Za koji dan na kioscima - deseti broj i pretposlednji deo priche Paralelni Zhivoti, koja ce dosta toga promeniti u zivotima svih likova ovog stripa. Crtez i kolor Bojan Vukic, naslovna Vukic i Bane Cimesha
samo da kazem da kada sam bio na odmoru u srbiji uzeo sam nekoliko brojeva faktor 4 i moram da vam odam priznanje da izdajete jako kvalitetan strip. isto tako mi je jako drago da uspevate u svojim namerama sto se tice publike kojoj je ovaj strip namenjen. pisma citalaca su pisana sve od decakak izmedju 13 i 17 godina starosti. to su sve novi fanovi stripa! jos jednom bravo!
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
quote:Originally posted by vang0gh24isto tako mi je jako drago da uspevate u svojim namerama sto se tice publike kojoj je ovaj strip namenjen. pisma citalaca su pisana sve od decakak izmedju 13 i 17 godina starosti. to su sve novi fanovi stripa!
Pazi, ja se i dalje osecam kao da vodimo unapred izgubljenu bitku, ali sam ubedjen da radimo pravu stvar - buducnost stripa lezi bas u tim novim generacijama koje se na ovaj nacin prvi put susrecu sa ovim medijem.
Badog je ziv!!! jea!!! Mada pitanje da li ostaje ziv i dalje... Prva stranica je super iskardirana, nacrtana i obojena i odlicno nas uvodi u pricu!
Milan i Bojan su at their best. Posebno treba istaci da Bojan potpisuje i kolor, koji je vise nego odlican... rame uz rame sa Cimesom!
glavna akcija (u uzem smislu reci) je ona koju imamo ilustrovanu i na naslovnoj! Lord Vulic postaje vukodlak i razvaljuje gvozdenzube!! glavni deo price je sa ostalim junacima koji oslobadjaju pleme vurdalaka uz pomoc Hargena i Kovalskog. Hargen ima dobru pricu oko svog oklopa sto predstavlja dobar potencijal za jednu celu epizodu!!
Uriel postaje zmaj u kroz jednu sjajno nacrtanu scenu!
Adam postaje zver divlje magije na kraju sa plamenim macem u ruci!!!
Nadam se da je Badog i dalje ziv... ako nije - herojski je otisao!
inace ova epizoda probudila je u meni nostalgican osecaj kupovine stripova na moru... naime, na plazi sam video neke klince kako citaju DM i otisao sam odmah do trafike (jedine u tom mestu) i rekli su mi da su sve prodali... U jednom vecem obliznjem gradu sam posle dve trafike u kojima "Divlja magija odmah ode!", nasao svoj primerak!! JEA!!