Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/07/2007 : 15:57:25
|
Da, istina je, dostigli mi talijane u MN0 maxiju! Nemreš verovati, cijela dva broja maxija su obavljena!![](icon_smile_big.gif)
Nešto malo o sadržaju (da me kico ne zatuce, ako slucajno ispustim koji spoiler )
Maxi Mister No 1998, annual Naslovnica: Roberto Diso Little Odessa Subject and Script-Writer: Stefano Marzorati Artwork: Marco Bianchini
Mister No se nalazi u Little Odessi, kvartu gdje se okuplja ruska zajednica NY-a i gdje je jedini zakon zloglasna “Organizatja” (kako pomalo razumijem ruski, nagadam da ovo znaci organizacija), odnosno Ruska mafija, koju vodi divlji Ptacek…
L'angelo della morte/Andeo smrti Subject and Script-Writer: Luigi Mignacco Artwork: Fabrizio Busticchi and Luana Paesani Smrti dolazi sa ne neba! Serijski ubojica puca sa krovova NY-a na bespomocne prolaznike. Puca, ubije, pa nestane u vidu magle! Samo ce ga mocni Mister No moci zaustaviti! Ludnica!
Il segno dei tre K / Znak tri K Subject and Script-Writer: Stefano Marzorati Artwork: Oliviero Gramaccioni Harlem. U Savoyu prekrasna Mara Jane Philips izvodiše preformans (al sad se boji). Privlacna afroamericka pjevacica prima prijetnje od stranaca, a Mister No i privatni detektiv Phil Mulligan je moraju zašititi. Možda su stranci zapravo ljudi iz Ku Klux Klana, koji je vec koknuo njezinog oca, ili su možda stvari ipak kompliciranije i zlosutnije... Ko crni gavran...
![](http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/misterno/mx_mis0001.jpg)
Samo 39 kuna, pih!![](icon_smile_approve.gif)
Morao sam editirati topicak, jer mi je lord Cagliostro uvalio jednu primjedabu!![](icon_smile_big.gif)
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
|
Edited by - DeeCay on 18/07/2007 16:58:40
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ma2.jpg)
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 18/07/2007 : 16:18:53
|
Eto, konacno i Ludens sustize Italijane:p
Mislim da cu i ovo da nabavim, cisto popune MNO biblioteke radi...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
|
Raspucin
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 18/07/2007 : 16:50:19
|
Baš dobro. Baš, baš, baš dobro.
Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru. |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/07/2007 : 16:51:03
|
Moracu vas razocarati, drugi maxi je užasan.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 18/07/2007 : 16:53:24
|
quote: Originally posted by SejoSexon
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Neeeeeeeeeeeeeeee!![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_sad.gif) Pa jel moguce da se nece potrudu oko tih izdanja izvan reg. serije. |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/07/2007 : 16:58:17
|
Ocjene na ubc-u su redom: 70%, 47%, 54%. Ja cu radije sam procitati pa kako ce mi se svidati. Mada, dvojka maxi (Bilo jednom...) je bio stvarno dobar strip, koji je teško nadmašiti!
Ova prva je valjda nešto ko Littlle Odessa sa Tim Rothom, a dvojka (iz ovog maxija) mi lici na pricu o onom washingtonskom snajperistu, jel se tako zvao?
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
Edited by - DeeCay on 18/07/2007 18:38:20 |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 18/07/2007 : 17:09:11
|
Koji beše dvojka, jel to bi onaj sa vudu magijom?
Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru. |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/07/2007 : 17:20:41
|
quote: Originally posted by Raspucin
Pricamo o maxiju. Ja sam mislio na originalni broj 2 Maxi "Bilo jednom u NY", makar je on u nas izašao kao prvi. Nešto kao "Bilo jednom u Americi".
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
Witchblade
Senior Member
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 18/07/2007 : 18:36:21
|
Sejo kaze da je epizoda Mr. Noa uzasna ... sto je slijedece? Hoce li globinjo i ---dp--- zajednicki spaliti svoje komplete Zagora? Hoce li dekara objaviti TPB Invinciblea? Hoce li sani postati moderator? Pokajte se, gresnici, kraj je blizu!
"But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?" |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/07/2007 : 22:03:50
|
quote: Originally posted by Witchblade
Sejo kaze da je epizoda Mr. Noa uzasna ... sto je slijedece? Hoce li globinjo i ---dp--- zajednicki spaliti svoje komplete Zagora? Hoce li dekara objaviti TPB Invinciblea? Hoce li sani postati moderator? Pokajte se, gresnici, kraj je blizu!
"But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?"
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) Kad ce Tex od prvog broja???![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
ComicBoy
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Serbia
118 Posts
Member since 19/02/2007 |
Posted - 18/07/2007 : 22:57:15
|
Lepo,ali ali na k***c mi se popelo pljuvanje po Rusima
Mao Cetung:U zivotu sve je sranje sem pisanja,a i pisanje je sranje kad pisas uz vetar |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/07/2007 : 23:17:11
|
quote: Originally posted by ComicBoy
Ko ti pljuje po Rusima? Nisi ni procitao, a vec seruckas... Cccc... NIje nacionalnost problem, vec pojedinci.
|
boromir
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/Lilith.jpg)
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 18/07/2007 : 23:23:40
|
Ah lijepo još jedan udar na kucni budžet moram odvojit za Libellus 70 ak eura pa sad i ovo ...Ah idemo dalje....![](icon_smile_approve.gif)
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
ComicBoy
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Serbia
118 Posts
Member since 19/02/2007 |
Posted - 18/07/2007 : 23:38:31
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by ComicBoy
Ko ti pljuje po Rusima? Nisi ni procitao, a vec seruckas... Cccc... NIje nacionalnost problem, vec pojedinci.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Ruska mafija bla,bla truc truc...dobro, ajde zaboravi![](icon_smile_evil.gif)
Mao Cetung:U zivotu sve je sranje sem pisanja,a i pisanje je sranje kad pisas uz vetar |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 19/07/2007 : 00:58:12
|
Ocjene na ubc-u su redom: 70%, 47%, 54%. Ja cu radije sam procitati pa kako ce mi se svidati.
ocjene na ubc![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_angry.gif) popizdim kad netko stavlja ocjene s ubc-a...pa tko su oni,šta me briga za njih?!?!u pravu si za ovo drugo,procitati pa onda komentirati...uzeo sam davno ovaj talijanski original u bernarda,meni izgleda ok...ipak,kad procitam hr izdanje,onda potpuna ocjena...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 19/07/2007 : 01:26:05
|
[quote]Originally posted by Raspucin
Pricamo o maxiju. Ja sam mislio na originalni broj 2 Maxi "Bilo jednom u NY", makar je on u nas izašao kao prvi. Nešto kao "Bilo jednom u Americi".
To je stripcina. Skoro sam ga kupio.
Ne trudim se da uhvatim koji je ekstra, tutu, almanah, ne zameri.
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/07/2007 : 05:44:35
|
quote: Originally posted by Witchblade
"But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?"
To što volim M Noa, ne znaci da moram biti oduševljen svakom epizodom. Ovaj maxi me nije oduševio. ![](icon_smile.gif)
|
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 19/07/2007 : 12:10:16
|
quote: Originally posted by Koresh
imat cu ga bilo kakav da je a vec je vrijeme i za novi tex maxi![](icon_smile_shy.gif)
http://tommygavin.blog.hr/
Tex "I due volti della vendetta" Jel to znaci: "Dva lica osvete"? Tko je Repetto?
--------------------------------- Glava glavi, plecka harambaši, a rebara može svaka fukara! |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|