u poplavi beznacajnih i revolucionarnih topica pokrecem još jedan takav. Ako se vec najavljuje što ce se kupiti na festivalu, ili ako se netko osjeca toliko samozadovoljnim pa najavljuje da ce bojkotirati nekoga, evo i ja najavljujem što cu kupiti od stripova. Koga veseli neka cita ( i najavljuje što ce kupiti ).
danas nisam kupio ništa, ali sutra možda legne neki Sillage
u poplavi beznacajnih i revolucionarnih topica pokrecem još jedan takav. Ako se vec najavljuje što ce se kupiti na festivalu, ili ako se netko osjeca toliko samozadovoljnim pa najavljuje da ce bojkotirati nekoga, evo i ja najavljujem što cu kupiti od stripova. Koga veseli neka cita ( i najavljuje što ce kupiti ).
danas nisam kupio ništa, ali sutra možda legne neki Sillage
if you only knew the power of the dark side
Ajde ga malo baci! Bit ce ti lakše!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
imam ispite ovaj tjedan pa sam malo pomaknut. Jucer sam bio na hitnoj jer me jebe alergijski bronhitis ( pras deksametazon jucer ...ili kako se vec zove ), ne mogu van iz sobe, nema nogometa, nema uklizivanja, nema trcanja, nema nicega... tko nebi bio malo pomaknut. Umro djed prošli tjedan... Imam posla preko glave, necu ga stici napraviti još mjesec dana...
na kraju, što fali topicu ?
ako se ne varam pokretacima slicnih topica nitko nije rekao da ga malo bace ( jebiga, ne znam tu spiku... kuda i koga da bacim :) ) ili da se maknu sa sunca. Vidim da vrijede dvostruki kriteriji.
ovo s vremenom je apsolutno tocno. Umirem od nemogucnosti disanja. Tko ovo nije iskusio, ne zna što je sranje...
topic je cist ok umjesto komentara, ajte glasati na Tportal ( objašnjenje u svaštari ) - hvala unaprijed
Gdje si ti nestao???? Nemoj reci da si prestao pratiti politiku????? Grrr, pa sa kime cu se svadjati:((( PS: Kupit cu sve sto ne bojkotiram, tj. sve sto nacisti nisu radili (ovo je samo da dsormaza malo pokrenem:)))
Prekjucer sam kupio lijep ormar sa dosta polica za samo 300 kuna. Jucer sam ga sastavio, a danas sam poslagao HC i omiljene stripove u njega i izgleda prekrasno (ko na sliki). I sada sam sretan. A od stripova prvo planiram Sillage 2 i Tajna povijest 5,6,7, a poslije vjerovatno Libellus MM 2-6. Eto...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Ja kupujem u kvantima. Zadnji set stripova sam kupio prije deset dana.
ja isto kupujem u "valovima", obicno ne kupim strip dok ne izadje cijela epizoda jer nisam bas odusevljen da cekam po par mjeseci za 1 pricu, kod nekih junaka i po godinu dana...
u petak pokupio nesto zagora i Z extra, sljedece kupovanje nece bit prije mora i GO, jer mi se neprocitani stripovi uzasno gomilaju (aukcije se ne ubrajaju u ovo, nego se samo odnosi na nove stripove)