Author |
Topic |
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 30/06/2007 : 11:17:53
|
quote: Originally posted by Gaston
Uglavnom, Nathanov izlazak je planiran za jesen tako da ce se za razrjesenje dvojbe 63 ili 64 jos malo pricekati - javljamo cim i sami budemo znali (jebiga, situacija je prilicno zamrsena)
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Moje mišljenje je da bi trebalo inzistirati na formi i kontinuitetu, dakle 3 epizode po knjizi -> (61,62,63) i (64,65,66), makar izdavanje tog nesretnog broja 63 cekalo... Ako ga probate u bilo kojoj kombinaciji ugurati van redosljeda to ce samo stvoriti domino efekt novih problema.
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 30/06/2007 : 12:47:46
|
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1583 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 30/06/2007 : 13:22:23
|
Pa onda je najbolje da im prva knjiga pocinje brojem 61 ako imaju u planu ponavljati sve ispocetka. Tako se nebi izgubio taj jedan broj i ne bi se moralo dugo cekati da izade. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 30/06/2007 : 13:57:07
|
quote: Originally posted by Vorador
Pa onda je najbolje da im prva knjiga pocinje brojem 61 ako imaju u planu ponavljati sve ispocetka. Tako se nebi izgubio taj jedan broj i ne bi se moralo dugo cekati da izade.
Tako je, to je dobro rješenje.
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 30/06/2007 : 16:26:01
|
ili ici linijom manjeg otpora i izdati broj 63 samostalno, kao jednu knjigu i onda nastaviti ostale kao trobroj.
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Posted - 30/06/2007 : 16:29:07
|
...a svi ljubitelji Nathana moci ce ovog ljeta uzivati u 3. specijalcu "Lov na lopova".
to majstore, samo udri po gasu ... e kad bi još nekako mogla i prva knjiga sad na ljeto...
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 30/06/2007 : 16:43:19
|
Cim budemo imali nekakvih konkretnih vijesti, odmah cemo ih prenijeti i vama.
Kako smo i sami veliki ljubitelji Nathana Nevera, vjerujte, dat cemo sve od sebe da njegovu biblioteku, bas kao i sve ostale, odradimo na najbolji i najpotpuniji nacin.
Uglavnom, Nathanov izlazak je planiran za jesen tako da ce se za razrjesenje dvojbe 63 ili 64 jos malo pricekati - javljamo cim i sami budemo znali (jebiga, situacija je prilicno zamrsena) - a svi ljubitelji Nathana moci ce ovog ljeta uzivati u 3. specijalcu "Lov na lopova".
ne bi bila tak zamršena da je Ludens objavil taj jedan broj još jel? probajte s tim riješenjem...
a za ovaj ljetni specijalac...LUUUUDIIILLLOOOOO!!!!
bu u 7 mjesecu valjd...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 30/06/2007 : 22:12:53
|
Nadam se da ce NN Biblioteka kada krene krenuti sa brojem na rikni 22 (ili 21 ako se odluce da izdaju prvo More tisine), a ne sa 1, 2 itd..., da ne bi u buducnosti bilo picvajza kad/ako se budu i prvih 21 knjiga reprintovale...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1583 Posts
Posted - 01/07/2007 : 22:16:22
|
Da li postoji ikakva šansa da se ova NN biblioteka izdaje u slicnom obliku kao i Mali rendžer i Julia? Dakle, svaka epizoda zasebno, meke korice, kvalitetna obrada, limitirana naklada od 500 komada i dostupnost na nekim kioscima u vecim gradovima i striparnicama. Cijena 35 - 40 kn. Mislim da bi to mnogo više razveselilo starije ljubitelje ovog junaka nego ova opcija s više brojeva u jednoj knjizi. Po onome, što hello prica o prodaji Malog rendžera, vjerujem da bi sigurno bio odlicno prodavan a i ne bi se trebale bespotrebno reprintati prve epizode. Ostala specijalna izdanja nek budu HC. Što mislite? |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/07/2007 : 05:56:32
|
Da li postoji ikakva šansa da se ova NN biblioteka izdaje u slicnom obliku kao i Mali rendžer i Julia? Dakle, svaka epizoda zasebno, meke korice, kvalitetna obrada, limitirana naklada od 500 komada i dostupnost na nekim kioscima u vecim gradovima i striparnicama. Cijena 35 - 40 kn. Mislim da bi to mnogo više razveselilo starije ljubitelje ovog junaka nego ova opcija s više brojeva u jednoj knjizi. Po onome, što hello prica o prodaji Malog rendžera, vjerujem da bi sigurno bio odlicno prodavan a i ne bi se trebale bespotrebno reprintati prve epizode. Ostala specijalna izdanja nek budu HC. Što mislite?
