Nazalost ne mogu napisati dobru vijest u vezi objavljivanja novih izdanja. Danas smo dobili poprilicno losu vijest iz tiskare, a ona glasi kako ce izdanja biti dostavljena tek u iducem periodu od 2 do 3 tjedna. Iskreno, vijest nas je neugodno iznenadila, slobodno receno sokirala... Kasnjenje grafickog zavoda (koji inace rade uvez za nase knjige) razlog je zbog kojeg nam ne mogu isporuciti knjige koje smo im jos u sestom mjesecu dali u izradu. Postojala je opcija da knjige posalju na uvez u ponedjeljak u neku drugu firmu, pa bi navodno bili gotovi u iducih tjedan, dva, no ta opcija po nasem misljenju nije bila dobra. I to zbog toga sto nam nitko ne moze garantirati jednaku razinu kvalitete koju pruza GZ a koja je inace najbolja firma za uvez u nasoj zemlji. Kako je visoka razina kvalitete konstanta u nasim izdanjima, i povuceni iskustvima i informacijama o drugim firmama koje rade uvez, nismo se zeljeli ni mogli upustiti u takav rizik u kojem bi i dijelic kvalitete bio upitan. Na prvom mjestu zelimo i moramo osobno biti zadovoljni izdanjima koje radimo, i onda takve, kvalitetne kao i do sada, ponuditi nasim citateljima. Ako bi to u bilo kojem segmentu postalo pa makar i djelimicno upitno, mi se nebi upustili u takve kompromise. Cvrsto vjerujem kako ce ova nasa odluka naici na odobravanje veceg dijela kupaca nasih izdanja. Sve ovo napisano ne sluzi nam kao opravdanje, vec samo kao isprika. Stoga se svim nasim citateljima u ime Libellusa ispricavam zbog kasnjenja izdanja, te nas sve skupa molim da se naoruzamo sa jos ponekom dozom strpljenja. Hvala svima na razumjevanju!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Pa, dobro, Dado, nije se svijet srušio :) Nije to ni tako loše, u poplavi novih izdanja, svi sad imamo još malo vremena da zatvorimo financijsku konstrukciju za sve stripove koji nas zanimaju...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Iskreno receno i meni odgovara ovo odlaganje, baš sam se istrošio na ova letnja izdanja i sam imam fore mesec dana da skupim novac za ove Libellusove knjige, ništa strašno, meni licno ovo odlaganje u potpunosti odgovara!!!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
pa to ti ide automatski,hercegovac-politicarto im je urodena mana
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Pa u svakom slucaju nama je barem mrvicu zalije sto nam jos nisu zavrsili izdanja, nego sto je to kupcima, a ni jednima ni drugima nije posve svejedno...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Pa u svakom slucaju nama je barem mrvicu zalije sto nam jos nisu zavrsili izdanja, nego sto je to kupcima, a ni jednima ni drugima nije posve svejedno...
Lovu sam pripremio, sakrio sam je sam od sebe i naravno cekam nova izdanja!!!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!