Author |
Topic  |
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/07/2007 : 16:51:06
|
Zar ne bi bilo bolje da ludens uz svoja izdanja izdaje i postu koja u talijanskim izdanjima dolazi na drugoj stranici? Ne samo zbog citatelja i njihovih pisama, vec i zbog poprilicno vaznih informacija koje redakcija zna objavljivati na toj stranici.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 29/07/2007 : 16:56:01
|
Bilo bi dobro, ali da mogu zaštediti pola strane oni bi to ucinili. Cesto u ludensovim stripovima nema ni one glavne prve stranice sa nazivom epizode!
-------------------------------------------------------------------------------- To their own shore came the world war Gleaves and the Ingham Leading the bury west In their own track came the wolfpack Gleaves led the convoy Into the hornets nest |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 29/07/2007 : 17:14:08
|
naka sad pokriju troskove tog jednog lista (naziv epizode na jednoj strani, posta na drugoj) sa 12% PDV kojega vise ne moraju placati
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 29/07/2007 : 17:23:27
|
quote: Originally posted by supermark
naka sad pokriju troskove tog jednog lista (naziv epizode na jednoj strani, posta na drugoj) sa 12% PDV kojega vise ne moraju placati
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
pa tako jee, jer to meni stvarno fali, to mi daje totalno drukciji dojam stripa, za razliku od onoga odmah na strip, to je predigra;) sta bi rekle zene na to;))da nema predigre u stripu
. . up the irons.. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 29/07/2007 : 19:23:55
|
pa bolje da pojeftine svi stripovi za 12%, što bi bilo i logicno.
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 29/07/2007 : 20:15:47
|
I meni je predigra bitna!
-------------------------------------------------------------------------------- To their own shore came the world war Gleaves and the Ingham Leading the bury west In their own track came the wolfpack Gleaves led the convoy Into the hornets nest |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 29/07/2007 : 21:06:05
|
quote: Originally posted by I like girlz
pa bolje da pojeftine svi stripovi za 12%, što bi bilo i logicno.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
pa rade bi da naprave strip kako spada, nego da ga pojeftine za kunu
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 30/07/2007 : 00:25:46
|
Nece biti ni jedno ni drugo, ni pojeftinjenja niti povecanja broja strana, vec ce se to iskoristiti da se ostvare vece zarade ili smanje gubici na neprofitabilnim izdanjima. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17594 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 30/07/2007 : 14:29:16
|
Zar ne bi bilo bolje da ludens uz svoja izdanja izdaje i postu koja u talijanskim izdanjima dolazi na drugoj stranici? Ne samo zbog citatelja i njihovih pisama, vec i zbog poprilicno vaznih informacija koje redakcija zna objavljivati na toj stranici.
Bilo bi bolje da imaju poštu, ali teško da ce biti išta od toga. |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 30/07/2007 : 14:38:04
|
quote: Originally posted by ---dp---
Nece biti ni jedno ni drugo, ni pojeftinjenja niti povecanja broja strana, vec ce se to iskoristiti da se ostvare vece zarade ili smanje gubici na neprofitabilnim izdanjima.
tako je, neka se ostvare vece zarade i neka se štanca dalje!! 2 redovna i 2 extra zagora mejsecno!
--mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.-- |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/07/2007 : 14:38:16
|
Da, al ne bi li bilo malo bedasto objaljivati poštu talijanskih citatelja? Mislim da talijani kombiniraju neki uvod redakcije plus pisma i pitanja citatelja? MOžda da Ludens proba otvoriti svoju vlastiu stranicu citatelja? Malo da se Bernard raspiše, uigra i konacno progovori!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 30/07/2007 : 14:52:38
|
quote: Originally posted by piquet
Nece biti ni jedno ni drugo, ni pojeftinjenja niti povecanja broja strana, vec ce se to iskoristiti da se ostvare vece zarade ili smanje gubici na neprofitabilnim izdanjima.
tako je, neka se ostvare vece zarade i neka se štanca dalje!! 2 redovna i 2 extra zagora mejsecno!
potpisujem 2 redovna i 2 extra zagora na mjesec   |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17594 Posts
Posted - 31/07/2007 : 09:39:10
|
quote: Originally posted by DeeCay
Da, al ne bi li bilo malo bedasto objaljivati poštu talijanskih citatelja? Mislim da talijani kombiniraju neki uvod redakcije plus pisma i pitanja citatelja? MOžda da Ludens proba otvoriti svoju vlastiu stranicu citatelja? Malo da se Bernard raspiše, uigra i konacno progovori!
Po svemu do sada videnom, šanse za tako nešto su male.
