Author |
Topic |
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 28/06/2007 : 15:55:03
|
Dana 30.06. u prostorijama Studentskog centra u 18 sati održati ce se humanitarna aukcija originalnih strip tabli, crteža i ilustracija za Marina Radica, prvu bebu rodenu u Makarskoj 2007. godine, koji se bori s tumorom na oku. Naime, Marin i njegov tri i pol godine star brat Antonio imaju tumor na oku zbog genetskog poremecaja, odnosno nedostatka odredenog kromosoma zaduženog za djeljenje stanice. Antonio je prije dvije godine ostao bez oka. Na svu srecu, prognoze lijecnika su optimisticne i ohrabrujuce, tocnije po svemu sudeci nece biti potrebna operacija vadenja oka malom Marinu. No njegovo lijecenje je i dalje vrlo skupo. Upravo zato sam s našim crtacima stripova organizirao doniranje originalnih strip tabli, crteža i ilustracija koje ce biti ponudene na aukciji a sva prikupljena sredstva uplacena na racun roditelja - Dragane i Renata Radic. Na aukciji ce biti ponudeni radovi Željka Paheka, Bore Pavlovica, Dalibora Talajica, Roberta Solanovica, Gorana Sudžuke, Esada Ribica, Tihomira Tikulina, Igora Vilagoša, Igora Kordeja, Frane Petruše i Stjepana Bartolica. Od stripova biti ce ponudeni sada vec rijetki Martin Mystere gigant 1 i 2 i Ken Parker 1 te Loki 1 u orignalnoj CGC kutiji sa visokom ocjenom od 9.8. Zahvaljujem se svim crtacima te Denisu & SK Libellus.
S poštovanjem,
Slaven Goricki
|
|
angeliczg
New Member
Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 29/06/2007 : 22:07:19
|
quote: Originally posted by angeliczg
i kako je prošlo?
Pa tek sutra je aukcija!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 29/06/2007 : 22:19:22
|
Imam jednu malu primjedbu, a to je da se je trebalo puno ranije izreklamirati ovu hvalevrijednu aukciju. Ja npr necu moci doci zbog posla, ali da sam to znao barem pet dana ranije, mogao sam se izorganizirati.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/06/2007 : 23:38:20
|
quote: Originally posted by veber
Na aukciji ce biti ponudeno i 100-150 glancera. Hvala Drveribad.
kojih glancera? daj malo vise informacija
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 29/06/2007 : 23:42:01
|
quote: Originally posted by supermark
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Ne znam.Nisam ni znao do maloprije. Hiljadu zamki i tako to.... Pocetna cijena ce biti 50 kuna.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/06/2007 : 23:47:57
|
quote: Originally posted by supermark
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Ne znam.Nisam ni znao do maloprije. Hiljadu zamki i tako to.... Pocetna cijena ce biti 50 kuna.
sto se prodaju u kompletu?
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 30/06/2007 : 08:04:17
|
"Hvala" što si me obavijestio i ukljucio nas i akciju Slavene! Baš lijepo od tebe, vidimo se.
"I wish I was a messenger and all the news was good.." Pearl Jam |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 30/06/2007 : 10:02:49
|
quote: Originally posted by edvin
"Hvala" što si me obavijestio i ukljucio nas i akciju Slavene! Baš lijepo od tebe, vidimo se.
"I wish I was a messenger and all the news was good.." Pearl Jam
A jbga, kad svi znaju da si škrt, da gutaš knedle za svaku kunu i da bi eventualno dao par pošaranih stripova koji se raspadaju od vlage...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
bok
New Member
Croatia
142 Posts
Member since 09/01/2007 |
|
tico
Starting Member
39 Posts
Member since 02/12/2003 |
Posted - 30/06/2007 : 13:57:43
|
Dajte ljudi prestanite se prepucavati i vrijedjati po forumu. Ako nemate shta konstruktivno za rechi onda nemate shta tu trazhiti. Ko mozhe i zheli nek dodje na aukciju i pomogne klincima u nevolji. Nadjite neki rad koji vas veseli i otvorite svoje novchanike. Znam da ja hochu. Slaven se zhiv potrgao oko organiziranja ovog dogadjaja i nije uredu da unosite svoje sitne charke u ovu prichu. Vidimo se u studentskom centru. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 30/06/2007 : 14:32:39
|
-Apsolutno ispravno,nepotrebno,a bilo bi ljepo da nas dode što više.Ipak se radi o ljudskoj gesti,o zdravlju djeteta starog nekoliko mjeseci,pa vas sve,koji ste u mogucnosti,od srca molimo da navratite.Bilo bi ljepo da pomognemo,pa makar i simbolicno,jedan strip! -Bit ce poprilicno orginalnih crteža,uz stotinjak odlicno ocuvanih(neprocitanih) starih stripova.Slavenu za ovu akciju i trud,kapa do poda.Vidimo se u 18:00 u Studenskom centru! |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 01/07/2007 : 01:52:04
|
[/quote]
A jbga, kad svi znaju da si škrt, da gutaš knedle za svaku kunu i da bi eventualno dao par pošaranih stripova koji se raspadaju od vlage...
