forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Par pitanja o Zagoru
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 13/08/2007 : 21:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
E nama friškima i jedini nacin da udemo u svijet stripova!

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 14/08/2007 : 16:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message
Kako misliš jedini nacin ???? pa imaš strip knjižare (hvala bogu)u kojima se nalazi hrpa dobrih stripova koji samo cekaju da ih neko pokupi...u lošijoj varijanti mozes naci hrpu stripova na netu za procitati...tako da :)))
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 14/08/2007 : 19:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
Ah vi friški ni ne znate šta je to ljubav prema stripu.Mi koji smo u stripu vec 25 godina,kad još nije bilo strip knjižara,interneta,foruma,...kad se na neki strip cekalo i tražilo po više godina,ako si iz nekog malog kraja kao što sam ja recimo.Kad si mogao ici pešice do par kilometara,samo zato što si cuo da od neke tvoje sošolke brat kao sakuplja stripove pa si onda pešacio u nadi da možda ima baš taj strip.Sad više nitko ne ide peške više od 500 metara,tada se pešacilo za strip i po par kilometara ako je trebalo.Secam se kad sam procitao strip od Zagora Sovina litica,pa nisam onda nikako mogao da nabavim strip Beli poglavica,da vidim kako je sve to završilo,pa sam se trudio i tražio ta strip a onda sam ga vidio o mojoj ucioni gdje je neki drugi razred sakupljao stari papir(koji se tada sakupljao za odlazak na konacni izlet) i video ga tamo,a nisam imao muda da ga uzmem doma i procitam.Takav mi je uzgoj,pa onda još crkva kao ne kradi i te stvari i kako mi je bilo teško svaki dan ulaziti u taj razred i prvo što sam video je bio uvijek taj strip a nisam se osudio ga uzeti,nije mi se cinilo fer i do tog razreda koji je sakupljao papir iako je taj strip mizerne težine,ipak takav mi je karakter.Prošlo je mnogo godina da sam konacno došao legalno do tog stripa morate znati kako sam bio oduševljen onda.Isplatilo se cekati,iako mi sada ta epizoda i ne znaci baš nešto.Ima puno boljih ali ipak.I nije bio samo taj strip,secam se kako sam tražio strip sa naslovom Sablasti iz tvrdave,stižu Ruralesi od teksa,...pa dao bi ja citavo bogatstvo tada za neke od tih stripova.Secam se kako nam je bilo da smo recimo naišli na neki stari broj recimo oko 100 ili 200,cak i 300 ili 400 to je tada nešto znacilo.Pricam o lms i zs.Pa kako smo razgovarali kao djeca ako Zagora pogodiš u taj žuti krug on je kao neranljiv i tako,i kao svi smo se složili time da zato nosi tu majicu koja ga spašava.A sad? Šta sada rade ljudi.Netko ko nema pojma,netko recimo koji se zaželio malo stripa pa onda zamoli oca i ide na internet pa kupi cijelu kolekciju za 5 minuta i pokloni ju svom djetetu koji ionako ne zna cijeniti sve to pa mu postane dosadno kad procita dva tri broja.Hm,to ste vi friški danas.Danas Zagor a sutra Pamela Anderson i will smith.

This is madnes!!??THIS IS SPARTA!!!!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/08/2007 : 20:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Stockbrooker

