forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nouvo Cagor MaXy "Nocna mora na moru"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/07/2007 : 09:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Maxi Zagor 2004, annuale
Incubo sul mare/Nocna mora na moru

Soggetto e sceneggiatura: Luigi Mignacco
Disegni: Gaetano e Gaspare Cassaro
Copertina: Gallieno Ferri

Capitano Riblja nožica i njegova odana posada "Golden Baby" nestali su u vodama Atlantskog oceana za vrijeme lova na "Crvenu smrt" , divovskog kita cije reputacija živi i raste u pricama i šaputanjima mornara u zadimljenim prcvarnicama luka... Zagor i Virginia Humbold bivaju obaviješteni identicnim snom u kojem ih Ramath zove u pomoc, te se tako ukrcavaju sa Chicom na "Dark Sharka" kapetana Sinna da bi otkrili kakva sudbina je snašla njihove morske kompice!

Mignacco & Cassaro, neuobicajen dvojac na Zagoru, autori su ovog maxija. Sad kad mu više nema Mister Noa, Mignacco ce se vjerojatno više posvetiti Zagoru.

P.S. Na kioscima...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!

Edited by - DeeCay on 24/07/2007 09:58:51

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 10:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Djeluje jako interesantno no vidjet cemo...cim procitam dajem comment s ocijenom

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 10:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Jel išta valja ovaj maxi? Mislim, svi kažu da su Zagorovi maxii smece.

------------------------------------------------------------------------------------
I zlatom natovarena tvrdava može osvojiti najnepristupacnijeg magarca
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 10:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

------------------------------------------------------------------------------------

To je stvar ukusa meni su recimo sva 4 maxija bila ok a ponajviše mi se dopao br 2 ....

Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 24/07/2007 : 11:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
ovaj mi je najbolji maxi..cim je kapetan fishleg i posada golden baby tu znao sam da ce biti dobar
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 24/07/2007 : 11:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Dobar maxi,ništa senzacionalno,ali nije ni slab.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/07/2007 : 11:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Ne slušaj šta ti pricaju, nego sam proveri.
Prva tri maxija su fenomenalna,cetvrti još nisam citao,a ovaj novi deluje odlicno.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 24/07/2007 : 12:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Naslovnica je za svršavanje, predobra je.
Zadnji maxi, napuštena utvrda, je bija pre dobar, po meni 90%.
I da, deecay, drago mi je da si otvorija zasebno ovi topic, bezveze mi je kad je pod istim topicom i mr.no i zagor i mm...nešto se uvik izgubi tu.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
596 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 24/07/2007 : 18:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
[quote]Originally posted by Zagor-te-nay

Naslovnica je za svršavanje, predobra je.

Što si ti, nekrofil?!

H. Coe
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 24/07/2007 : 18:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2007 : 18:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Da je Ferri istu ovu naslovnu radio prije 30 godina, bila bi jeda od najboljih a ovako je shit. I to veliki!

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27176 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2007 : 18:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Zagorova liva ruka ko u hobotnice

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 20:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Naslovnica je super, posebno kapetan i zanos u pozadini. Istina, Zagor je malo šugav, ali sve u svemu jedna od boljih naslovnica u zadnje vrijeme. Danas sam kupia maxi i mogu reci da je i Cassaro dobar. Za pricu, bumo videli...

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 24/07/2007 : 21:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
meni je cassaro katastrofa...ne volim chiarollin stil crtanja i njegove groteske, ali bar zna crtati za razliku od cassara - koji crta kao dijete sitnog zuba.
inace, maxi je neka srednja vrijednost...

--mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.--
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 21:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

meni je cassaro katastrofa...ne volim chiarollin stil crtanja i njegove groteske, ali bar zna crtati za razliku od cassara - koji crta kao dijete sitnog zuba.
inace, maxi je neka srednja vrijednost...

Cassaro prikaže stvari dobro, ali je prepreobican crtac. On se trebao roditi skupa sa Niccolom, Galepom i drugim starim jednostavnim crtacima.

