Author |
Topic |
|
milan2.0
New Member
127 Posts
Member since 16/10/2006 |
Posted - 08/06/2007 : 15:36:12
|
Deveti broj je vec odstampan i za sedam dana dolazi na kioske - naslovna by Bojan Vukic & Bane Cimesha
unutra by Vukic i Dragan Stokic Rajachki
i jos nesto - posto sam odusevljen kako su Vukic i Cimesha uradili naslovnu ze deseti broj - nisam mogao da izdrzim, pogledajte i sami...
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/06/2007 : 15:48:00
|
Ova naslovnica zadnja je odlicna... Strip nisam nikad vidio uživo, no možda se odlucim za koji broj.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
General Katana
New Member
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 08/06/2007 : 20:29:06
|
imao sam tu cast, srecu i zadovoljstvo da dobijem ovaj broj nekih 7 dana pre nego sto ce ga ostali ugledati na kioscima....
sjajno, sjajno.... serijal, kao i F4, postaje sve bolji i bolji....
epizoda se gotovo cela odigrava u prolazu izmedju svetova, gde dzinovsko oko otkriva svoje prave namere... prica ima odlicno postavljene prelaze sa Kovalskog i Hargena na Adama i ekipu, kao i na Badoga i Vulica...
veoma je uzbudljivo, lozacki, jezivo, dinamicno, tuzno.... jedan od glavnih likova ipak gine...
ima nekoliko extremno lozackih momenata - kao sto je trenutak sa Hargenovim TNP.
Svarog mlati li, mlati...
Gvozdenzubi napadaju....
Adam se sprema da izgovori svoje poslednje reci....
Gorki konacno dobija neku funkciju u razgovorima sa Badogom i Vulicem, jer im otkriva neke momente u njihovim licnostima koje oni nisu hteli da priznaju...
Hargen i Kovalski team-up rules!!
mane: pocetak je nesto mnogo mracno kolorisan... scena sa Badogom suvise svetla u odnosu na ostatak...
na strani 19. - Kovalski ima suvise uplasenu facu za madrfakera tog kalibra!! Izgleda kao pickica, a to je nedopustivo...
Hargen je suvise velika faca!! To smatram manom, jer smo lika voleli da mrzimo (u Borcima Sumraka), a sada nemamo gde nego da ga volimo jer je ultra-macho cool lik!
takodje mi je i mana naslovnica za sledeci broj! Iako je najbolja pojedinacna slika od svih u DM do sada (osim one sa Adaninom guzom), u ovom broju nije nagovesteno dovoljno to sto vidimo na sledecoj naslovnici...Iako Vulic nakezi zube, iako je previse dlakav, ipak bi bilo bolje da i dalje razmisljamo da li je ili nije Vurdalak zapravo vukodlak... ovako znamo da jeste!!
inace cross-over koji sledi uskoro preti da postane bigger than life najbolja najlozackija prica ikad....
milan u pismima citalaca opisuje junake starih serijala i najavljuje njihov povratak uskoro!!!
Hargen will meet his match soon!! Shapat dolazi!!! (nadam se)
There can be only one! |
Edited by - General Katana on 08/06/2007 20:55:39 |
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 08/06/2007 : 21:10:03
|
Nije mi jasno al meni licno ovo se nimalo ne dopada prvo deluje mi ko parodija na Fantasy s obzirom na crteže,drugo vrlo je kratak svaki broj i ..... nemojte uzeti za zlo al to je samo moje mišljenje suviše je detinjasto...bar za moj ukus...
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
|
vang0gh24
New Member
Canada
204 Posts
Member since 17/01/2004 |
Posted - 08/06/2007 : 23:33:34
|
pa to i jeste pravljeno za decu! zasto bi uzeli za zlo - to je KOMPLIMENT!
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
milan2.0
New Member
127 Posts
Member since 16/10/2006 |
|