Ah vi friški ni ne znate šta je to ljubav prema stripu.Mi koji smo u stripu vec 25 godina,kad još nije bilo strip knjižara,interneta,foruma,...kad se na neki strip cekalo i tražilo po više godina,ako si iz nekog malog kraja kao što sam ja recimo.Kad si mogao ici pešice do par kilometara,samo zato što si cuo da od neke tvoje sošolke brat kao sakuplja stripove pa si onda pešacio u nadi da možda ima baš taj strip.Sad više nitko ne ide peške više od 500 metara,tada se pešacilo za strip i po par kilometara ako je trebalo.Secam se kad sam procitao strip od Zagora Sovina litica,pa nisam onda nikako mogao da nabavim strip Beli poglavica,da vidim kako je sve to završilo,pa sam se trudio i tražio ta strip a onda sam ga vidio o mojoj ucioni gdje je neki drugi razred sakupljao stari papir(koji se tada sakupljao za odlazak na konacni izlet) i video ga tamo,a nisam imao muda da ga uzmem doma i procitam.Takav mi je uzgoj,pa onda još crkva kao ne kradi i te stvari i kako mi je bilo teško svaki dan ulaziti u taj razred i prvo što sam video je bio uvijek taj strip a nisam se osudio ga uzeti,nije mi se cinilo fer i do tog razreda koji je sakupljao papir iako je taj strip mizerne težine,ipak takav mi je karakter.Prošlo je mnogo godina da sam konacno došao legalno do tog stripa morate znati kako sam bio oduševljen onda.Isplatilo se cekati,iako mi sada ta epizoda i ne znaci baš nešto.Ima puno boljih ali ipak.I nije bio samo taj strip,secam se kako sam tražio strip sa naslovom Sablasti iz tvrdave,stižu Ruralesi od teksa,...pa dao bi ja citavo bogatstvo tada za neke od tih stripova.Secam se kako nam je bilo da smo recimo naišli na neki stari broj recimo oko 100 ili 200,cak i 300 ili 400 to je tada nešto znacilo.Pricam o lms i zs.Pa kako smo razgovarali kao djeca ako Zagora pogodiš u taj žuti krug on je kao neranljiv i tako,i kao svi smo se složili time da zato nosi tu majicu koja ga spašava.A sad? Šta sada rade ljudi.Netko ko nema pojma,netko recimo koji se zaželio malo stripa pa onda zamoli oca i ide na internet pa kupi cijelu kolekciju za 5 minuta i pokloni ju svom djetetu koji ionako ne zna cijeniti sve to pa mu postane dosadno kad procita dva tri broja.Hm,to ste vi friški danas.Danas Zagor a sutra Pamela Anderson i will smith.

Davno nisam pro;itao lepši odgovor. Kažem ja, a ljudi mi ne veruju, sada mi novi clanovi držimo ovaj forum.
Baš me je ova tvoja prica podseetila na to vreme. Ja sam recimo tako fanaticno tražio Covek munju, lanzao ovamo-onamo, od stripadžije do stripadžije ne bi li našao taj nastavak Usijane stene da bi video šta ce biti.
Imao sam jednog tipa u Prizrenu, Turcina koji je citao stripove, on ih nije skupljao nego ih je citao i imao ih brdo. Tako sam ja kupovao nove stripove koje je on tražio, i sa njim ih menja za starije. Ma nije bilo vece srece nego da nekoga ko ne zna zajebeš i capiš mu neki Zagor u LMS-u.
Ove stripadžije danas su nekako enciklopedisti, znaju sve i imaju sve, pa im nije bitna ta magija koja je nama bila važna. Mi smo stripova bili gladni, a oni su siti.

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/08/2007 : 20:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Koji su "friški", a koji "ne friški"? Jel kriterij dobna granica ili odnos prema stripu. Ja imam 20godina i mislim da nisam "friški" jer sam istinski stripofil i citam stripove od malih nogu/ruku.
Zbilja, je bilo gušt capit rodaku koji strip. Jednom se moj prijatelj/susjed odselio, a ja provalia u njegovu staru kucu i maznia 20 komada stripova. Posli su se nešto vratili i cuo sam njegovu mater kako prica da im je provalia cudan lopov u kucu, naime, iako je napravia nezapamcen nered odnia je samo staru papirusnu! Ah, koji gušti...

----------------------------------
In heaven all the interesting people are missing.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 14/08/2007 : 20:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Odlicno si to napisao, Stockbrooker!

Death is certain, life is not*
*Start digging, Busmalis
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 14/08/2007 : 20:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message
slazem se odlicno si to napisao osim onog za stari papir... ja sam provalio na školski tavan koi je u stvari bio otvoren ali si se morao popeti preko nekog stabla i nosio danima doma stripove, dok me nisu uhvatili, onda mi je bilo ....

