Author |
Topic |
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17162 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 13/06/2007 : 09:10:38
|
quote: Originally posted by wanderer
hmmm, mozda sutra kada budem u MC-u, odustanem od svojih stavova da specijale i slicno kupujem iskljucivo u HC-u... ipak je to jedno od jeftinijih izdanja koje u posljednje vrijeme kupujem
Koliko ce biti cijena za BiH, je li 12 KM? |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 13/06/2007 : 09:13:19
|
quote: Originally posted by delboj
hmmm, mozda sutra kada budem u MC-u, odustanem od svojih stavova da specijale i slicno kupujem iskljucivo u HC-u... ipak je to jedno od jeftinijih izdanja koje u posljednje vrijeme kupujem
Koliko ce biti cijena za BiH, je li 12 KM?
mozda bi bolje bilo da pitas dcopica za ovo, on ga je vec vidio u MC-u, ja idem tek danas popodne... |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17162 Posts
Posted - 13/06/2007 : 09:16:59
|
Pa vidi ti danas popodne, nije žurba, nece ovo na naše kioske najmanje za 3-4 mjeseca. To je cisto informativno, da znam. |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 13/06/2007 : 09:31:55
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Markos
Navodno nece biti HC-a. No, zato je SC iznenadjujuce dobro napravljen. Bas sam zadovoljan. Istina, prijevoda se malo bojim, ali je zato sve ostalo sigurno jako dobro.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
moze li ovo netko potvrditi da ne kupujem bezveze SC?
Naravno da može , ali nece, koliko god bilo nelogicno da ludens izdaje hc i na 96 strana, a tu je i potreba knjižnica, moguce je da nas ucjene kupovati sc da bi stvar ove nesigurne price koliko-toliko uspjela na kioscima. By the way, kada izlazi systemova cetvorka?
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/06/2007 : 09:32:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
Bez obzira što neke izdavacke kuce mislile o meni, ja bi najrade volio da se stvari podijele, nešto na kioske, nešto možda Libellus u ljepšem izdanju. Ritam izlaženja mi se dopada, na kioscima svako malo ima necega za kupiti jeftino, plus Libelusova malo skuplja izdanja, pa sve ostalo. NE bih podnio da moram za sve davati po 50kn.
Pa nije svakome baš jeftino ni izdanje koje se može kupiti na kiosku ali opet se za to nekako nade novca. Za ova HC izdanja je skoro nemoguce odvojiti dovoljno novca. Evo jedva sam uspio da kupim MM Genracije, trebalo bi ovih dana da dobijem taj strip.
Zato postoji selekcija za koju je covjek sposoban... A što se mi neki ne znamo kontrolirati, to je vec druga prica!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 13/06/2007 : 09:39:09
|
quote: Originally posted by dcopic
Stigao u MC!
Ovako na prvi pogled izgleda ok, u skladu sa ostalim Ludensovim izdanjima...
Naravno, malo me smeta što na crnom hrbtu velikim slovima piše: GIGANT 1. Bolje bi bilo da ništa ne piše na hrbtu, kao npr na Zagorovim specijelcima (na kojima redni broj piše samo na drugoj stranici), ali jbga, šta se tu može...
great, osjecam da cu posjetit mc danas...
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 13/06/2007 : 10:57:52
|
Koliko ce biti cijena za BiH, je li 12 KM?
mozda bi bolje bilo da pitas dcopica za ovo, on ga je vec vidio u MC-u, ja idem tek danas popodne...
Je, piše 12KM i 6.60€
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 13/06/2007 : 13:08:33
|
Kupio svoj primjerak... Izgleda ok SC, samo ce trebati malo bolje cuvati korice. Freghieri mi dode nekako neobican na A4 formatu. No, vidjet cemo kakva je prica kad procitamo. Ovaj alien je neka kombinacija covjeka-slona i cunjoglavaca.
|
|
dejd
New Member
135 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 13/06/2007 : 14:36:02
|
Jel koji gigant uopce planira doci na kioske ili se sve mora nabavljati preko MC-a?
Neznam da li se uopce isplati to kupovati ako su brojevi po tematici i zanimljivosti u najboljem slucaju prosjek...
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 13/06/2007 : 14:40:43
|
quote: Originally posted by dejd
Jel koji gigant uopce planira doci na kioske ili se sve mora nabavljati preko MC-a?
Neznam da li se uopce isplati to kupovati ako su brojevi po tematici i zanimljivosti u najboljem slucaju prosjek...
Ici ce na kioske, nemaš brige, samo je pitanje kad ce iz MC-a! Fanovi ce kupovati svakako, tako da...
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4657 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 13/06/2007 : 17:42:33
|
Ovo je odlicna vest, ali opet se svi nesto bune :? Kad je HC, onda je preskupo, SC im je jeftino pa ce da sacekaju HC izdanje, pa kako ce to da izgleda na polici, dali srpsko ili hrvatsko... Dokle vise?
