forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Svagdanja borba i Kasta Metabarona
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 30/07/2007 : 02:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Upravo sam se danas vrati sam kraceg odmorica na kojem sa citao Svagdanju borbu i Kastu metabarona.

Meni je Svagdanj borba najbolji strip koji sam u životu procitao. Svaki strip koji sam dosada citao je prica koju je neko smislio i neko nacrtao. Svagdanja borba je strip koji je neko proživeo i potom nacrtao sa samo Francuski spontanim šarmom. Ovde nema laži, nema prevare sve je iskreno do najdublje ljudske emocije. Ovaj je strip koji nosi toliko humanosti, života, optimizma, vedrine, iskrene i duboke tuge, toliko šarma da ja to na jednom mestu nisam nisam sreo ni u jednom drugom umetnickom delu. Možda bi ovaj strip mogao da uporedim jedino sa Kusturicinim i Sidranovim Ocem na službenom putu.
Izdanje stripa je bezprekorno. Primecujem da Markos insistira na neplastificiranim koricama koje se i meni dopadaju. Povez je odlican. Strip citao na plaži Ade Bojane sa sitnim jako peskom koji se svuda zavlaci i taj i takav pesak nije baš ništa uspeo da stripu naudi, cak mu je i dodao na patini.

Kasta Metabarona je strašan strip. S T R A Š A N ! ! !
Do kraja trece knjige mi je trebalo da pocnem da kontam o cemu se i kako tu radi i da ulazim u taj poseban svet u kome se strip dogada. Tek sam na kraju trece knjige poceo da se navikavam na osebujan jezik i nacin pricanja price. Kad sam završio cetvrti deo okrenu sam ponovo strip iz pocetka i tek tada stvarno uživao i u prici i u crtežu i u svemu. Ovaj strip treba da se cita više puta i mislim da svako novo citanje otkriva sve te kukice, zamkice, igre recima, detalje u crtežima....
Recju M O C N O !
Izdanje Kaste Metabarona je kao i sam strip impresivno, pocev od rešenja naslovne strane, hartije i same opreme. Kada sam gledao Fibrino i Izdanje Belog Puta mnogo mi se više dopalo ovo drugo.
Zamerku imam na povez koji je ipak poceo da popusta pod sitnim peskom. Strip je malo ali vidljivo poceo da se odlepljuje. To, doduše meni ni malo ne smetaj, jer ja volim da mi se strip od citanja malo pohaba, nekako mi je lep kad ga vidim da je citan puno puta. Na taj nacin mu dajem svoj pecat i on postaje stvarno moj.

Ovo nije ni tema vec jedna impresijica koju mi je bilo zgodno da napišem ovde.

Toliko.

Mitrovica se prešaltala na letnji i lenji red vožnje i ja sam se brzo adaptirao uz Stolicnaju sa puno leda i limuna. Ledena voda i espreso se u toj kombinaciji podrazumevaju.

Živeli i ugodnu noc vam želim

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 30/07/2007 : 06:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
od srca srcu
radenska tre kvore
baš ono iz duše
uživaj u litu
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 30/07/2007 : 09:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Opušten topik u moru svih ostalih...

Šta još poželeti za par minuta pauze u radnom danu?

Živi bili, @Raspucin & @Toninho

ulepšaste mi tih nekoliko minuta:)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/07/2007 : 17:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Eto, rekli smo ti da su dobri Metabaruni...

Attachment leeds to jealosy. The shadow of greed that is...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/07/2007 : 17:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ja cekam godišnji da se konacno uhvatim ukoštac sa Metabaronima...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 30/07/2007 : 18:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Eto, rekli smo ti da su dobri Metabaruni...

Attachment leeds to jealosy. The shadow of greed that is...

Tebe sam i poslušao.

Živeo mi.