Najgora kazna koju sam dobio kao klinac mi je bila mjesec dana nema stripova nikad dužeg mjeseca, sjecam se da mi je teta da mater nezna donijela ciko - indijanac (nikad joj ne zaboravim lol)

I nikako nisam mogao mojima objasnit zašto nove stripove mijenjam za stare :)))))

Ne sjecam se di je više izašao onaj spisak svih izašlih brojeba ZS i LMS to sam prepisivao 100 puta pa zaokruzivao pocrtavao bojao :)))))

eh nostalgija me pere idem na aukciju kupit neki stari strip :))))
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 14/08/2007 : 21:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
quote:

Previše poopcavaš stvari. Neko koga strip ne zanima opce ga ni ne kupuje, a kamoli da bi si dal truda da nade i forum povezan sa stripovima. To kaj ja danas ne moram riskirati život da dodem do nekog broja ne znaci da nisam ko vi.

Danas je lakše doci do stripa i svi koji hoce mogu. A ovo s pricanjem, e pa pošto vas starih je sve manje i manje, a mladih jako malo pa ih ovakav komentar i rastjera nemamo drugog nacina nego ovak prek neta. Nekad hodanje danas internet.

A lijepše mi je citati hrvatska izdanja.

Edited by - jimi on 14/08/2007 21:34:25
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47479 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/08/2007 : 21:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

Davno nisam pro;itao lepši odgovor. Kažem ja, a ljudi mi ne veruju, sada mi novi clanovi držimo ovaj forum.
Baš me je ova tvoja prica podseetila na to vreme. Ja sam recimo tako fanaticno tražio Covek munju, lanzao ovamo-onamo, od stripadžije do stripadžije ne bi li našao taj nastavak Usijane stene da bi video šta ce biti.
Imao sam jednog tipa u Prizrenu, Turcina koji je citao stripove, on ih nije skupljao nego ih je citao i imao ih brdo. Tako sam ja kupovao nove stripove koje je on tražio, i sa njim ih menja za starije. Ma nije bilo vece srece nego da nekoga ko ne zna zajebeš i capiš mu neki Zagor u LMS-u.
Ove stripadžije danas su nekako enciklopedisti, znaju sve i imaju sve, pa im nije bitna ta magija koja je nama bila važna. Mi smo stripova bili gladni, a oni su siti.

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.

znaš šta se kaže- sit gladnom ne viruje
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 15/08/2007 : 20:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Podsjeti me stockbrooker na moju mlados(ludost) i stripove pa da se i ja ispovjedim.
Sjecam se,bilo je ljeto,imao sam oko 14 godina i vec 7 godina kako skupljam ZS. Redovno sam isao kod ulicnih prodavaca stripova i tu kupim stari broj ZS(uglavnom Zagora).
Ugledam kod jedng tipa da je donio 10-ak zagora LMS (od broja 90 - 120-poneki nedostajo).Kupio bi te stripve(U ono vrijeme smo ih zvali romani)ali nemam dovoljno novaca.Pokusao da izvucem nesto od roditelja ali kad su culi da je za stripove -nema sanse.Kako i zasto ,nemam pojma,ali ukradem ja zlatni prsten od stare(majka) i zamjenim za one Zagore LMS.Naravno,majka mi je primjetila da je prsten nestao...sumnjala je u mene ali nisam to nikada priznao(ni dan danas)...kao sto rekoh podsjeti me stockbrooker na tu ludost za stripovima...sta sve covjek radi za te stripove!
Sljedeci put kad sretnem majku recu joj da sam ja ukrao prsten i zamjenio za stripove.....valjda se nece ljutiti.

