forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stvarno poslednji Ken
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/07/2007 : 19:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ja ne znam šta bi rekao
s jedne strane, da mene netko provocira i 'pali' ko stinky marka, vec bi ga davno izbacio
s druge strane, stinky mi je jedan od najdražih forumaša, covjek koji me nebrojeno puta nasmijao, a i važan je za sajt, napisao je dosta recenzija, legendarno pismo zagoru, na stotine komentara recenzija... i žao mi je ako ga više nece biti, njegovim odlaskom sajt je na gubitku
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/07/2007 : 20:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
"Ja se slazem sa time da Stinky zaista ume da iznervira, ali ga bar ja vec duze vreme ne smatram za nekoga s kime bih se raspravljao oko bilo cega."
To sto se s njim ne moze raspravljati, to bi mu trebalo biti opravdanje da pise sto hoce?
Ti MENI govoris da sam ga uvrijedio, a sam napises ovako nesto? Opet ponavljam - on je mene prvi uvrijedio. Tocka.

Sto se tice kritiziranja tudjih izdanja, kao prvo, nikad ne prigovaram oko sitnica. Ako nesto kritiziram, to su onda stvarno neki veliki propusti. Uzmi pa prolistaj ovog Kena pa ces vidjeti. No, takodjer i hvalim tudja izdanja kad su super napravljena. Ali to, naravno, nije kontroverzno, pa se preko toga prelazi.

Drugo, svoja izdanja takodjer kritiziram, to se lako moze provjeriti na forumu. S obzirom da tvrdis da za svoja uvijek imam opravdanja itd itd., volio bih vidjeti citate iz kojih se to vidi, a pogotovo ona opravdanja koja ne stoje. Dalje, hocu tocno citate gdje sam kritizirao neka izdanja koja "su odlicna". To sto ti tvrdis su proizvoljne i parcijalne subjektivne ocjene za koje nemas nikakvih konkretnih dokaza, osim osobnih afiniteta/animoziteta/dojmova.

Sto se tice mog ponasanja prema forumasima, prodji malo po forumima kod nas i kod svijetu, pa pogledaj kako se admini i moderatori ponasaju. Siguran sam kako je ovaj medju najtolerantnijim. Druga je stvar sto sam ja dopustao svakome da mi sere po glavi, pa kad mi jednom prekipi, onda se svi cude "sto mu je odjednom?".

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/07/2007 : 20:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by skot

u boji je

Uh, vec sam se uplasio da nije. 55 kuna je sasvim OK cijena, danas cu ga kupiti.

Pise da je crno bijeli na MC sajtu,da li je to greska?

100% je u boji, kupio i vidio.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/07/2007 : 21:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

"Ja se slazem sa time da Stinky zaista ume da iznervira, ali ga bar ja vec duze vreme ne smatram za nekoga s kime bih se raspravljao oko bilo cega."
To sto se s njim ne moze raspravljati, to bi mu trebalo biti opravdanje da pise sto hoce?
Ti MENI govoris da sam ga uvrijedio, a sam napises ovako nesto? Opet ponavljam - on je mene prvi uvrijedio. Tocka.

Sto se tice kritiziranja tudjih izdanja, kao prvo, nikad ne prigovaram oko sitnica. Ako nesto kritiziram, to su onda stvarno neki veliki propusti. Uzmi pa prolistaj ovog Kena pa ces vidjeti. No, takodjer i hvalim tudja izdanja kad su super napravljena. Ali to, naravno, nije kontroverzno, pa se preko toga prelazi.

Drugo, svoja izdanja takodjer kritiziram, to se lako moze provjeriti na forumu. S obzirom da tvrdis da za svoja uvijek imam opravdanja itd itd., volio bih vidjeti citate iz kojih se to vidi, a pogotovo ona opravdanja koja ne stoje. Dalje, hocu tocno citate gdje sam kritizirao neka izdanja koja "su odlicna". To sto ti tvrdis su proizvoljne i parcijalne subjektivne ocjene za koje nemas nikakvih konkretnih dokaza, osim osobnih afiniteta/animoziteta/dojmova.

