forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 MM MAXI
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/08/2007 : 15:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Bedna.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/08/2007 : 17:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Bedna.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

sad si mi "ubio" volju za kupnjom ovog maxija.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/08/2007 : 18:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ih, nije to nista. Cek da dogodine vidis drugi maksi. Dno dna.

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/08/2007 : 18:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Al svejedno cemo ga kupit, jel tako!?

----------------------------------
In heaven all the interesting people are missing.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/08/2007 : 18:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Axa;)

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7780 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 16/08/2007 : 07:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Nakon što sam procitao ove zadnje dvije katastrofe od Maxija (Tex i Mister No) teško me nešto može razocarat. Lošiji od tih maxija ne može bit

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 16/08/2007 : 08:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
koji q kupujete onda ako vam nevalja.
ne sjecam se posta gdje je neko pohvalio neki strip, pa ne vidim razlog zasto ih uopce kupujete.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/08/2007 : 11:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

Nakon što sam procitao ove zadnje dvije katastrofe od Maxija (Tex i Mister No) teško me nešto može razocarat. Lošiji od tih maxija ne može bit

Može,može
vjeruj mi

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7780 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 16/08/2007 : 12:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

ne sjecam se posta gdje je neko pohvalio neki strip, pa ne vidim razlog zasto ih uopce kupujete.

Kako sam moga znat da ne valja dok ga ne kupim i procitam?

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 16/08/2007 : 13:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Istina, ne mogu za smece reci da nije smece kad je smece! Jedan dobar strip od 20 njih je prevelik uspjeh. A ta nada da nabasam na takav strip je razlog zašto skupljam i citam stripove. Problem sa stripovima je taj da se cesto pojavi nevideno sranje koje se neda zamisliti dok nedostaje barem prosjecnih stripova. Slicno je i sa filmovima.

Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/08/2007 : 15:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

šta, zar je novi tex maxi loš?

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/08/2007 : 15:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

nahvaljen je zagor pratnja mohawka.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/08/2007 : 16:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

šta, zar je novi tex maxi loš?

Zar ne znas da je zabranjeno je upotrebljavati reci Tex i los u istoj recenici

Kad ce Tex od prvog broja???
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/08/2007 : 02:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ne znam otkud mišljenje da Texov maxi ne valja ili da je loš.
Meni je super!
Prva prica razara....
A crtež - pravo osvježenje.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 10:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
I meni je Tex Maxi sjajan. Puno originalnih scena. Ima i par naivnih situacija (npr. Šef bandita ubije onog celavog na samrti sa 6 metaka, raskomada ga da ga majka ne bi prepoznala, a onda rece ostatku bande da ga nije mogao gledati u onakvom stanju pa ga je oslobodija muka!!!! A banditi popili, i rekli: " Šefe niste imali izbora!!!! Malo je i prijevod loš...

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/08/2007 : 17:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Nakon što sam procitao ove zadnje dvije katastrofe od Maxija (Tex i Mister No) teško me nešto može razocarat. Lošiji od tih maxija ne može bit"

meni su 2. i 3. prica u maxiju odlicne. potpuno novi mister no, a ne onaj standardni amazonski jebivjetar. ni maxi tex nije los, a daleko od toga da je katastrofa. crtez je fenomenalan.

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7780 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 18/08/2007 : 00:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Ne znam otkud mišljenje da Texov maxi ne valja ili da je loš.
Meni je super!
Prva prica razara....
A crtež - pravo osvježenje.

OK, malo sam prenaglio sa zakljuckom. Prva prica je dobra, ali druga me iznervirala, pa vjerovatno zato. Strašno je zbucana, teška za pratit, nezanimljiva, zbrzana, nelogicna, sa nerazumljivim crtežom kad su u podzemlju...To po pitanju Texa,

a za Mister No-a nemam rijeci za opisat dosadu za vrijeme citanja te tri price. Jedino druga je malo bolja i donekle zanimljiva, ali to nije Mister No nego neki bezlicni i nezanimljivi junak.

