Hvala, znaci ne postoje one fine (kupio sam neke stripove u njima i svidjaju mi se, pogotovo za meke uveze) a neda mi se gurati stripove u vrecice za zamrzivac i još ih k tome zavakumirati i svaki put kad ocu prolistat strip otvarat, ok cega nema bez toga se moze(mora)
Kesice su najveca glupost koju sam ikada cuo, pa kad su do sada stripovi izdrzali preko 30 godina bez kesica, izdrzace jos dugo, samo da su na suvom mestu i u nekim ormarima, vitrinama, kutijama, slozeni na policama i ne brinimo brigu!!!!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Hvala, znaci ne postoje one fine (kupio sam neke stripove u njima i svidjaju mi se, pogotovo za meke uveze) a neda mi se gurati stripove u vrecice za zamrzivac i još ih k tome zavakumirati i svaki put kad ocu prolistat strip otvarat, ok cega nema bez toga se moze(mora)
pozzz
Gle, a da probaš pitati u MC-u? MOžda imaju tamo. A možda ima i Pajtak, on se sve posvuda reklamira.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Ako prelistaješ stripove nece bit ni moljaca (gagrica) ni prašine. SD su najkvalitetniji stripovi. Inace ne stavljam stripove u nikakve kesice jer sam više stripofil nego kolekcionar. Ludens ima problema sa vrhovima koji se vjecno odlijepe (sami od sebe?!?) i lako se lomu (kartonska naslovnica).
------------------------------------------------------------------------------------ I zlatom natovarena tvrdava može osvojiti najnepristupacnijeg magarca
zna neko dali se kod nas moze nabaviti one vrecice za stripove...
zahvaljujem
to ti logossun nabavlja
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
a termiti?
ja se najviše bojim miševa, neki dan miš ušao u garažu , a tu mi je veca kolicina stripova, medutim, odmah je mama intervenisala i sad postoji lepak za hvatanje miševa i brzo je uhvacen , a stripovi ostali netaknuti
Vrecice za stripove, vrecice za daljinski i providne futrole za mobilni.
Balkan, šta li?
Mislim da si u pravu, na zalost. Bljutavo mi je i jedno i drugo, sto se tice mobilnog, mogu da shvatim da neko koristi futrole da bi ih lakse zakacio za pojas.
Ma ne to su one kao kožne. Ne znam da li to postroji kod vas, ali kod nas imaš da kupiš posebne futrole od providne plastike koje služe da se telefon ne pohaba. Postoje hiljade strucnjaka koji vode racuna da tastatura ima odredene ergonomske osobine i ti telefon staviš u futrolu od providne plastike, pa preko nje nabadaš poruke.
Još kad vidim frajera sa recimo Nokijom 5110 koju je i bog zaboravio sa tim futrolama, dode mi da padnem od smeha. Ja verujem da to samo mi koristimo.
Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
ja stavljam u vrecice samo stripove iz zlatne serije i lunov magnus stripa.nove hrvatske stripove ne stavljam u kesice.pre dve godine imao sam problem jer su se pojavile neke male bubice,koje su u stan dosle preko nekog caja u listovima.jele su to lisce koje se nalazilo u kujni u kesi.kad su to pojele nastavile su da jedu sve po spajzu sto je slicno tome pa su na kraju presle na stare stripove iz stare jugoslavije.nove stripove nisu dirale.mislim da je razlog tome roto papir koji ima puno drvnog u sebi.mislim na zs i lms.novi stripovi imaju kvalitetniji i bezdrvni papir pa ocigledno to im nije bilo za jelo.grickale su ivice stripova pa su mi neki bili osteceni.jedva sam se spasio,stavio u kesice a borbu protiv njih nastavio otrovom protiv buba i na kraju sam se spasio.sad je sve u redu.ali za svaki slucaj stripovi iz zs i lms su mi i dalje u kesicama.
Ma ne to su one kao kožne. Ne znam da li to postroji kod vas, ali kod nas imaš da kupiš posebne futrole od providne plastike koje služe da se telefon ne pohaba. Postoje hiljade strucnjaka koji vode racuna da tastatura ima odredene ergonomske osobine i ti telefon staviš u futrolu od providne plastike, pa preko nje nabadaš poruke.
Još kad vidim frajera sa recimo Nokijom 5110 koju je i bog zaboravio sa tim futrolama, dode mi da padnem od smeha. Ja verujem da to samo mi koristimo.
Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Ja sam do skoro imao Nokiu 5110, i jos uvek je drzim ukljucenu i koristim je za budjenje, a ponekad mi sluzi kad mi rikne novi telefon pa onda Nokia izigrava zamenu par dana dok ne nabavim novi telefon. Moguce je da te futrole postoje i ovde, nisam na to obracao paznju, meni je i ovako mucno da kucam poruke na mobilnom, a kamoli sa futrolom.
Ne drzim stripove u vrecicama, ali hrpa stripova mi je propala po raznim kutijama garažama špajzama prilikom preseljenja i tako, da su bili u kakvim takvim vrecicama ne bi se ostetili neki dan sam izvuko iz kozna od kud neke marvele koje sam dovuko iz Njemacke prije 10 godina bili su u onim americkim vrecicama i stripovi su ko novi tako da zašto ne ????