forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 CRS 2007 - ZAGOR U HRVATSKOJ
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2007 : 13:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
daj slike. nema razloga zabrane kad su vec pokazane na izložbi.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3492 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 25/11/2007 : 13:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Istina...Ne može biti zabrane!
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 25/11/2007 : 14:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Nešto malo slika imate ovdje:
http://picasaweb.google.si/tbobnar/CRS2007

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/11/2007 : 15:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Evo, upravo sam stigao doma, na tomboli sam izvucen da mi Laurenti nacrta ogromni crtež Zagora i Madam Laveau, i mogu reci da sam dobio jedan od najboljih crteža od svih 40-tak. Svi crtaci su maksimalno srdacni, pogotovo Laurenti... Stekao sam dojam da su se organizatori jako potrudili da svima udovolje, i uz malo truda, svaki fan je mogao dobiti ili nažicati neki autogram, skicu ili crtež za sebe... Ocjena: 5

P. S. Mali od palube je urnebesan, bravo Lovre! :)

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 25/11/2007 : 16:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by realist

Evo, upravo sam stigao doma, na tomboli sam izvucen da mi Laurenti nacrta ogromni crtež Zagora i Madam Laveau, i mogu reci da sam dobio jedan od najboljih crteža od svih 40-tak. Svi crtaci su maksimalno srdacni, pogotovo Laurenti... Stekao sam dojam da su se organizatori jako potrudili da svima udovolje, i uz malo truda, svaki fan je mogao dobiti ili nažicati neki autogram, skicu ili crtež za sebe... Ocjena: 5

jel ima od tebe šta slika
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/11/2007 : 16:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Jok, ali Wanderer ima puno materijala s CRŠ-a, cekajte njega...

Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 25/11/2007 : 17:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message
pa dobro onda
obratite pažnju na funkciju zoom za vece slike - a ako imate Picasu, mozete slike skinuti u njihovoj pravoj velicini
http://picasaweb.google.hr/andelko.preradovic/CR10?authkey=h5MX_-YYvOg
ako ce biti problema - skidam slike na zahtjev organizatora
pozdrav
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/11/2007 : 19:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Bilo bi lepo i kad bismo svi koji smo dobili crteze skenirali ih i okacili. Ja cu svoja tri crteza skenirati veceras.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 25/11/2007 : 20:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by angeliczg

pa dobro onda
obratite pažnju na funkciju zoom za vece slike - a ako imate Picasu, mozete slike skinuti u njihovoj pravoj velicini
http://picasaweb.google.hr/andelko.preradovic/CR10?authkey=h5MX_-YYvOg
ako ce biti problema - skidam slike na zahtjev organizatora
pozdrav

Taj tip je definitivno nasljednik Ferrija!

Verni kojeg ste blatili u almanahu. Izgleda da se kod Skulla dosta popravio.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 25/11/2007 : 20:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Meni je Verni definitivno zasluženi nasljednik Ferrija.
a i u almanahu je jako dobar.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/11/2007 : 21:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Verni je jako napredovao, crtez mu je dinamicniji kad gledas uzivo originalne table, ali deo toga se izgubi nakon skeniranja i smanjivanja. Kad bi i Verni radio tus kistom, i njegov crtez bi dobio na dinamici i bio bi onda zaista drugi Ferri, to jest bio bi mnogo bolji od danasnjeg Ferrija. Isto vazi i za Nuccia, s tim sto Nuccio treba da malo poradi oko Zagorove face (usta su problem, previsoko ih ponekad postavlja i ne crta ih dobro), sve ostalo je pravo savrsenstvo.
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 26/11/2007 : 10:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message

http://www.bljesak.info/modules.php?name=News&file=article&sid=54501

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 26/11/2007 : 15:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Verni je jako napredovao, crtez mu je dinamicniji kad gledas uzivo originalne table, ali deo toga se izgubi nakon skeniranja i smanjivanja. Kad bi i Verni radio tus kistom, i njegov crtez bi dobio na dinamici i bio bi onda zaista drugi Ferri, to jest bio bi mnogo bolji od danasnjeg Ferrija. Isto vazi i za Nuccia, s tim sto Nuccio treba da malo poradi oko Zagorove face (usta su problem, previsoko ih ponekad postavlja i ne crta ih dobro), sve ostalo je pravo savrsenstvo.

Nuccio je najbolji od svih!!!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/11/2007 : 16:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Ja sam bio u subotu...kupio Kenove i novog Zagora, sreo se s Krugerom i Dokom Lesterom, upoznao -dp-a i Ramatha, dobio potpise od Ferrija i Burattinija...sve u svemu, bilo je odlicno!
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 26/11/2007 : 16:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:
Originally posted by mali od palube

quote:
Originally posted by ---dp---

Nuccio je najbolji od svih!!!

da...troclana komisija u sastavu vice, dcopic i piquet je odlucila da joevito može odmah preuzwti crtanje naslovnica...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 16:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Evo, upravo sam stigao doma, na tomboli sam izvucen da mi Laurenti nacrta ogromni crtež Zagora i Madam Laveau, i mogu reci da sam dobio jedan od najboljih crteža od svih 40-tak. Svi crtaci su maksimalno srdacni, pogotovo Laurenti...