Prebacio sam lopticu. Red je na obranu!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 18/08/2007 : 01:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Kosturnica je u Tex maxiu baš fino oslikana. A i druga pricica nije loša premda je na malo stranica; nije loša jer je tema-vodilja vec navedena u prvoj prici: "2 lica osvete". Mister No maxi - prva prica je pomalo sparna i nedorecena, dok je druga prilicno dobra ali preklasicna.. Trecu još nisam procito...

Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 18/08/2007 : 01:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
Khm...khm...offtopic...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/08/2007 : 10:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Maxi Martin Myst#232;re 01 (2004)

Gli uomini rettile/Ljudi gušteri

Soggetto e sceneggiatura: Stefano Vietti
Disegni: Paolo Ongaro

Tijekom regate na Hudson Riveru primijeceno je pretpovijesno cudovište - plesiosaur! Tek halucinacija ili nešto što je trebalo ostati tajna no izmaklo je kontroli? Martina zove u pomoc stara stara prijateljica Beverly Howard-Carter (odnosno Carter Hogan)...

Camera del tempo/Kamera vremena

Soggetto e sceneggiatura: Luca Galoppo
Disegni: Paolo Ongaro

Na poziv profesora Strokova, Martin Mystere nade se u Rusiji, obvezan vratiti dug starom prijatelju iz jednog od prijašnjih zgoda (More otrova perhaps?). Nažalost, Strokov biva otet te ce Martin sam morati rasvjetliti tajnu stroja kojeg je kolega htio pokazati svijetu i umiješati se u zavjeru nasljednika Cara (Zara?) cijele Rusije...

Koliko sam shvatio iz prve price, Vietti se nadovezuje na svoju liniju price iz NN-a o Venerabilima, jahacima energetskih struja odnosno Leysa. Pošto mu price o Venerabilima nisu prihvatili previše u NN-u, valjda je smatrao da bi bilo dobro sve to prenijeti u Martinov svijet i dodatno ga krosreferencirati. Prica je mješavina "Lost worlda", Ickeovih reptilijanca i onih Iconiana iz Star Treka i ktome nastavak Mystereove avanture s dinosaurima iz Zambije... Sasvim pristojna avantura sa Martinom kao covjekom od akcije koji i dalje otkriva tajne drevne prošlosti. Ongaro bi morao još malo uvježbati taj svoj crtež, face ljudi se stalno izoblicavaju. Fora je Dijanin izgled lica (okice) na Alessijevoj naslovnici! 5/10

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 21/08/2007 : 10:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
5/10, šta je toliko loše
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 22/08/2007 : 12:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:

Daj se ostavi stripova i odi si na kiosk po novi Story,mozda vidis sisu od Paris Hilton ili Vlatke Pokos.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/08/2007 : 16:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Stigao nam MM Maxi na kioske... uspio sam vec procitati "Ljude gmazove"... nije bilo teško jer se radi o dosta jednostavnoj, perolakoj i donekle interesantnoj pricici, no sa bezveznjikavim crtežom i nemaštovitim raspletom.

4/10

still amazes...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/08/2007 : 16:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Cek samo dok izadje drugi maksi.
Ima da sevaju ocene u rasponu od 0/10 do cak 1/10...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/08/2007 : 22:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
deecay - reptili su gmazovi (hr) ili gmizavci (sr), nisu (samo) gušteri... gušteri i zmije doduše cine 95 posto gmazova, ali to nije sve:))
ta prva storija ajde moze proci... scenario je uistinu bedan:), crtez nepodnosljiv, ali jurski park je jurski park i kad ne valja
ova druga pak... pa dobro, necu vise govoriti djeci u 1. razredu o potrebi prosirenja skupa N negativnim brojevima na ekonomskim primjerima, reci cu im da postoji MM prica po imenu vremeplov ili vremenski stroj ili kronoqrac ili...i da nam zato treba minus predznak...
btw ajde neka mi netko objasni stranicu 219 i sto je tamarica htjela reci???... trebaju cekati na snimku da bi ustanovili kad su oni usli u sobu??????...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000