Da li je Ludens objavljivao poštu citalaca u još nekom broju osim Tex br. 54? |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 31/07/2007 : 18:37:13
|
quote: Originally posted by Inferno
Bilo bi dobro, ali da mogu zaštediti pola strane oni bi to ucinili. Cesto u ludensovim stripovima nema ni one glavne prve stranice sa nazivom epizode!
-------------------------------------------------------------------------------- To their own shore came the world war Gleaves and the Ingham Leading the bury west In their own track came the wolfpack Gleaves led the convoy Into the hornets nest
a gdje ce biti reklama, danas ti je sve biznis, citaoce ko jebe
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 31/07/2007 : 18:58:22
|
Nemam ja nista protiv reklama, ali bi svaka reklama morala visestruko da finansira troskove papira i stampe na kojima se nalazi, pa ne vidim razloga za ukidanje nekih drugih stranica. Ne znam na kojem formatu se stampaju "Ludensovi" stripovi, ali vidim da nije bio problem kad su neki stripovi imali broj stanica koji nije umnozak broja 32 ili 16. No, vidim da cesto imaju reklame sami za sebe, pa ne vidim nijedno opravdanje za to sto nema stranica sa postom i slicnih. |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 31/07/2007 : 19:38:21
|
Nemam ja nista protiv reklama, ali bi svaka reklama morala visestruko da finansira troskove papira i stampe na kojima se nalazi, pa ne vidim razloga za ukidanje nekih drugih stranica. Ne znam na kojem formatu se stampaju "Ludensovi" stripovi, ali vidim da nije bio problem kad su neki stripovi imali broj stanica koji nije umnozak broja 32 ili 16. No, vidim da cesto imaju reklame sami za sebe, pa ne vidim nijedno opravdanje za to sto nema stranica sa postom i slicnih.
strip je biznis, kao i sve drugo sto je nekad bila zabava, i iz tog biznisa je bolje izvuci neku dobru reklamu i otplatiti dobar dio troskova nego neki tekst koji ne bi zaradio nista
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 31/07/2007 : 20:09:47
|
quote: Originally posted by Ramath a gdje ce biti reklama, danas ti je sve biznis, citaoce ko jebe
A zasto onda u Italiji imaju pisma citatelja i svih tih uvoda? Jos ima istinskih ljubitelja stripa... Istina, nasi izdavaci bi se jos mogli bolje potruditi. Bernie je kao fan stripa, sve izdaje, samo se nikad nije potrudio niti oko popularizacije stripa, a niti okupljanja strip fanova.
- 11 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 31/07/2007 : 21:25:17
|
Bernard je biznismen i mislim da te to jako dobro. Da nije tako, ne bismo imali "Ludens" takav kakav je i izdanja toliko koliko ih je. Uz to, covek ipak gaji odredjenu ljubav prema stripu ili makar koliko-toliko misli na svoj imidz u ocima svog citalastva jer ipak izdaje i stripove na kojima, verujem, ima gubitke. Da nije tako, imali bismo samo Zagora i Dilan Doga. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 31/07/2007 : 22:16:31
|
mislim da je bernard nesto najbolje sto se dogodilo strip sceni na balkanu, da nema njega ne bi bilo ni 90 % izdanja koje kupujemo a sumnjam da bi bilo i ostalih izdavaca da nema ludensa koji je otkrio potencijal publike...
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by DeeCay
--------------------------------------------------------------------------------
mozda bi i bilo bedasto, ali meni nevjerojatno zanima ta posta, cak vise talijanskih citatelja nego nasih (ipak su bolje upoznatiji s dylanom, u italiji je izaslo duplo vise epizoda)
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 01/08/2007 : 03:48:46
|
E pa tu se ipak pomalo varas, jer je SD bila ta koja je na vreme nastavila sa izdavanjem Bonelijevih stripova (i ne samo Bonelijevih, radili su i Spajdermena, Konana i jos stosta) i sve to na vreme kako stara publika koja je sve to konzumirala jos iz vremena "Dnevnika" ne bi izgubila interesovanje. Dakle, najpre "Dnevnik", zatim SD, dok je "Ludens" samo uskocio na gotovo. Naravno, to ne umanjuje kvalitet ove firme koji sam i sam istakao u prethodnom postu, ali jasno je da nije "Ludens" taj koji je otkrivao potencijal publike |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17594 Posts
Posted - 01/08/2007 : 10:24:04
|
Ne znam na kojem formatu se stampaju "Ludensovi" stripovi, ali vidim da nije bio problem kad su neki stripovi imali broj stanica koji nije umnozak broja 32 ili 16.
A Zagor klasik 1  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
chkuna
New Member

Croatia
197 Posts
Member since 26/09/2006 |
Posted - 02/08/2007 : 02:50:27
|
Jebiga, poskupil je kruh...
Zapalit cu pol vugrada, da zasadim vinograda!!! |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16700 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
delboj
stripovi.com suradnik