Mislim da je to nemoguce a da budem iskren ne vidim logike u tome.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1583 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/07/2007 : 11:56:10
|
Pa nema baš ni logike u tome da se nakon 12estak godina izlaženja u SCu pocne izdavati u HCu pa još i ispocetka.
Da je Libellus od pocetka izdavao NN, sada bi imali sigurno 100tinjak brojeva u HC izdanju. Sva izdanja Libellusa su HC, zašto bi pravili iznimku kod NN?
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Tomislav
Average Member
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
Posted - 02/07/2007 : 12:41:08
|
Ma neka ovi novi budu u HC ali ne vidim smisao u reprintu starih izdanja? Pa cijeli NN komplet SD/LU se moze kupitit za 600-700 kuna a to ce biti cijena samo prvih 6 knjiga. Ja sigurno necu kupovati taj reprint ali zato nove epizode hocu. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 02/07/2007 : 13:36:12
|
quote: Originally posted by Tomislav
Ma neka ovi novi budu u HC ali ne vidim smisao u reprintu starih izdanja? Pa cijeli NN komplet SD/LU se moze kupitit za 600-700 kuna a to ce biti cijena samo prvih 6 knjiga. Ja sigurno necu kupovati taj reprint ali zato nove epizode hocu.
Otprilike tako.
"...a dje vam je sad FAP mašina!!" |
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1583 Posts
Posted - 02/07/2007 : 13:43:45
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Pa nema baš ni logike u tome da se nakon 12estak godina izlaženja u SCu pocne izdavati u HCu pa još i ispocetka.
Da je Libellus od pocetka izdavao NN, sada bi imali sigurno 100tinjak brojeva u HC izdanju. Sva izdanja Libellusa su HC, zašto bi pravili iznimku kod NN?
Pa baš zbog toga što vec dugi niz godina izlazi u SCu. Zašto sada, tako drasticno, mijenjati koncept? Što je ova opcija koju sam ranije naveo toliko nerealna?
|
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 02/07/2007 : 17:44:28
|
Da li postoji ikakva šansa da se ova NN biblioteka izdaje u slicnom obliku kao i Mali rendžer i Julia? Dakle, svaka epizoda zasebno, meke korice, kvalitetna obrada, limitirana naklada od 500 komada i dostupnost na nekim kioscima u vecim gradovima i striparnicama. Cijena 35 - 40 kn. Mislim da bi to mnogo više razveselilo starije ljubitelje ovog junaka nego ova opcija s više brojeva u jednoj knjizi. Po onome, što hello prica o prodaji Malog rendžera, vjerujem da bi sigurno bio odlicno prodavan a i ne bi se trebale bespotrebno reprintati prve epizode. Ostala specijalna izdanja nek budu HC. Što mislite?
hmmm...to bi ispala ista ili skuplja opcija od HC trobroja...
onda sam prije za HC
nego naravno da bi svi daaaallleeeekkkoooo radje da se nathan nastavi izdavat u dosadašnjem obliku,ali to ocito nije moguce,pa cak ni neka kvazi SC solucija kakvu spominješ, jer onda bi vec i Ludens s takvom opcijom krenuo...
ja decke iz libellusa samo molim ,ko boga,da razmotre izdavanje nešto vece naklade nego što im je obicaj,pa možda time i nešto sitno niže cijene
po meni najbolje bi riješenje bilo SC izdanje,trobroji,nešto veca nakalada(1000 kom npr.) za nešto manje para(90-100 kn)... mislim da bi takvo izdanje kupovali opet baš svi nathan kolekcionari,a ovako s HCom dosta ce ih odustati,ostat cemo samo mi kojima je nathan na 1. ili 2. mjestu...
