forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Divlja Magija br. 10
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 17/07/2007 : 11:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message
Za koji dan na kioscima - deseti broj i pretposlednji deo priche Paralelni Zhivoti, koja ce dosta toga promeniti u zivotima svih likova ovog stripa.
Crtez i kolor Bojan Vukic, naslovna Vukic i Bane Cimesha

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 18/07/2007 : 14:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message
Odtsmpan je za vikend - ocekujem ga do kraja nedelje na kioscima.
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Serbia
207 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 19/07/2007 : 21:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message
samo da kazem da kada sam bio na odmoru u srbiji uzeo sam nekoliko brojeva faktor 4 i moram da vam odam priznanje da izdajete jako kvalitetan strip. isto tako mi je jako drago da uspevate u svojim namerama sto se tice publike kojoj je ovaj strip namenjen. pisma citalaca su pisana sve od decakak izmedju 13 i 17 godina starosti. to su sve novi fanovi stripa! jos jednom bravo!

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 20/07/2007 : 13:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message
quote:
Originally posted by vang0gh24isto tako mi je jako drago da uspevate u svojim namerama sto se tice publike kojoj je ovaj strip namenjen. pisma citalaca su pisana sve od decakak izmedju 13 i 17 godina starosti. to su sve novi fanovi stripa!

Pazi, ja se i dalje osecam kao da vodimo unapred izgubljenu bitku, ali sam ubedjen da radimo pravu stvar - buducnost stripa lezi bas u tim novim generacijama koje se na ovaj nacin prvi put susrecu sa ovim medijem.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1709 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 20/07/2007 : 20:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Evo ga uzeh danas-samo napred.Vrlo-dobar.
Go to Top of Page

General Katana
New Member

206 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 28/07/2007 : 13:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send General Katana a Private Message
fenomenalna epizoda!!

Badog je ziv!!! jea!!! Mada pitanje da li ostaje ziv i dalje...
Prva stranica je super iskardirana, nacrtana i obojena i odlicno nas uvodi u pricu!

Milan i Bojan su at their best. Posebno treba istaci da Bojan potpisuje i kolor, koji je vise nego odlican... rame uz rame sa Cimesom!

glavna akcija (u uzem smislu reci) je ona koju imamo ilustrovanu i na naslovnoj! Lord Vulic postaje vukodlak i razvaljuje gvozdenzube!!
glavni deo price je sa ostalim junacima koji oslobadjaju pleme vurdalaka uz pomoc Hargena i Kovalskog. Hargen ima dobru pricu oko svog oklopa sto predstavlja dobar potencijal za jednu celu epizodu!!

Uriel postaje zmaj u kroz jednu sjajno nacrtanu scenu!

Adam postaje zver divlje magije na kraju sa plamenim macem u ruci!!!

Nadam se da je Badog i dalje ziv... ako nije - herojski je otisao!

inace ova epizoda probudila je u meni nostalgican osecaj kupovine stripova na moru... naime, na plazi sam video neke klince kako citaju DM i otisao sam odmah do trafike (jedine u tom mestu) i rekli su mi da su sve prodali...
U jednom vecem obliznjem gradu sam posle dve trafike u kojima "Divlja magija odmah ode!", nasao svoj primerak!! JEA!!

There can be only one!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000