Sto se tice mog ponasanja prema forumasima, prodji malo po forumima kod nas i kod svijetu, pa pogledaj kako se admini i moderatori ponasaju. Siguran sam kako je ovaj medju najtolerantnijim. Druga je stvar sto sam ja dopustao svakome da mi sere po glavi, pa kad mi jednom prekipi, onda se svi cude "sto mu je odjednom?".

Naravno da su ocene subjektivne, one su uvek takve ma cije bile. Daleko od toga da sebe smatram nepogresivim. Naprotiv, kako vreme prolazi, uvidjam da sam u vise toga gresio nego sto sam radio ispravno. Kad bih bio nepogresiv, mislim da bi mi bilo prilicno dosadno.

Sto se tice drugih foruma i webmastera, oni me ni ne zanimaju. Ne treba se porediti sa gorima od sebe vec teziti da budemo bolji u svakom pogledu, pa tako i kad smo webmasteri. Posecujem one forume na kojima se osecam prijatno, i verujem da je takav slucaj i sa drugima.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 15/07/2007 : 23:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Ja se ugodno osijecam na ovom forumu jer nemam lajav jezik. Recimo da imamo stupnjeve vrijedanja 1-10 (najviši stupanj). Ja vrijedam za 2 (i to vrijedam strip junake). Kad bi barem svi samo toliko vrijedali...!?
P.S. Kodeks pravila ovog foruma je zbilja lagan za poštovat, pa pobogu, poštujte ga!

The first rule of stripovi.com is - you do not talk about administrator. The second rule of stripovi.com is - you DO NOT talk about administrator.

A bio je cool tip...

When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me.
O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/07/2007 : 23:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:
Originally posted by Inferno

Ja se ugodno osijecam na ovom forumu jer nemam lajav jezik. Recimo da imamo stupnjeve vrijedanja 1-10 (najviši stupanj). Ja vrijedam za 2 (i to vrijedam strip junake). Kad bi barem svi samo toliko vrijedali...!?
P.S. Kodeks pravila ovog foruma je zbilja lagan za poštovat, pa pobogu, poštujte ga!

The first rule of stripovi.com is - you do not talk about administrator. The second rule of stripovi.com is - you DO NOT talk about administrator.

A bio je cool tip...

When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me.
O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints.

Uffff....hajde da ovo pripišemo tvojim godinama, može?

Dios no juega a los dados

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/07/2007 : 00:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Vega

Stinky je jedan od rijetkih clanova foruma koji raspravlja o stripovima i zbog toga smatram da je s njegovim trajnim izbacivanjem stripovi.com na velikom gubitku.

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.

Meni je zao i onog vice-a.
Jeste imao svakakve ispade(izmedju ostalih i dosta politickih),ali je mlad i to je normalno za te godine(kad dodje u moje godine shvatice da nije bitno koje si nacionalnosti vec da li ta drzava omogucuje dobar zivot za tebe i tvoju porodicu bez obzira na njeno ime i veru).
Stinky mi je licno bio poprilicno naporan(uglavnom zbog bespotrebnih i besmislenih prepirki SC-HC,mada moram priznati da je povremeno umeo i da me nasmeje nekim analizama pojedinih junaka),ali zato sam ga ignorisao i nisam ulazio ni u kakve polemike sa njim,i smatram da je to dovoljno.
Verovatno je covek takav kakav je i tesko je tu nesto promeniti.
Zato i ja dajem glas protiv banova bez obzira na njihove razloge

Kad ce Tex od prvog broja???