al eto,nije na nama odluka,nek decki naprave što im je najisplativije i najpametnije pa da bar budemo sigurni u nathanovu dalju buducnost
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Posted - 02/07/2007 : 17:53:55
|
quote: Originally posted by darkraver
hmmm...to bi ispala ista ili skuplja opcija od HC trobroja...
onda sam prije za HC
nego naravno da bi svi daaaallleeeekkkoooo radje da se nathan nastavi izdavat u dosadašnjem obliku,ali to ocito nije moguce,pa cak ni neka kvazi SC solucija kakvu spominješ, jer onda bi vec i Ludens s takvom opcijom krenuo...
ja decke iz libellusa samo molim ,ko boga,da razmotre izdavanje nešto vece naklade nego što im je obicaj,pa možda time i nešto sitno niže cijene
po meni najbolje bi riješenje bilo SC izdanje,trobroji,nešto veca nakalada(1000 kom npr.) za nešto manje para(90-100 kn)... mislim da bi takvo izdanje kupovali opet baš svi nathan kolekcionari,a ovako s HCom dosta ce ih odustati,ostat cemo samo mi kojima je nathan na 1. ili 2. mjestu...
al eto,nije na nama odluka,nek decki naprave što im je najisplativije i najpametnije pa da bar budemo sigurni u nathanovu dalju buducnost
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
dosadašnji oblik k(piiiiiiip) ne valja, 3 broja na godinu... mislim stvarno. hocu nathana minimalno 12 brojeva godišnje.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/07/2007 : 10:38:07
|
Kako smo i obecali, evo najsvjezije i sluzbene informacije vezano za NN 63.
Naime, mi smo bili planirali krenuti od broja 64, svjesno preskacuci 63-cu, a sve s ciljem da u buducnosti objavimo i vec ranije objavljene NN-e (od 1-63) u formi trobroja. Kako i sami znate, jedina kvaka koja nam je mogla to poremetiti bio je Bonellijev spor s Castellinijem koji, nazalost, jos nije priveden kraju. Kako bez rjesavanja tog spora ne mozemo nikako doci u mogucnost objavljivanja famoznog broja 1, odlucili smo se ipak na pocetak od broja 63 tako da niti jedan broj nece biti preskocen. Naravno, ukoliko se u buducnosti dogodi nekakav preokret vezano za sudbinu broja 1, uvijek ostaje mogucnost povratka na ranije brojeve. Ipak, najvaznija informacija je da krecemo od broja 63 i da se u potpunosti posvecujemo izdavanju jos neobjavljenih brojeva NN-a. Do kraja godine idu 4 knjige po 3 broja, a za iducu godinu sve opcije ostavljamo otvorenima.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/07/2007 : 10:40:54
|
Aleluja! Nekako mi je drago što nije riješen spor sa Castellinijem... Ovako od pocetka nikad ne bi došli do tog 63. broja.
Znaci do kraja godina ove nove epizode, a s reprintima ce se malo pocekati?
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 11/07/2007 : 10:48:30
|
Da, idemo objavljivati od 63 prema naprijed. O eventualnim reprintima starih epizoda razmisljat cemo kada i ako uopce dodje do toga. Uglavnom, vjerujem kako cemo u godinama koje slijede objavljivati iskljucivo jos neobjavljene epizode, a kojim tempom - vidjet cemo. 4 knjige x 3 broja unutra su zacementirani minimum tijekom jedne godine.
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/07/2007 : 11:17:23
|
Samo vi objavljujte nove Neverove epizode... Stare su lako dostupne i još uvijek jeftine na tržištu za svakoga. Pa kad uhvatite vremena onda se vratite na staro,a valjda ce dotle i spor sa Castellinijem da se riješi. Jedva cekam da prvu Neverovu knjižurinu procitam! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 11/07/2007 : 11:26:28
|
quote: Originally posted by kico
Samo vi objavljujte nove Neverove epizode... Stare su lako dostupne i još uvijek jeftine na tržištu za svakoga. Pa kad uhvatite vremena onda se vratite na staro,a valjda ce dotle i spor sa Castellinijem da se riješi.
Idemo naprijed, a za one starije epizode bit ce sto bude.
|
|
Topic |
|