... |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 07/06/2007 : 12:09:44
|
quote: Originally posted by Curunir
pedercino promiskuitetna!
nego sad ozbiljno: tko voli damnpyra, ne moze biti prevoditelj u LL
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
Topic |
|
|
|