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2007 : 22:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Da se mene pita ja bi izbacio Cassara, Laurentija, Chiarollu, Pescea, D`arcangela,Dellamonicu, Marcello i Andreucci su vec otišli... Možda je D`monica još dobar ali ipak mislim da trebaju svi ovi prepustiti ulogu mladim autorima. Odradili su svoje. Mislim da ce još Toricelli i cak i Gamba nacrtati neke epizode, ali uglavnom ja bi ostavio jedino Nuccia,Sediolia i Vernija. A tu su još i Piccinelli, Rubini, Prisco, Manggiantini...

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 24/07/2007 : 22:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
mene u biti samo cassarov i chiarollin crtež ne veseli...ostali svi samo neka crtaju zagora!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 22:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Meni su svi dobri i svak ima svoj imid. Volim modernog Zagora koji mi je bolji i kvalitetnji 100 puta od staroga. Ima 15-ak starih epizoda koje cijenim i to je to. Laurenti, Chiarolla, Pesce, D`arcangelo,Dellamonica, Marcello i Andreucci su najbolji crtaci u svijetu (naravno i uz druge crtace), a to što se drugima ne svidaju meni vas je žao jer ne uživate u njihovim crtežima kao ja. Znam da ste naviknuti na stare crtace ali dajte oslobodite se tih starih navika. I nikad nece ništa biti isto. Sada je 21. st. te se stil i crtež spontano prilagodavaju potrebama i svijesti suvremenih citatelja. Za 10 godina cemo kenjati po ovima sada, i to je tako.

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2007 : 23:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Meni osobno su Chiarolla, Laurenti, Andreucci i ekipa jako dragi, izmedu ostalog sam i odrastao citajuci njih, ali mislim da je vrijeme da se povuku, sada treba forsirati onu trojicu gore...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7869 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/07/2007 : 23:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Da se mene pita ja bi izbacio Cassara, Laurentija, Chiarollu, Pescea, D`arcangela,Dellamonicu, Marcello i Andreucci su vec otišli... Možda je D`monica još dobar ali ipak mislim da trebaju svi ovi prepustiti ulogu mladim autorima. Odradili su svoje. Mislim da ce još Toricelli i cak i Gamba nacrtati neke epizode, ali uglavnom ja bi ostavio jedino Nuccia,Sediolia i Vernija. A tu su još i Piccinelli, Rubini, Prisco, Manggiantini...

ajme koje gluposti, pa ti bi svih izbacio

inace, jako je dobar ovaj novi maxi

Bloody hell!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2007 : 23:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ca je maša, maša je, dosadili su više, ajmo malo novih,mladih snaga!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 25/07/2007 : 00:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Prvi je Verni za upoznavanje i to tek u veljaci. Narisao je 4 stripa. Odmah nakon njega Sedioli. Koji gušt, bitno je samo da su novi!
Sedioli-novi Donatelli=to nije dobro! Šalim se, dobar je on crtac.

Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 25/07/2007 : 00:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Meni osobno su Chiarolla, Laurenti, Andreucci i ekipa jako dragi, izmedu ostalog sam i odrastao citajuci njih, ali mislim da je vrijeme da se povuku, sada treba forsirati onu trojicu gore...

Piccinelli je mnogo kvalitetniji crtac od te dvojice(mislim na Nuccija i Vernija) Nuccio i Verni su crtaci koji pokušavaju kopirati Ferrija, ali Ferri crta vec 40 godina Zagora. I ako ce ova dvojica biti glavna ekipa za Zagora u buducnosti, gledat cemo stalno jedne te iste crteže. A to nije zabavno.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17212 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 25/07/2007 : 19:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

Sada je 21. st. te se stil i crtež spontano prilagodavaju potrebama i svijesti suvremenih citatelja.

Znaci ako se nekom ne svidaju novi crtaci onda nije savremeni nego staromodni citalac?
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 25/07/2007 : 19:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Moj potpis govori sve taj covjek jedini može zamijeniti Ferrija a vi se cešite ak vas svrbi!!!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 25/07/2007 : 19:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Sada je 21. st. te se stil i crtež spontano prilagodavaju potrebama i svijesti suvremenih citatelja.

Znaci ako se nekom ne svidaju novi crtaci onda nije savremeni nego staromodni citalac?

Tocno / cinjenica, al to ne znaci da je biti staromodan citalac ili suvremen, globalno gledajuci, loše.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000