Lesli Eldridz,Tabasko Pit,Sumiko!
$€N@D
Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 16/08/2007 : 23:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message
i mene ste naravno nasmijali i sjetili a neke trenutke nabavljanja stripova - evo svijetlih trenutaka:
- NASILJE U DARKVUDU sam kupio na Kvatricu od slucajnog a ne profesionalnog prodavaca jednu subotu za cca današnjih 20 kn (dakle malo skuplje od kiosk broja)
- zato sam za BLAGO CRVENE PLANINE mom super frendu placao 2 mjeseca u ratama svaki tjedan do neke sume od današnjih cca 500 kn
- kod Bernija sam jednom došao kupiti stripove kao klinac (i on je bio klinac), a on imao par stotina ocuvanih i skupih brojeva - birao sam 2 komada bar sat vremena (usput smišljajuci što cu doma sve prodat da se vratim kod njega)

kako svaka nostalgija vrijedi - jimiju za ovu temu želim pokloniti par viškova koji mi doma samo skupljaju prašinu
Zagor 71
Zagor Extra 107
Zagor Extra 110
Zagor Extra 136
ako ti trebaju neki od ovih, pošalji mi adresu i dobiješ ih doma besplatno
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 17/08/2007 : 11:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Prvo hvala angeliczg!

Kad ste vec svi ovak iskreni da ja ispricam onda kak ja nažalost nisam došel do nekih brojeva. Prije jedno vec 6 godina kupil sam prvi broj, Zagor extra 51. Bijeli vrac i naravno kad sam procital procital ga je i tata, kad je on nekad cital i Zagor i Alan Forda, no nikad da bi skupljal. I to je zainteresiralo mog frenda, kupil je dosta kompleta i u jednom trenu imal je negdje 40 brojeva od tada izašlih 55. I prošle godine pitam ga kaj je s njima napravil kad mi veli da ih je nekom posudil i nije ih nikad tražil natrag. A baš kad bih ih sparil sa svojima dobil bi jednu potpuniju kolekciju od ove koju sad imam. A mislil sam si vec puno puta da pitam no bilo mi je neugodno ko i Stockbrookeru kad nije mogel uzeti zagora iz starog papira, makar i dalje mi se ne svida njegov odgovor.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47479 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/08/2007 : 12:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by senad7

Podsjeti me stockbrooker na moju mlados(ludost) i stripove pa da se i ja ispovjedim.
Sjecam se,bilo je ljeto,imao sam oko 14 godina i vec 7 godina kako skupljam ZS. Redovno sam isao kod ulicnih prodavaca stripova i tu kupim stari broj ZS(uglavnom Zagora).
Ugledam kod jedng tipa da je donio 10-ak zagora LMS (od broja 90 - 120-poneki nedostajo).Kupio bi te stripve(U ono vrijeme smo ih zvali romani)ali nemam dovoljno novaca.Pokusao da izvucem nesto od roditelja ali kad su culi da je za stripove -nema sanse.Kako i zasto ,nemam pojma,ali ukradem ja zlatni prsten od stare(majka) i zamjenim za one Zagore LMS.Naravno,majka mi je primjetila da je prsten nestao...sumnjala je u mene ali nisam to nikada priznao(ni dan danas)...kao sto rekoh podsjeti me stockbrooker na tu ludost za stripovima...sta sve covjek radi za te stripove!
Sljedeci put kad sretnem majku recu joj da sam ja ukrao prsten i zamjenio za stripove.....valjda se nece ljutiti.

$€N@D

ti si skoro zaglibija u kriminal zbog zagora a?
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 17/08/2007 : 17:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
U to vrijeme sam razmisljao tako da te Zagore moram imati pa makar i kriminalac postao , ali ostalo je (Sva sreca) samo na tome :)
Nisam rekao da mi je majka godinu dana ranije zapalila 120 stripova ZS zbog svadje sa starijim bratom (svadja je bila upravo zbog stripova). I dan danas joj to nabacujem na nos....moze se reci da smo sad kvit(Ona stripove zapalila a ja ukrao prsten).Doduse nije ni to neki izgovor za kriminal....

$€N@D
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 17/08/2007 : 21:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Ideš, pa mora da si bil lud negde. Ajd u tvom slucaju cilj opravdava sredstva!

Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 19/08/2007 : 13:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Jel možda netko od vas primjetil Zagor maxi u kompletu?
Zagor specijal komplet?

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/08/2007 : 13:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by jimi

Jel možda netko od vas primjetil Zagor maxi u kompletu?
Zagor specijal komplet?

nevjerujem da ce ti toga bit

Torcida Solin
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 19/08/2007 : 13:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ja mislim da ima 2 specijalca u kompletu!?

