forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 vrecice
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/07/2007 : 03:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Preselenje nije uobicajena stvar, ako se knjige ili stripovi drze u dobrim i od prasine zasticenim policama, mogu da stoje desetinama ili cak stotinama godina.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 31/07/2007 : 14:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message

Originally posted by ---dp---

Originally posted by Raspucin

Ma ne to su one kao kožne.
Ne znam da li to postroji kod vas, ali kod nas imaš da kupiš posebne futrole od providne plastike koje služe da se telefon ne pohaba. Postoje hiljade strucnjaka koji vode racuna da tastatura ima odredene ergonomske osobine i ti telefon staviš u futrolu od providne plastike, pa preko nje nabadaš poruke.

Još kad vidim frajera sa recimo Nokijom 5110 koju je i bog zaboravio sa tim futrolama, dode mi da padnem od smeha. Ja verujem da to samo mi koristimo.

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.

Ja sam do skoro imao Nokiu 5110, i jos uvek je drzim ukljucenu i koristim je za budjenje, a ponekad mi sluzi kad mi rikne novi telefon pa onda Nokia izigrava zamenu par dana dok ne nabavim novi telefon. Moguce je da te futrole postoje i ovde, nisam na to obracao paznju, meni je i ovako mucno da kucam poruke na mobilnom, a kamoli sa futrolom.

Meni su dirljive te osobenosti ovdašnjeg mentaliteta. Kao ono ranije kad smo stavljali one jambolije na volane od kola. Valjda je lakše i lepše da se vozi sa jambolijom, a i da sacuvaš volan. Cuj reci JAMBOLIJA!!

Ja nisam imao 5110, imao sam onu fensi varijantu 3210, bez antene. Doduše kupio sam ga kad nije bio nimalo fensi, ali ga kao i ti cuvam i dalje i odlican je. Jednom ga nisam ukljucivao skoro pola godine i kad sam ga ukljucio još uvek mu je bila puna baterija.

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/07/2007 : 19:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message

Ma ne to su one kao kožne.
Ne znam da li to postroji kod vas, ali kod nas imaš da kupiš posebne futrole od providne plastike koje služe da se telefon ne pohaba. Postoje hiljade strucnjaka koji vode racuna da tastatura ima odredene ergonomske osobine i ti telefon staviš u futrolu od providne plastike, pa preko nje nabadaš poruke.

Još kad vidim frajera sa recimo Nokijom 5110 koju je i bog zaboravio sa tim futrolama, dode mi da padnem od smeha. Ja verujem da to samo mi koristimo.

Ja sam do skoro imao Nokiu 5110, i jos uvek je drzim ukljucenu i koristim je za budjenje, a ponekad mi sluzi kad mi rikne novi telefon pa onda Nokia izigrava zamenu par dana dok ne nabavim novi telefon. Moguce je da te futrole postoje i ovde, nisam na to obracao paznju, meni je i ovako mucno da kucam poruke na mobilnom, a kamoli sa futrolom.

Meni su dirljive te osobenosti ovdašnjeg mentaliteta. Kao ono ranije kad smo stavljali one jambolije na volane od kola. Valjda je lakše i lepše da se vozi sa jambolijom, a i da sacuvaš volan. Cuj reci JAMBOLIJA!!

Ja nisam imao 5110, imao sam onu fensi varijantu 3210, bez antene. Doduše kupio sam ga kad nije bio nimalo fensi, ali ga kao i ti cuvam i dalje i odlican je. Jednom ga nisam ukljucivao skoro pola godine i kad sam ga ukljucio još uvek mu je bila puna baterija.

Ja sam taj 5110 imao godinama (ni sam ne znak koliko godina je u pitanju) i ne jednom sam pozeleo da ipak imam neki noviji telefon sa ponekim novim sitnicama koje donosi tehnologija, ali kad kod sam pitao sta da uzmem, vecina mi je govorila da ne menjam telefon, jer medju novim modelima nema telefona koji se ne kvare za razliku od 5110 za koji su tvrdili da ga je nepokvariv...
Go to Top of Page

Milos
Starting Member

Montenegro
76 Posts

Member since 17/11/2001

Posted - 31/07/2007 : 20:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos a Private Message
Ja se sjecam ljudi koji nijesu htjeli da uzmu TV sa daljinskim upravljacem jer se to kvari. Mada mi nije jasno kako nijesu ukapirali ako im rikne daljinski opet imaju kontrolnu tablu na TV-u.
Sta ima veze ako se kvari, uvijek postoji garancija.
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 31/07/2007 : 20:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message
Šta sa daljinskim, jedva smo ja i brat nagovorili starce da uzmemo prvi Tv u boji, isto kao nisu baš pouzdani i kvare se pa bolje kvalitetvni CB nego neki šrot u boji...užžžžas
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/07/2007 : 21:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Iako kod svakog kolorca lako iskljucis boju pa mozes da gledas c/b, nekako su mi ti stari c.b tv aparati ostali u lepom secanju. I danas rado gledam neke stare c/b filmove, nesto slicno kao kod c/b fotografije.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 01/08/2007 : 00:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message

Iako kod svakog kolorca lako iskljucis boju pa mozes da gledas c/b, nekako su mi ti stari c.b tv aparati ostali u lepom secanju. I danas rado gledam neke stare c/b filmove, nesto slicno kao kod c/b fotografije.

Ili crno-beli stripovi. Kako bi dobar bio onaj Crveni plašt da nije bio u boji.

Apropo crno belih televizora, mi smo imali jedan takav televizor u staroj kuci u Prizrenu. Taj se televizor u ono vreme kupovao zajedno sa ormarom, koji je imao ona rol vrata da ti možeš da zatvoriš televizor kad ga ne gledaš. U vreme kupovine tog televizora "televizijski program" je trajao do 23.30 kada je išao treci dnevnik i nakon toga mozes da gledaš samo "sneg". Naivnih li vremena, majku mu...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17896 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/08/2007 : 00:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
hm imamo TV na daljinski u boji jos od 1980.
jos radi... ali smo izgubili daljinski

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/08/2007 : 03:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Eto, vidite da su ljudi u pravu kad nece da kupe kolor TV sa daljinskim
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000