Author |
Topic |
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 19/06/2007 : 09:45:13
|
quote: Originally posted by kico Navodno nece biti samo Ludensove naknadne opreme u tvrdom uvezu. Dakle,nece biti ni specijala ni maxija ni giganata.
WTF? a zasto to? ma nije moguce da je prodaja isla tako slabo? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/06/2007 : 09:53:39
|
quote: Originally posted by kico
Nemam pojma,tako se prica.Vjerovatno je stvar u prodaji. Potvrde još nemam,al cim je dobijem stavljam na forum,naravno.
mozes i na mail, ako ti bude bed stavljati na forum |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/06/2007 : 10:00:07
|
quote: Originally posted by kico sve na forum pa nek demantiraju
hehe, da nisi mozda malo preveliki optimista? ko ce ti na forumu demantirati? izdavac? malo sutra... |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/06/2007 : 11:35:57
|
Ne,to ne znaci. Navodno nece biti samo Ludensove naknadne opreme u tvrdom uvezu. Dakle,nece biti ni specijala ni maxija ni giganata. Strip Agent je izdavao Texonea,a dva komada bi trebala ici u rujnu. Koja?Pojma nemam.
Pa koji su to debilni potezi,ako se ispostavi tacnim Sta da rade oni ljudi koji su se opredelili za HC varijantu? Da kupuju iznova,ali u SC
Kad ce Tex od prvog broja??? |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/06/2007 : 11:44:09
|
quote: Originally posted by Tex Willer Pa koji su to debilni potezi,ako se ispostavi tacnim Sta da rade oni ljudi koji su se opredelili za HC varijantu? Da kupuju iznova,ali u SC
ako vise nece biti HC varijante, ja sigurno ne prelazim na SC varijantu... jedan kupac manje 100%
|
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 19/06/2007 : 11:45:37
|
Jebeš ovo... za kojeg sam vraga onda kupovao prva dva Tex Maxija HC?
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 19/06/2007 : 11:49:08
|
Ako bi išta išlo u hc to je gigant jer za gigant i maxi je to najopravdanije.moš mislit kako bi se to slabije prodavalo od cike specijalca ili marka. kupio sam sc jer sam procijenio da je berniju stalo da projekt sc gigant na kioscima uspije i da ce nas prisiliti na sc. ako ipak izda hc prodat cu mekani koji je u istom stanju kakav je bio u mc i to ce nekom biti bolje nego kupovati ostatke salate po kioscima |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 19/06/2007 : 11:51:02
|
quote: Pa koji su to debilni potezi,ako se ispostavi tacnim Sta da rade oni ljudi koji su se opredelili za HC varijantu? Da kupuju iznova,ali u SC
ne, takvi se trebaju ici lijeciti
if you only knew the power of the dark side |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 19/06/2007 : 12:00:22
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ne,to ne znaci. Navodno nece biti samo Ludensove naknadne opreme u tvrdom uvezu. Dakle,nece biti ni specijala ni maxija ni giganata. Strip Agent je izdavao Texonea,a dva komada bi trebala ici u rujnu. Koja?Pojma nemam.
Pa koji su to debilni potezi,ako se ispostavi tacnim Sta da rade oni ljudi koji su se opredelili za HC varijantu? Da kupuju iznova,ali u SC
Kad ce Tex od prvog broja???
Zaista, jadni oni. Ali još je gore onima koji su kupovali po dva primjerka hacea, jedan za policu, jedan za citanje. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/06/2007 : 12:23:44
|
Nema maila sve na forum pa nek demantiraju
Kako da ne, stavi svoje mišljenje na forum, pa da te optuže za širenje dezinformacija... Aha..
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... Biti izdavac ili jebac, pitanje je sad;) HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/06/2007 : 12:27:48
|
Ajd ne cvilite sad kako nece biti HC-a, picajzle jedne snobovske Sad HC nece biti skup, a? Elitisti jedni, navukli ste se na komociju? Meni osobno ne treba HC, previše nadražuje moju meku kožu... Vjerojatno ce se o HC ediciji odluciti kad budu vidljivi rezultati prodaje.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... Biti izdavac ili jebac, pitanje je sad;) HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/06/2007 : 12:33:06
|
pa nije neka velika razlika izmedju Ludensovih HC i SC. Npr Maxi SC kosta 39, a HC 50, Zadnji zagor klasik je na kiosku u SC-u kostao 29, a u HC-u 35kn, chico SC 25kuna, HC 30kuna... buduci da je rijec o minornim razlikama, radije kupim HC, ali u globalu i ne moram kupiti nista
|
|
|
HC
Average Member
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
Posted - 19/06/2007 : 12:49:34
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Tex Willer Pa koji su to debilni potezi,ako se ispostavi tacnim Sta da rade oni ljudi koji su se opredelili za HC varijantu? Da kupuju iznova,ali u SC
ako vise nece biti HC varijante, ja sigurno ne prelazim na SC varijantu... jedan kupac manje 100%
takoder |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 19/06/2007 : 12:54:17
|
quote: Originally posted by wanderer
pa nije neka velika razlika izmedju Ludensovih HC i SC. Npr Maxi SC kosta 39, a HC 50, Zadnji zagor klasik je na kiosku u SC-u kostao 29, a u HC-u 35kn, chico SC 25kuna, HC 30kuna... buduci da je rijec o minornim razlikama, radije kupim HC, ali u globalu i ne moram kupiti nista
dobro razmišljanje. ja osobno nikad ne bi kupio af ili specijalca hc mada ne osudujem one koje to veseli. medutim, maxi i gigant su stvarno prepimplavi stripovi da bi oni koji žele dati 10 kuna više jednom godišnje ispali negativci. u vremenu kriminala, milijunskih pronevjera i sranja svih vrsta vrlo mi bezazleno djeluje što jednom godišnje netko želi kupiti hc dd g za dvije pive manje koje bi ionako ispišao u roku pola sata. |
|
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 19/06/2007 : 13:01:09
|
wtf....pa ljudi pa koji vam je k....zar stripove ne kupujete zbog junaka, prica? Ako nije HC ne kupujete?!!!! Jeste se zarazili sa tim HC-om i usput zaboravili, zašto uopšte citate i skupljate stripove! Verovatno ne zbog tvrdih ili mekih korica...
