forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Samo za Sarajlije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 27/07/2007 : 18:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message
Ovako:

Murat Mihcioglu, urednik turskog strip-nakladnika Rodeo (i joss necceg), dolazi 8. kolovoza/augusta u Zagreb, a 9. ide za Sarajevo gdje ostaje mislim do 11. Zanima ga:

a) Kako mu je najbolje putovati od Zagreba do Sarajeva (bus/vlak/avion) i ako znate koliko košta, ali to je manje bitno, mogu i ja odavde provjeriti.

b) Ima li što stripovskih ljudi koji bi se s njime našli dok je u Sarajevu. Nije specificirao fanovi, autori ili nakladnici, možda može i coporativno, ako su ljudi frendli i ne dave.

Sad, moj prijedlog je da se vi - ima li zainteresiranih - dogovorite oko toga koje je prevozno sredstvo najbolje te tko bi od vas dalje s njim komunicirao te mi to javite na mail (darko (at) mentor (.) hr), na ssto ja doticcnom ssaljem Muratov mail, a Muratu njegov pa vi dalje utanaccujte detalje dogovora i sastanka.

Murata sam inacce upoznao na nekom festivalu u Solunu, znaci normalan je, možete s njim pricati o Bonelliju u Turskoj. Prica engleski.

A Zagrepcani (koji su sigurno otvorili ovaj topik od dosade, iako piše da je samo za Sarajlije) koje zanima nešto o stripu u Turskoj i koji bi se pridružili meni i Muratu na nekoj kavi vjerojatno 8.8. naveccer, neka mi se isto jave na mail.

mcn

Q STRIP BLOG: http://qstrip.blog.hr

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/07/2007 : 19:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ako mu finansije nisu problem, nabolja (i najbrža) opcija za put je u svakom slucaju avion. izmedu vlaka i busa ja osobno bih prije izabrao bus, jer putovanje krace traje, vlakom bi izgubio skoro cijeli dan.

što se tice druženja, vecina nas je ili na odmoru izvan bih ili namjerava ovih dana da ide, tako da ne znam kako bi se to moglo izmanevrisati. ja isto idem za par dana izvan bih.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 28/07/2007 : 21:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Kakav je to urednik kada o takovim stvarima brine??????
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 28/07/2007 : 23:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
quote:
Originally posted by Q STRIP

A Zagrepcani (koji su sigurno otvorili ovaj topik od dosade, iako piše da je samo za Sarajlije)

taj sam!

http://dzukalog.blogspot.com/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000