forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Coalition comix
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/07/2007 : 19:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message

http://www.myspace.com/coalitioncomix
http://www.comicbookresources.com/news/newsitem.cgi?id=11227

Svida mi se ideja da citaoci odlucuju u kojem smjeru prica treba da ide. Pocinje se s od nule i traze s inputi citalaca.
No kad malo bolje razmislim, kakve sapunice se ne bi desile s TWD kad bi fanovi govorili Kirkmanu sta da radi :-)))).

"It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again."

Edited by - seinfeld on 21/07/2007 19:46:38

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 21/07/2007 : 20:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
meni se niti ovo nesto ne svidja
jer tako i tako mrzim kada gledam film pa skoro svaki drugi vec u glavi razmislim kako ce se odvit radnja i zavrsiti, pa volim kompliciranije tematike pa da mogu uzivati u filmu,
a ovo mi onda nema smisla ako vec znam kako ide tema
umjesto da citam strip zbog toga sta me toliko zaintresirao da zelim znati kako ide dalje,
da zelim znati kako je genijalno scenarist zamislio pricu i kako dobro barata njome, i dali je nekih novih i svjezih ideja koje bi me iznenadile,
kojeg bi smisla imala serija zakon brace da su ga stvarali gledaoci,
di bi bila ona svjezina i svako toliko veliko iznenadjenje

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 22/07/2007 : 12:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
zanimljivo je kao koncept, ali nije sasvim novo.

svojevremeno su na TV sapunicama eksperimentirali s prihvacanjem gledateljskih sugestija. naprosto su scenarij vodili u smijeru u kojem je vecina gledatelja pismima trazila.

emisije su propale i od tog se modela odustalo.

pouka: citatelji/gledatelji obicno pocnu zivjeti zajedno sa likovima koji su im simpaticni i pozele im svako dobro, ali kad im postane dobro, prica prestane biti zanimljiva.

New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000