forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nouvo Cagor MaXy "Nocna mora na moru"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 25/07/2007 : 20:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Meni je prvi maxi ok, drugi predobar, a treci shit-ne znam zasto je uopste maksi kada je prica najobicnija?

Daniel Pinku
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17212 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 25/07/2007 : 21:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by delboj

quote:

Sada je 21. st. te se stil i crtež spontano prilagodavaju potrebama i svijesti suvremenih citatelja.

Znaci ako se nekom ne svidaju novi crtaci onda nije savremeni nego staromodni citalac?

Tocno / cinjenica, al to ne znaci da je biti staromodan citalac ili suvremen, globalno gledajuci, loše.

Cinjenica je da su ukusi razliciti.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 25/07/2007 : 21:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:

Prvi je Verni za upoznavanje i to tek u veljaci.

Zaboravljaš da je redovni ubrzan, mislim da bi Verni trebao izaci cak malo prije nove godine.

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 25/07/2007 : 21:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

Prvi je Verni za upoznavanje i to tek u veljaci.

Zaboravljaš da je redovni ubrzan, mislim da bi Verni trebao izaci cak malo prije nove godine.

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day

A onda superica!

------------------------------------------------------------------------------------
I zlatom natovarena tvrdava može osvojiti najnepristupacnijeg magarca
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/07/2007 : 01:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Odlican maxi....
Baš mi se svidio :-)
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/07/2007 : 10:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ne znam, meni je i ovaj maxi smece. Ne mogu si pomoc, ali u ovoj prici o kitu koji ima nocne more kao oružje uistinu se ne može uživati. Kad tome pridodate razvucenost, loš scenarij, lošu karakterizaciju likova... Ovo jednostavno nije Zagor. Prica je slicna koncepta kao i "Napuštena utvrda", naime sve se nešto išcekuje, a na kraju jedno veliko ništa od svega. Ima i nelogicnosti, a i ne znam zašto se Mignacco upuštao u neku pricu koju nece znati zavšit. A prica je vec videna milijun puta i najgore je što ce se kopirati još barem toliko ("Posejdonovo prokletstvo"). Jedino pozitivno je par dobrih scena lova na kitove. Cassaro je bljutav, ali jako je dobro nacrtao kitove i ostale nocne more. Za sada mi je samo maxi br.2 dobar, sve drugo je teško smece koje to i jest kad usporediš sa vrhunskim epizodama poput "Morske strave", "Nestalog istraživaca"...jednostavno ne možeš ostati hladan. To što u Bonelliu misle da je maxi tek jedan bilokakvi Zagor više, ta im filozofija nece proci kod mene. Slijedeci "Tajni agenti" je isto, kako kažu, shit.

------------------------------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2007 : 11:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by danielp

Meni je prvi maxi ok, drugi predobar, a treci shit-ne znam zasto je uopste maksi kada je prica najobicnija?

Daniel Pinku

Ne znam u cemu se toliko razlikuju prvi i treci, da je prvi OK,a treci sranje. Po cemu to prvi nije " obican strip " kao treci?

Edited by - Lord Vader89 on 26/07/2007 11:12:40
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 26/07/2007 : 11:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
malo previse neki fantaziraju i filozofiraju ovdje..te nevalja crtez te nevalja prica...ovaj je maxi sranje a ovaj je super...super mi je naslovnica..sranje mi je naslovnica....bitno da zagor izlcazi skoro pa svaki dan..EVO I CHICO INDIJANAC JE NA KIOSCIMA DANAS
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/07/2007 : 11:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ja sam reka da je maxi smece, ali svejedno cu kupovati i citati Zagora vjecno. To je samo kritika, a ne mržnja prema stripu.

Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 26/07/2007 : 14:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
pa i meni u principu maksiji i almanah i oni koji su izasli u boji su puno dosadniji od nekih "obicnih epizoda pa se nekad pitam koji j ekriterij po cemu ce nesto izac ka maxi ..nesto ka almanah a sta ce biti u redovnom serijalu...mada ovaj maxi mi je Ok
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2007 : 17:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Almanah je meni skroz OK, mada još uvek nisam procitao onaj tekst na kraju. Mada ja ipak mislim da su ti tekstovi upravo i poenta cele edicije almanah.
Prica može da prode, a crtež je sasvim pristojan.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000