NOVI STRIPI V SLOVENSKIH TRAFIKAH: http://www.stripi.gajba.net
|
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
Posted - 19/06/2007 : 13:08:38
|
Navodno nece biti samo Ludensove naknadne opreme u tvrdom uvezu. Dakle,nece biti ni specijala ni maxija ni giganata.
Ne!!!! Ma šta pricaš to? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/06/2007 : 13:33:42
|
quote: Originally posted by big joco
wtf....pa ljudi pa koji vam je k....zar stripove ne kupujete zbog junaka, prica? Ako nije HC ne kupujete?!!!! Jeste se zarazili sa tim HC-om i usput zaboravili, zašto uopšte citate i skupljate stripove! Verovatno ne zbog tvrdih ili mekih korica...
NOVI STRIPI V SLOVENSKIH TRAFIKAH: http://www.stripi.gajba.net
Stripove citam zato sto volim,a u HC mi ih je lepse i lakse cuvati Niko ovde nije zakukao zasto redovne serije ne izlaze u HC,ali bi ove knjizurine trebalo. Drugo,ne nervira me da to izlazi samo SC - nervira me da krene HC pa onda predje samo na SC bez mogucnosti izbora.
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/06/2007 : 13:38:28
|
quote: Originally posted by darth-vader
quote: Pa koji su to debilni potezi,ako se ispostavi tacnim Sta da rade oni ljudi koji su se opredelili za HC varijantu? Da kupuju iznova,ali u SC
ne, takvi se trebaju ici lijeciti
if you only knew the power of the dark side
Da ne znas mozda i dijagnozu doktore? Stvar je u tome da ne volim da mesam SC i HC iste edicije u ormanu,a ne da patim zbog HC. Sto se mene tice moze sve da ide u SC,ali me nervira kad se u hodu prelazi s jednog na drugo
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 19/06/2007 : 13:50:00
|
Tex Willer je, kao i obicno, sasvim u pravo.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/06/2007 : 14:02:48
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by big joco
Stripove citam zato sto volim,a u HC mi ih je lepse i lakse cuvati Niko ovde nije zakukao zasto redovne serije ne izlaze u HC,ali bi ove knjizurine trebalo. Drugo,ne nervira me da to izlazi samo SC - nervira me da krene HC pa onda predje samo na SC bez mogucnosti izbora.
da, dobro je covjek rekao, ako je krenuo HC, onda neka i nastavi HC, a ne tako bezobrazno ga ukinuti - na ovaj nacin izdavac izaziva nepovjerenje kupaca, jer izgleda da nije financijski dosta stabilan da gura ta izdanja i dalje... a izdavac se jos uvijek nije udostojio oglasiti po ovom pitanju, sto onda moze biti i samo nepotvrdena, glasina ili provokacija tipa Renky
I naravno ne zaboravimo jos jednu stvar, najvazniju u ovoj prici, a to je da je izdavac ovdje zbog nas, da nas intelektualno zadovolji, a ne mi zbog njega...
(ne)srecom moj talijanski jos uvijek nije na tom nivou da mogu sve citati bez problema, ali za koju godinu ce biti i onda kupujem sve sto me zanima u korak sa talijanima, onda adio ovakva sr*** |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27086 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 19/06/2007 : 14:45:15
|
Berni,ne ukidaj Tex maxi HC i Zagor klasik HC!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 19/06/2007 : 14:52:00
|
ova diskusija je lijepa potvrda mojim tvrdnjama da izdavanje bonellija u malim hc nakladama ne iskljucuje objavljivanje istih a la mark i blek. :)
---------------------------------- stade seeeee cvijece rosom kititiiiii |
|
|
Topic |
|