forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mark specijal
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7485 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/07/2007 : 19:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Neka mi neka dobra duša ili tvrdokorni ljubitelj Komandanta Marka kaže koje su tocni nazivi ovih epizoda iz specijala objavljene u Zlatnoj Seriji?

Kico asu, to su ti sljedeci brojevi ZS:

524 - Veliki Meteorus
529 - Atentat na Marka
534 - Brod ocajnika

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/07/2007 : 19:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by Pavel01

uostalom bas sam idiot. od koliko osnovnih rijeci se sastoji talijanski? 2000? mogao sam ga vec nauciti 500x i kupiti za saku sitnisa sve sto me zanima od talijana a ne pratiti ove domace idiotarije.
----------------------------------
stade seeeee cvijece rosom kititiiiii

Mislio sam o talijanskom slicno kao i ti, ali nije to baš tako. Krenuo sam na tecaj proljetos, i za ovo malo gramatike što sam naucio - nije prejednostavna: tri konjugacije, spajanje prijedloga s clanovima, hrpa nepravilnih glagola... Sigurno je da je lakši od njemackog ili francuskog, a teži od engleskog.

Ja sam ucio italijanski 4 godine u gimnaziji i nisam bog zna sta naucio

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 11/07/2007 : 20:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by Pavel01

uostalom bas sam idiot. od koliko osnovnih rijeci se sastoji talijanski? 2000? mogao sam ga vec nauciti 500x i kupiti za saku sitnisa sve sto me zanima od talijana a ne pratiti ove domace idiotarije.
----------------------------------
stade seeeee cvijece rosom kititiiiii

Mislio sam o talijanskom slicno kao i ti, ali nije to baš tako. Krenuo sam na tecaj proljetos, i za ovo malo gramatike što sam naucio - nije prejednostavna: tri konjugacije, spajanje prijedloga s clanovima, hrpa nepravilnih glagola... Sigurno je da je lakši od njemackog ili francuskog, a teži od engleskog.

Ja sam ucio italijanski 4 godine u gimnaziji i nisam bog zna sta naucio

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Ja sam njemacki imao 5, a sve šta znam: We heist du?
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7485 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/07/2007 : 20:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Cak si i to krivo napisa!

Go to Top of Page

bresh
Starting Member

Slovenia
32 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 11/07/2007 : 23:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit bresh's Homepage  Send bresh a Private Message
Tisucu mu gromova, znaci onda sigurno znas i jebeni esperanto :D

Sve u svemu, malo su sjebali s tim specijalom ali meni se ne cini tako uzasno kao novi svjetski rat, i zbog toga cu mirno nabavit taj broj i jos ga procitat. :P

...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 12/07/2007 : 00:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by Inferno

Cak si i to krivo napisa!

Eto vidiš!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/07/2007 : 10:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by ---dp---

No bilo je jos boljih ideja za specijalac, na primer "Prica o komandantu Marku" ili neka od dvodelnih prica ("Beli vrac" i ostali kojih se sad ne secam...)

Alu upravo su objavili Beli vrac u brojevima 12 i 13, nisu mogli u dva izdanja odjednom.

Ma naravno da nece, ja ga ne pratim redovno, rekao sam to koa primer, imam nekoliko dvodelnih prica jos o Marku, a najbolje bi bilo da su ipak stavili Bonellijeve, vec sam rekoa da je "Ludens" u dobrim poslovnim odnosima i sa njima vec godinama i da mislim da tu ne bi trebalo biti problema, ali ko zna...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/07/2007 : 10:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
ovo je totalna glupost, tribali su staviti Bonellijev specijalac a ne redovnu seriju. što ce sad napraviti kad dodu do tog broja u redovnoj: preskociti ili ponovo objaviti???

isto kao da bi Zagor ili Tex redovnu seriju stavljali u specijal.

Bloody hell!
Go to Top of Page

bresh
Starting Member

Slovenia
32 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 12/07/2007 : 10:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit bresh's Homepage  Send bresh a Private Message
mpavin pa kod zagora so to vec ucinili...