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/07/2007 : 19:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ja se,naprimjer,trenutno borim sa Metabarunima
i naprosto uživam :)
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 30/07/2007 : 20:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Ja se,naprimjer,trenutno borim sa Metabarunima
i naprosto uživam :)

khm...
naime
to jest
neš utec
sad kad si se izdo
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17903 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/07/2007 : 21:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja vecc citam metabarone i to an engleskom pa me malo usporavaju
šta reci sjajno
poseban svijet spejs opera drama horror
prica velika kao i život

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/07/2007 : 10:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho
khm...
naime
to jest
neš utec
sad kad si se izdo

Pa što ne pitaš?!?
Brate,djelim doživljaj....
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 01/08/2007 : 08:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
javi kad završiš na mob
krecem na godišnji
imat cu vrimena za sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17903 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/08/2007 : 15:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
danas citam 17# metabarons i nema dalje

sta cu onda a pise fino nastavlja se i nikad nisu izdali nastavak u americi

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17903 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/08/2007 : 01:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ocel mi iko opisati sta se desava na zadnjoj stranici metabarona u hrvatskom izdanju

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29691 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/08/2007 : 22:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Upravo sam se danas vrati sam kraceg odmorica na kojem sa citao Svagdanju borbu i Kastu metabarona.

Meni je Svagdanj borba najbolji strip koji sam u životu procitao. Svaki strip koji sam dosada citao je prica koju je neko smislio i neko nacrtao. Svagdanja borba je strip koji je neko proživeo i potom nacrtao sa samo Francuski spontanim šarmom. Ovde nema laži, nema prevare sve je iskreno do najdublje ljudske emocije. Ovaj je strip koji nosi toliko humanosti, života, optimizma, vedrine, iskrene i duboke tuge, toliko šarma da ja to na jednom mestu nisam nisam sreo ni u jednom drugom umetnickom delu. Možda bi ovaj strip mogao da uporedim jedino sa Kusturicinim i Sidranovim Ocem na službenom putu.
Izdanje stripa je bezprekorno. Primecujem da Markos insistira na neplastificiranim koricama koje se i meni dopadaju. Povez je odlican. Strip citao na plaži Ade Bojane sa sitnim jako peskom koji se svuda zavlaci i taj i takav pesak nije baš ništa uspeo da stripu naudi, cak mu je i dodao na patini.

Kasta Metabarona je strašan strip. S T R A Š A N ! ! !
Do kraja trece knjige mi je trebalo da pocnem da kontam o cemu se i kako tu radi i da ulazim u taj poseban svet u kome se strip dogada. Tek sam na kraju trece knjige poceo da se navikavam na osebujan jezik i nacin pricanja price. Kad sam završio cetvrti deo okrenu sam ponovo strip iz pocetka i tek tada stvarno uživao i u prici i u crtežu i u svemu. Ovaj strip treba da se cita više puta i mislim da svako novo citanje otkriva sve te kukice, zamkice, igre recima, detalje u crtežima....
Recju M O C N O !
Izdanje Kaste Metabarona je kao i sam strip impresivno, pocev od rešenja naslovne strane, hartije i same opreme. Kada sam gledao Fibrino i Izdanje Belog Puta mnogo mi se više dopalo ovo drugo.
Zamerku imam na povez koji je ipak poceo da popusta pod sitnim peskom. Strip je malo ali vidljivo poceo da se odlepljuje. To, doduše meni ni malo ne smetaj, jer ja volim da mi se strip od citanja malo pohaba, nekako mi je lep kad ga vidim da je citan puno puta. Na taj nacin mu dajem svoj pecat i on postaje stvarno moj.

Ovo nije ni tema vec jedna impresijica koju mi je bilo zgodno da napišem ovde.

Toliko.

Mitrovica se prešaltala na letnji i lenji red vožnje i ja sam se brzo adaptirao uz Stolicnaju sa puno leda i limuna. Ledena voda i espreso se u toj kombinaciji podrazumevaju.

Živeli i ugodnu noc vam želim

Drago mi je da ti se svidjela Borba. Mozda je i meni to najbolji strip koji sam procitao u zivotu, ali puno ovisi u kraju, dogodine ce izaci druga knjiga, ako ona bude ovako dobra, onda nema dvojbe.

Inace, korice su plastificirane, samo plastifikacija je mat, a ne sjajna, u tome je razlika (meni se vise svidja).

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29691 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/08/2007 : 22:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

ocel mi iko opisati sta se desava na zadnjoj stranici metabarona u hrvatskom izdanju

Butler did it

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000