----------------------------------
Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 19/08/2007 : 14:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Ima specijalaca u kompletu, oni u boji su pomiješani s regularnim (Crna duša, Dugin most), 2 za 25 kuna...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 27/08/2007 : 12:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
quote:
Originally posted by angeliczg

i mene ste naravno nasmijali i sjetili a neke trenutke nabavljanja stripova - evo svijetlih trenutaka:
- NASILJE U DARKVUDU sam kupio na Kvatricu od slucajnog a ne profesionalnog prodavaca jednu subotu za cca današnjih 20 kn (dakle malo skuplje od kiosk broja)
- zato sam za BLAGO CRVENE PLANINE mom super frendu placao 2 mjeseca u ratama svaki tjedan do neke sume od današnjih cca 500 kn
- kod Bernija sam jednom došao kupiti stripove kao klinac (i on je bio klinac), a on imao par stotina ocuvanih i skupih brojeva - birao sam 2 komada bar sat vremena (usput smišljajuci što cu doma sve prodat da se vratim kod njega)

kako svaka nostalgija vrijedi - jimiju za ovu temu želim pokloniti par viškova koji mi doma samo skupljaju prašinu
Zagor 71
Zagor Extra 107
Zagor Extra 110
Zagor Extra 136
ako ti trebaju neki od ovih, pošalji mi adresu i dobiješ ih doma besplatno

Hvala

Stripovi su stigli!

Go to Top of Page

ChasNick
New Member

Serbia
185 Posts

Member since 10/12/2002

Posted - 28/08/2007 : 12:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ChasNick a Private Message
quote:
Originally posted by Gutrum

Ne sjecam se di je više izašao onaj spisak svih izašlih brojeba ZS i LMS to sam prepisivao 100 puta pa zaokruzivao pocrtavao bojao :)))))

Koliko se secam (a secam se jer sam i ja to isto radio) to su ZS 796, 797 i 798 (Put straha, Nepoznati svet i Ukleta zemlja).
Nostalgija...

I hate signatures!
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 29/08/2007 : 08:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by senad7

U to vrijeme sam razmisljao tako da te Zagore moram imati pa makar i kriminalac postao , ali ostalo je (Sva sreca) samo na tome :)
Nisam rekao da mi je majka godinu dana ranije zapalila 120 stripova ZS zbog svadje sa starijim bratom (svadja je bila upravo zbog stripova). I dan danas joj to nabacujem na nos....moze se reci da smo sad kvit(Ona stripove zapalila a ja ukrao prsten).Doduse nije ni to neki izgovor za kriminal....

meni je mater prvo izbacila stripove na hodnik odakle su ih ukrali, a onda je još gomilu njih iz špajza, di su bili spremljeni, bacila ravno u smece... takoder joj još to i dan danas zamjeram... to, i situacija kad sam morao ostaviti nakon mjesec dana u bolnici nekoliko stotina stripova tamo (jer sam bio na zaraznoj), su mi neke od najgorih trauma iz djetinjstva...
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 30/08/2007 : 19:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Gdi mogu naci popis Zagora i to onakav kakav je izlazil u Italiji redoslijed, a da paralelno piše i redoslije hrvatskih izdanja? Vidim Cortov popis, al je star, vec dosta kasni?

Ak ima neko nek da link ili mi nek pošalje na mail, hvala!

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 31/08/2007 : 10:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
Može li mi netko reci što se dogodilo u Italiji s našim extra brojevima 35,39,41,44,48,51,59.
Znam da su naši dodavali te brojeve i stavljali ili neku novu naslovnicu ili neku iz stripa vinjetu, ali zanima me jesu li neki brojevi u Italiji bili prošireni ili...???
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27204 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/08/2007 : 11:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
kad su u italiji poceli zagora izdavati u ovom tkz.bonelli formatu,imao je 130 str.u nas extra serija ima 96 stranica i tako je nastao nesrazmjer u brojevima i višak od 5-6 brojeva.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000