one koje su u boji, to su regularni brojevi po bonelliu

...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/07/2007 : 11:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, ali sa kolorcima koji cine zasebne price. Uostalom, Zagorovi specijalci i u Italiji uglavnom se mogu staviti i kao deo redovne serije jer imaju hronolosku konzistentnost, verovatno kao i maxiji i almanasi, tako da takve stvari i nisu neki "greh".
Kad smo vec kod takvih stvari, ja nisam bezrezervni pristalica stavova koji provejavaju medju citaocima oduvek, a to je da je nuzno postovati bas sve u poredjenju sa serijom originalnog izdavaca. Pa i sami izdavaci nisu konzistentni sami sebi, i oni odstupaju i prave izuzetke, sve zavisno od potreba. Eto, kod Zagora smo ne jednom imali siruacije u kojima korica ne odgovaraju prici i gde su stavili neke crteze iz 46-godisnje "zaostavstine". POsebno ne mogu da razumem insistiranje na objavljivanju originalnih korica kad se pokazalo (na primer kod "Libellusa") da redizajnirane ili porpuno nanovo dizajnirane korice mogu biti neuporedivo atraktivnije i estetski vrednije od originalnih. Nekad su mi smetale takve zamerke jer su bile upucivane "Dnevniku" (i to uglavnom s razlogom, iako ne treba niti ni tu prestrog jer ne znamo kakve je sve ograde imao "Dnevnik" u svom radu, u svakom pogledu pocev od cenzure kakve danas ipak nema) i tad su mi smetale jer sam "Dnevnik" oduvek smatrao "svojim" u pogledu teritorijalne pripadnosti, dok danas sasvim oslobodjen od takvih osecaja mogu s pravom da kazem da mi takve primedbe smetaju kad se upucuju "Libellusu" kad je jasno da je dizajn njihovih stripova za dve klase iznad dizajna originalnih italijanskih stripova, cak i u slucaju Kena Parkera
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16993 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 12/07/2007 : 13:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

ovo je totalna glupost, tribali su staviti Bonellijev specijalac a ne redovnu seriju. što ce sad napraviti kad dodu do tog broja u redovnoj: preskociti ili ponovo objaviti???

Pa vjerovatnije je da ce preskociti, iako to nece bas brzo doci na red u redovnoj seriji.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/07/2007 : 14:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
o cem raspravljate
nemoj kupit i gotovo

pita cortov prijatelj zakaj marka kupujemo
kod mene je to jednostavno
imam spisak ZS i Lms
kupim marka
prekrižim tri brojke
i ne treba mi nijedne druge droge za uljepšat taj dan

a citanje
ne ide mi
imam ih 11
procita 7 komada teškom mukom ( no moj necak njime oduševljen)
al zato blek klizi ko portogizer
zašto?
pa i o tomen sam govorijo sa stanovišta lijecnika i pacijenta
kad sam bijo mladan lola ja blek je bijo gazda
i sad me vrati u te dane
za generaciju rodenu 63 -64 e i tu negdi to je Mark
jerbo je kad je njima bilo bitno u Zs jedno vrime samo Mrak izlazija
brojevi 85-150 - tako nekako

jel se triba sramit toga
ma kakvi
pa kolko vas obožava ratove zvijezda
a to je priznajte. sapunica , trash na kvadrat ,ono bljak
ko mark
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/07/2007 : 15:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by kico

Neka mi neka dobra duša ili tvrdokorni ljubitelj Komandanta Marka kaže koje su tocni nazivi ovih epizoda iz specijala objavljene u Zlatnoj Seriji?

Kico asu, to su ti sljedeci brojevi ZS:

524 - Veliki Meteorus
529 - Atentat na Marka
534 - Brod ocajnika

Evo pravog fana Velikog Komandanta!!!!
Hvala,hvala
tri prekrižena (reka bi Toninho!)
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 12/07/2007 : 21:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

o cem raspravljate
nemoj kupit i gotovo

pita cortov prijatelj zakaj marka kupujemo
kod mene je to jednostavno
imam spisak ZS i Lms
kupim marka
prekrižim tri brojke
i ne treba mi nijedne druge droge za uljepšat taj dan

a citanje
ne ide mi
imam ih 11
procita 7 komada teškom mukom ( no moj necak njime oduševljen)
al zato blek klizi ko portogizer
zašto?
pa i o tomen sam govorijo sa stanovišta lijecnika i pacijenta
kad sam bijo mladan lola ja blek je bijo gazda
i sad me vrati u te dane
za generaciju rodenu 63 -64 e i tu negdi to je Mark
jerbo je kad je njima bilo bitno u Zs jedno vrime samo Mrak izlazija
brojevi 85-150 - tako nekako

jel se triba sramit toga
ma kakvi
pa kolko vas obožava ratove zvijezda
a to je priznajte. sapunica , trash na kvadrat ,ono bljak
ko mark

- pa dobro konacno da se netko javio da komentira Bleka i Marka, ajde na Marka sam manje reagirao, ali Bleka nisam dao dirat' bravo ; evo samo tako i kratko
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/07/2007 : 00:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by mpavin

Pa vjerovatnije je da ce preskociti, iako to nece bas brzo doci na red u redovnoj seriji.

da, nece, tek sam ga danas kupio i vidio koji je originalni broj, ali isto je bezveze

Bloody hell!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/07/2007 : 06:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Bilo bi dobro kada bi se Bernard napokon javio i objasnio nam ovaj potez.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/07/2007 : 06:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Znas i sam da se to nece desiti tako skoro... ili uopste...
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 13/07/2007 : 19:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Mislim da ovaj broj nece biti preskocen kada dode na red. Ovo je vjerojatno objavljeno da se podeblja fond ljetnih specijalnih izdanja i zaradi koja para više. A da ga i preskoce big deal, umetneš ovoga na njegovo mjesto i rješen problem.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000