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17162 Posts
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 14/06/2007 : 09:33:24
|
quote: Originally posted by Barker
Ovo je odlicna vest, ali opet se svi nesto bune :? Kad je HC, onda je preskupo, SC im je jeftino pa ce da sacekaju HC izdanje, pa kako ce to da izgleda na polici, dali srpsko ili hrvatsko... Dokle vise?
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
jucer sam kupio u more comicsu. svaki primjerak ima malo ocešan hrbat, prvih pet je imalo udubljenje na naslovnici, na kraju sam odabrao jedan s najmanje felera. A to je more comics,drugi dan prodaje. Zamislite kioske. Svaki ludensov strip koji se odmah ne kupi je upitne kvalitete. Nije stvar u tome da ljudima nikad dobro, nego su ljudi razliciti. Nije grijeh htjeti imati strip koji se lakše cuva i manje je podložan mehanickim oštecenjima. Isto tako se u svojoj zemlji s potrebnom dozom komunikacijske kulture covjek ima pravo izjasniti da preferira hrvatski književni jezik, mislim da to nije ni prekršaj,ni kazneno djelo. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/06/2007 : 09:58:06
|
Ajme picajzle... Jucer sam i ja bio i prvih 5 mi je izgledalo odlicno bez udubljenja, ocešanih hrbata itd. No uzeo sam drugi primjerka sa gomile, ne prvi, za svaki slucaj!
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7702 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 14/06/2007 : 15:18:59
|
Lako je vama. Nama ce doci na kioske u kupus stanju, a još cemo se nacekat. I još se neki bune zbog prodaje Libellus stripova u Makarskoj!
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 14/06/2007 : 15:59:35
|
Pa, pristupio sam citanju bez nekih velikih ocekivanja, lagan scenarij i lako se to cita, tu i tam udari patetika, tu i tam koja dobra Grucova fora, prica prilagodena kontempliranju, kritici svega i svacega... i završnica koju je UBC ironicno (ali dobro) nazvao Superman vs. Robocop!
4/10
still amazes... |
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 14/06/2007 : 18:27:18
|
Pa ajde sad neka neko poslika to cudo, tako, da se vidi lijepo hrbat i naslovnica.
Zanima me kako izgleda, nekako nemam želju voziti se u ZG, da vidim taj strip
markolar |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/06/2007 : 21:36:27
|
procitah i ja ovaj faracijev debi, dobra naslovnica (pomalo neobicna), odlican crtez (standardni freghieri) i vrlo dobra prica (na trenutke prepateticna) groucho takoder odlican izuzev kraja i onog fighta robocop vs superman rekao bih- uspjesan faracijev debi, ocijena 7/10 |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12944 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 15/06/2007 : 00:43:13
|
Pa, nadam se da nece izostati HC izdanje.
________________________ There are few wars between good and evil; most are between one good and another good. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 15/06/2007 : 09:21:17
|
supermark, nije ovo Faracijev debi... Sad ce uskoro Faracijev debi na redovnoj seriji poslije "Il progetto" (mada je prvo napravio Groucha u specu).
Glede stripa mogu samo reci da se lako cita, dosad je scenarij bio zanimljiv, a sve mi jako vuce na neki hommage tim superjunacima kombinirano sa crnom sjenom serijskog ubojice "bez razloga" u DD maniri. Superman totalno...
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 15/06/2007 : 16:09:35
|
Freghieri meni u ovom Gigantu nije loš... zapravo, dosta je oscilatoran, ne samo od table do table nego vec kao i da je svaka slicica na pojedinoj tabli crtana sa žarom drugacijeg intenziteta... a na momente odlican.
still amazes... |
|
|
chkuna
New Member
Croatia
195 Posts
Member since 26/09/2006 |
Posted - 16/06/2007 : 00:40:40
|
Ja bih kupio i Tex i MM gigante da su išli u ovakvoj varijanti na kioske i prije svega po ovoj cijeni.
Slažem se s Delom. Da bi barem svi giganti, team-upovi i slicni ovako došli na kioske. Prodalo bi se, ali se ne bi baš zaradilo...
Zapalit cu pol vugrada, da zasadim vinograda!!! |
Edited by - chkuna on 16/06/2007 00:41:28 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17162 Posts
Posted - 16/06/2007 : 09:26:31
|
To je malo diskutabilno pitanje. Evo i da je cijena bila malo viša, možda 15 KM (ili 60 kn), opet bi se moglo kupiti nekoliko takvih izdanja godišnje ali pitanje je koliko bi to izdavacu donijelo zarade. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 16/06/2007 : 19:02:09
|
Oduševljen sam kada vidim kako fenomenalno djeluje Ludensova distribucija.... Ne znam samo da li su nas odjebali za cijelo ljeto ili samo šesti mjesec. Ili možda biraju epizode,navodno je i ova loša,kako cujem po glasnicima iz Zagreba,pa samo loše ne distribuiraju. Ili nas pripremaju pa ce nam u sred crne zime ponudit i podružnicu morecomicsa na jugu. Ma daaaaaj....
|
|
|
Topic |
|