Vice, Stinky. Nadmeni, samoljubivi, iritantni, uvijek u pravu, geni kameni. Ljudi totalno drugaciji od mene... Stalno su nešto morali dokazivati pa mi se cinilo da im nešto fali u stvarnom životu. Definitivno vrlo inteligentne i zanimljive osobe. Nikako ih ne shvatati previše ozbiljno i u skladu s tim ne ulaziti u rasprave s njima. Bez njih forum gubi na zanimljivosti A upravo ta zanimljivost je pola razloga zašto sam ovdje cesto...
Potpuno shvatam zašto su izbaceni, ali opet mi nije drago...

Razmjena. Tražim stripove, SF knjige, nudim stripove, knjige, filmove.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/07/2007 : 02:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Stinky je u mnogim raspravama razumom rezao kroz budalastine i prenemaganja da je to bilo milina gledat. Naletio je s provokacijama (iako bih radije to nazvao opetovana prigovaranja) Marku ocigledno u krivi dan i bilo bi mi drago da su se neki drugi, daleko iritantniji, forumasi nasli na Stinkyjevom mjestu. Kao sto Marko kaze, vec je puno puta bio tolerantan, pa se ljudi cude ovakvoj reakciji, ali mislim da je i ovaj put trebao ostati dosljedan sebi, jer nije da nije imao, vec nekoliko puta, puno vece razloge za pobacat van kojekakve idiote (one koji ovaj epitet zaista zasluzuju).

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/07/2007 : 04:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ne znam samo kako. Rekao ti je samo da si cjepidlaka, ali i to cak u pozitivnom smislu jer i sam priznaje da su tvoja izdanja bolja od drugih iako to njemu nije baš bitno...

quote:
To sto ti mislis da me nije uvrijedio me uopce ne zanima. Kad mi netko kaze kako pljujem po tudjim izdanjima iz koristi, meni je to strasna uvreda. Ako nesto imam, onda je to obraz. Nece mi ga neki smrdljivac blatiti.

Objektivno, nije te uvrijedio. Sve što je rekao je da se njemu ne svida što su tvoja izdanja prepedantna, ali skupa i što ti tobože nameceš drugima svoje mišljenje da sva izdanja moraju biti savršena.
Optužio te da pljuješ po drugim izdanjima jer si cjepidlaka/perfekcionist, a ne iz koristi...
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/07/2007 : 04:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
I ja bi da se stinky vrati. Bar su konacno komentari na recenzijama vredni citanja.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/07/2007 : 06:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Volio bih i ja da se stinky vrati, svi znamo da se stinky voli zezati, no Markos je webmaster i samo on odlucuje.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/07/2007 : 09:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Od kud možemo znati da bi Stinky-jev ponos ili ego dozvolio da se vrati cak i ako bi mu to Markos dozvolio..

U svakom slucaju Stinky je zanimljiv cak i kad nije u pravu, i cak i kada sam se porjeckao s njime.. A bogami je i gadno zadužio sajt sa brojnim recenzijama i analizama..

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/07/2007 : 10:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
A što se tice provokacija, onda bi Markos vec odavno trebao izbaciti marlowe-a. Tip konstatno provocira.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/07/2007 : 10:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Volio bih i ja da se stinky vrati, svi znamo da se stinky voli zezati, no Markos je webmaster i samo on odlucuje.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/07/2007 : 10:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 16/07/2007 : 11:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Uopste ne kontam zbog cega bi se to Markos provocirao?
Da li je ljubomora sto covjek ima interesantan sajt,izdavacku kucu,sto je uspio u zivotu ili nesto drugo.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 16/07/2007 : 11:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
kriv postupak markosa
ono;nedam ti svoju igracku
postici ceš markose ono što decki koji te ne podnose žele
a to je da se ova oaza stripofila uništi

ova stranica je tvoje veliko djelo
upisalo te u genetski kod svakog ljubitelja stripa s ovih podrucja
i za sljedece generacije
zato
budi velik ka i tvoje djelo

lipo drži nekaj za razbit kraj racunala
i kad ti je pun k...
razvaljuj
a onda za tastaturicu pa na ekranic
sve med i mliko

jebat ga
tako to ide
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 16/07/2007 : 12:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Pa ne bi rekao. Ako je netko bully ciji je smisao podjebavati i provocirati druge, treba mu to dati do znanja. Cemu tolerirati bezobrazluk?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2007 : 12:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

kriv postupak markosa
ono;nedam ti svoju igracku
postici ceš markose ono što decki koji te ne podnose žele
a to je da se ova oaza stripofila uništi