[/quote]
Kak ti nije neugodno, zbog par podrapanih fordova. Valjda si mislio da sam i glup osim što sam škrt...
"I wish I was a messenger and all the news was good.." Pearl Jam |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 01/07/2007 : 09:55:01
|
quote: Originally posted by edvin
[/quote]
Kak ti nije neugodno, zbog par podrapanih fordova. Valjda si mislio da sam i glup osim što sam škrt...
"I wish I was a messenger and all the news was good.." Pearl Jam [/quote]
Ne znam o cemu pricaš, kakvi podrapani fordovi... ali, spomenimo da si mi jednom prodao "Sin city" koji se raspao nakon prvog citanja, i jednom si mi krivo uzvratio 100 kuna manje, to dovoljno govori o tebi i o tome zašto MC nije ukljucen u ovu humanitarnu akciju... Ako si htio nekako pomoci, trebao si uplatiti novac ovom decku na žiro-racun ili kupiti par stripova na aukciji, a ne se duriti jer te nitko nije pozvao. To je neprikladno i lešinarsko traženje promidžbe na sasvim krivom mjestu, a takvi mi dižu tlak...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 01/07/2007 : 15:12:41
|
-Dobro je bilo,odlicno.Nije nas bilo puno,ali smo se izkazali,a narocito veber,svaka cast!-Podrobnije informacije ce napisat Slaven,a bit ce nešto i u sutrašnjem tisku.Ljepa gesta! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29372 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/07/2007 : 10:23:21
|
quote: Originally posted by realist
Ne znam o cemu pricaš, kakvi podrapani fordovi... ali, spomenimo da si mi jednom prodao "Sin city" koji se raspao nakon prvog citanja, i jednom si mi krivo uzvratio 100 kuna manje, to dovoljno govori o tebi i o tome zašto MC nije ukljucen u ovu humanitarnu akciju... Ako si htio nekako pomoci, trebao si uplatiti novac ovom decku na žiro-racun ili kupiti par stripova na aukciji, a ne se duriti jer te nitko nije pozvao. To je neprikladno i lešinarsko traženje promidžbe na sasvim krivom mjestu, a takvi mi dižu tlak...
Nema smisla da se na ovako pozitivnom topicu razvlace ovakve negativne stvari. Dajte to rijesite medjusobno, privatno, pliz. Drago mi je da je aukcija uspjela, nazalost, ja sam morao u Split na vikend tako da nisam mogao doci.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 02/07/2007 : 10:44:34
|
Veberu, svaka cast na ovoj aukciji, sve pohvale za trud, ALI nemozes staviti 2 dana prije aukcije obavijest?!? Trebao si je staviti barem 2 tjedna ranije, sigurno bi bio i veci odaziv i veca potražnja - što znaci i vise para
da sam znao ranije da ce biti i dveribedovi glanceri na aukcijama, nastojao bi doci i ja, a u slucaju da ne mogu ja doci poslao bi svoju bolju polovicu da kupi stogod
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8165 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 02/07/2007 : 12:46:40
|
Zahvaljujem se svima koji su donirali originale i stripove kao kupcima istih. Prikupljeno je 23.880 kuna. Nadamo se da ce na jesen biti odrzane jos jedne aukcije.
|
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 02/07/2007 : 17:40:50
|
Lep gest, svaka cast!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints. |
Edited by - William_Wallace on 02/07/2007 17:41:27 |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 02/07/2007 : 21:56:35
|
Bravo,bravo!Fino se skupilo. Svaka vam cast humanitarci,imate moj naklon.
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 02/07/2007 : 22:19:45
|
-Ma,sve je to super ispalo,samo,nešto mi nije jasno.Citam danas u Vecernjem listu clanak,a ljepo piše,organizator-Slaven Goricki,ali piše da je Slaven(veber) i poznati Zagrebacki strip crtac,e to nismo znali! -Ajde,Slavene,stavi na forum neku sliku!! - -Mala šala,ali fina gesta.Sve cestitke na trudu i sakupljanju tabli.Bravo Slavene!!!!!!!!! |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 03/07/2007 : 08:36:06
|
quote: Originally posted by dveribad
....Citam danas u Vecernjem listu clanak,a ljepo piše,organizator-Slaven Goricki,ali piše da je Slaven(veber) i poznati Zagrebacki strip crtac,e to nismo znali! -Ajde,Slavene,stavi na forum neku sliku!!
sad je meni jasno odakle tebi svi oni crteži koje imaš doma i sve one table pa što odma ne rece da se baviš crtanjem, ajd i meni nacrtaj jednog onakvog Lokija |
|
|
Topic |
|