Author |
Topic  |
|
milan2.0
New Member

127 Posts
Member since 16/10/2006 |
Posted - 17/07/2007 : 11:58:52
|
Za koji dan na kioscima - deseti broj i pretposlednji deo priche Paralelni Zhivoti, koja ce dosta toga promeniti u zivotima svih likova ovog stripa. Crtez i kolor Bojan Vukic, naslovna Vukic i Bane Cimesha

|
|
milan2.0
New Member

127 Posts
|
vang0gh24
New Member

Serbia
207 Posts
Member since 17/01/2004 |
Posted - 19/07/2007 : 21:11:15
|
samo da kazem da kada sam bio na odmoru u srbiji uzeo sam nekoliko brojeva faktor 4 i moram da vam odam priznanje da izdajete jako kvalitetan strip. isto tako mi je jako drago da uspevate u svojim namerama sto se tice publike kojoj je ovaj strip namenjen. pisma citalaca su pisana sve od decakak izmedju 13 i 17 godina starosti. to su sve novi fanovi stripa! jos jednom bravo!
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje |
 |
|
milan2.0
New Member

127 Posts
Posted - 20/07/2007 : 13:51:31
|
Originally posted by vang0gh24isto tako mi je jako drago da uspevate u svojim namerama sto se tice publike kojoj je ovaj strip namenjen. pisma citalaca su pisana sve od decakak izmedju 13 i 17 godina starosti. to su sve novi fanovi stripa!
Pazi, ja se i dalje osecam kao da vodimo unapred izgubljenu bitku, ali sam ubedjen da radimo pravu stvar - buducnost stripa lezi bas u tim novim generacijama koje se na ovaj nacin prvi put susrecu sa ovim medijem. |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1753 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
General Katana
New Member

.jpg)
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 28/07/2007 : 13:21:46
|
fenomenalna epizoda!!
Badog je ziv!!! jea!!! Mada pitanje da li ostaje ziv i dalje... Prva stranica je super iskardirana, nacrtana i obojena i odlicno nas uvodi u pricu!
Milan i Bojan su at their best. Posebno treba istaci da Bojan potpisuje i kolor, koji je vise nego odlican... rame uz rame sa Cimesom!
glavna akcija (u uzem smislu reci) je ona koju imamo ilustrovanu i na naslovnoj! Lord Vulic postaje vukodlak i razvaljuje gvozdenzube!! glavni deo price je sa ostalim junacima koji oslobadjaju pleme vurdalaka uz pomoc Hargena i Kovalskog. Hargen ima dobru pricu oko svog oklopa sto predstavlja dobar potencijal za jednu celu epizodu!!
Uriel postaje zmaj u kroz jednu sjajno nacrtanu scenu!
Adam postaje zver divlje magije na kraju sa plamenim macem u ruci!!!
Nadam se da je Badog i dalje ziv... ako nije - herojski je otisao!
inace ova epizoda probudila je u meni nostalgican osecaj kupovine stripova na moru... naime, na plazi sam video neke klince kako citaju DM i otisao sam odmah do trafike (jedine u tom mestu) i rekli su mi da su sve prodali... U jednom vecem obliznjem gradu sam posle dve trafike u kojima "Divlja magija odmah ode!", nasao svoj primerak!! JEA!!
There can be only one! |
 |
|
|
Topic  |
|