Da, Laurenti se najviše potrudio. Ja sam vec u petak dobio od njega A4 Marie Laveau. Dok je Nuccio na moju želju da hocu Hellingena, ma što sad, pa ja crtam Zagora najbolje i onda mi dao neku malu skicu Zagora.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/11/2007 : 17:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Nuccio + Verni: Buducnost Zagora mi izgleda dobra
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 26/11/2007 : 18:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:

Sline su mi curile dok ti ga je slikao (ako je to onaj crtež gdje je Zagor kao u sjeni iza nje u grmlju i gdje su joj vidno izražene bradavice ).
Na pocetku sam htio Vernia izvuci, nakon prva dva Laurentieva crteža više nije bilo dvojbe - Laurenti (mada nisam baš neki ljubitelj takvog Zagora, ali odlicno je ono što je crtao ovih dana na CRŠ-u i stvarno je predobar crtac).
Na kraju sam dobio Sediolia...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 27/11/2007 : 09:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
quote:
Originally posted by il cattivo

jadan ti...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/11/2007 : 10:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
CRŠ redovito posjecujem od 2002,ali nakon te godine sa Bollandom i Lavricem,ovo je bio najbolji CRŠ do sada.
Konferencija u subotu je bila na visokoj razini;konacno adakvatan prostor,a Zole i Dok su je vodili ko da imaju vec 10-ak festivala iza sebe i sve skupa je bilo puno bolje nego prošli put kad je Ferri bio gost.
I potpisivanje je bilo bolje organizirano,Kowalsky i Bernard su to dobro vodili zajedno sa Dokom koji je svojom gradom uljevao strahopoštovanje kod svih onih koji su prije reda htjeli dobiti potpis.

Katalog CRŠ 2007 odlican, sa puno clanaka o Zagoru tako da ce svi ljubitelji tog junaka doci na svoje.

Bilo je lijepo vidjeti Ferrija kako je oduševljen i ganut kad se popnuo na pozornicu uz gromoglasni aplauz,vijdelo se da je prezadovoljan,baš kao i Burattini.Što se ostalih tice,na mene je najveci utisak ostavio Laurenti.Za mene je on i prije važio kao najbolji crtac Zagora(nakon Chiarolle,naravno ;-))))što se moglo vidjeti i prema skicama koje je radio.I ne samo to,bio je jako ljubazan,srdacan,pricao je i crtao svima koji su ga zamolili i stvarno njemu kapa dolje.
Jako dobar crtac je i Joevitto,tih nekoliko tabli koje smo vidjeli itekako obecavaju,a i kod crtanja skica bilo je jasno da je covjek buducnost Zagora.Verni i Sedioli su takoder ok momci,ali njihovo crtacko umijece je ipak za klasu lošije.

Sve u svemu,svaka cast svima koji su organizirali ovogodišnji CRŠ!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 27/11/2007 : 11:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:

quote:

Sline su mi curile dok ti ga je slikao (ako je to onaj crtež gdje je Zagor kao u sjeni iza nje u grmlju i gdje su joj vidno izražene bradavice ).
Na pocetku sam htio Vernia izvuci, nakon prva dva Laurentieva crteža više nije bilo dvojbe - Laurenti (mada nisam baš neki ljubitelj takvog Zagora, ali odlicno je ono što je crtao ovih dana na CRŠ-u i stvarno je predobar crtac).

Da, to je taj crtež, i uopce se ne bunim što Zagor nije u prvom planu

Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 11:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:
Originally posted by Mlaki

quote:

jadan ti...

A kaj bih trebao biti presretan jer sam želio nešto drugo, a dobio trece i kaj sam cekao 3 i pol sata ko idijot tamo jer sam medu prvima ubacio papiric koji je pao na dno kutije?

Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 11:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da, to je taj crtež, i uopce se ne bunim što Zagor nije u prvom planu

Nije ni cudo

Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 27/11/2007 : 12:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
da, mislim da bi trebao bit sretan.

ja nisam dobio ništa. nisam mogao cekati dugo i popušio sam. nego, nije valjda da su na kraju svi dobili crtež koji su bili dovoljno dugo tamo?

to bi me dodatno pogodilo, ovako se tješim da možda nisam bio izvucen...
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 13:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:
Originally posted by Mlaki

da, mislim da bi trebao bit sretan.

ja nisam dobio ništa. nisam mogao cekati dugo i popušio sam. nego, nije valjda da su na kraju svi dobili crtež koji su bili dovoljno dugo tamo?

to bi me dodatno pogodilo, ovako se tješim da možda nisam bio izvucen...

Ja sam vec izludio od cekanja, ali se nisam dao doma.Rekao sam sam sebi ne idem doma bez crteža pa makar stavio barikadu na vrata ako budu odlazili.
Trebao si cekati jer su izvukli pred kraj nekoliko cedulja ekipe koja nije bila tamo, možda si i ti bio medu njima.
Jel želiš da te lažem?
(Svi su dobili koji su ostali, cak je Laurenti podijelio sve skice što je imao u fasciklu, a koje nije stigao tuširati).
Jbga, sorry kaj sam ti ja morao reci.
Sad je i meni muka.

Edited by - il cattivo on 27/11/2007 13:08:59
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page