Tako sto cu ih izbaciti? Ne bih rekao. Dapace. Ja osobno znam pet sest ljudi koji vec dugo ne dolaze na forum zbog "raznoraznih stinkyja". Sto s njima? A na kraju krajeva, cak i da se ovo unisti, koga briga? Stripovi.com je odigrao svoju ulogu, okupio je i spojio ljude, potaknuo nekakav revival stripa. Mozda je i vrijeme da se ugasi?

quote:
ova stranica je tvoje veliko djelo
upisalo te u genetski kod svakog ljubitelja stripa s ovih podrucja
i za sljedece generacije
zato
budi velik ka i tvoje djelo

Pretjerujes. Nije da s.com nije bitan, ali... da ga sutra ne bude, nista se znacajno ne bi promijenilo.

quote:
lipo drži nekaj za razbit kraj racunala
i kad ti je pun k...
razvaljuj
a onda za tastaturicu pa na ekranic
sve med i mliko

jebat ga
tako to ide

Ne. Previse sam kompromisa radio, pogotovo prema stinkyu i slicnima, uvazavao "zasluge", "ime" itd itd. Dosta mi je, jer tome nema kraja. Mogu ili izbacit sebe ili njih. Za pocetak, oni.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/07/2007 : 12:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Marko, ja shvatam tvoju odluku, jebiga, meni je stinky draga osoba i žao mi je što je izbacen, ali zašto onda trpiš marlowe-a koji provocira vecinu forumaša sa njegovim izjavama dok je stinky samo tebe provocirao? I nemoj dolaziti na ideje da gasiš s.com.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2007 : 12:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Doci ce i Marlowe na red. S obzirom da je sad Boban tu ispred Belog Puta i da se drzi dogovora, vise ne moram imati obzira prema Marloweu.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 16/07/2007 : 12:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
svak ima pravo na svoje mišljenje

kad si gazda
ko markos
a želiš širinu
onda pogledaj moj prvi post pa sam kraj
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/07/2007 : 16:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Sve sto radimo sebi radimo...
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 16/07/2007 : 16:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
samo jedno
masu novih ljudi sam upoznao a s kojima imam zajednicki interes - strip
to je glavna velicina strip.coma
zato
ako ti dopizdi
oladi se ti od njega - mislim na forum
a nas pusti da sami spizdimo stvar

i ne pretjerujem
s time da se ne dodvoravam tebi kad to pišem
jerbo s.com to smo svi mi ( joj kako ovo poznato zvuci)

sejo
ja nebi nikad navija da se nekog izbaci
to ti je k... od ovce
samo neprestana borba i rasprava s tipovima koji ti ne pašu pretvara te u rasnog strelca
borba u kojoj ponekad pobediš ponekad ne
al si uvek jaci
daklem - što ti je duži fitilj ženi si draži
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17247 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/07/2007 : 17:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
stinky nije osoba koja bi zasluzila izbacivanje, sasvim je normalno da se netko nekome ne svidi, ni razlog sto pojedinci ne dolaze na forum zbog stinkija nije dovoljan da ga se izbaci jer mozda tisuce drugih dolaze uprvo zbog stinkija na ovaj forum sto ovom forumu na neki nacin daju raznolikost
njegove provokacije ne treba svacati ozbiljno, to jest njegove provokacije nisu zlobne vec neke drugacije prirode, voli se nadmudrivati i nema primisli

steta bi bilo da se forum ugasi
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000