Author |
Topic |
|
Gutrum
New Member
Croatia
230 Posts
Member since 20/06/2007 |
Posted - 17/07/2007 : 18:29:38
|
Htio sam pitanje postaviti u donji topic o Kenu ali je isti otišao debelo u oof topic.
Naime kopkam malo po netu i gledam tok Ken Parkera imaju ga i Libellus i Fibra i sad ja tu ne kuzim je to isto izdanje ili su to razlicita izdanja i koliko vidim ovaj od Libellusa je crno bijeli dali je Fibrin u boji ??? (nepiše na siteu) a Markos (koi je koliko sam skuzio sef Fibre) spominje boju pa ono ...
Znam da i jedni i drugi citaju Forum pa ak omoze malo pojašnjenje
unaprijed zahvalan
lijep pozdrav
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 17/07/2007 : 18:43:01
|
ukratko: pa libellus je prvo izdavao kena jer je markos bio jedan od osnivaca libellusa(prvih 32 broja), pa je sada osnovao fibru pa tako i ken prelazi u fibru (logicno od broja 33). sve je ostalo isto samo je promijenjeno ime izdavaca. naravno ne ulazim u razloge zasto, kako i sl. i to je sada nebitno (ovo cisto da se ne nastavi razgovor u tom smijeru)
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Gutrum
New Member
Croatia
230 Posts
Member since 20/06/2007 |
Posted - 17/07/2007 : 19:54:54
|
Hvala vam na informacijama, da vidio sam da je u Libelusu do broja 32 a nastavak u Fibri a sve ostalo isto, zato me je i zbunilo :)), šteta što nije u boji, ali šta se može ;)
ustvari dali su u originalu svi Ken Parkeri u boji? (imam doma neke talijanske u boji pa sam automatski pretpostavio da su svi)
lijep pozdrav
|
Edited by - Gutrum on 17/07/2007 19:57:00 |
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 17/07/2007 : 20:15:17
|
quote: Originally posted by Gutrum
Hvala vam na informacijama, da vidio sam da je u Libelusu do broja 32 a nastavak u Fibri a sve ostalo isto, zato me je i zbunilo :)), šteta što nije u boji, ali šta se može ;)
ustvari dali su u originalu svi Ken Parkeri u boji? (imam doma neke talijanske u boji pa sam automatski pretpostavio da su svi)
lijep pozdrav
Ken Parker je u crno belom ali su neke epizode u boji. A to sto imas u boji su epizode koje je crtao Milazzo koje Colana West izdala u boji.
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints. |
|
|
|
Topic |
|