Kao sto vec mnogi znaju, 7.10. je u ZG utakmica povodom oprostaja Zvonimira Bobana. Dolaze velike svjetske zvijezde od Maldinija, Weaha, Matthausa do Rivalda, Redonda...
Nas nekoliko je odlucilo ovu priliku iskoristiti da se nadjemo. Nasli bi se popodne da stignemo sjesti na pice i razmijeniti stripove, a poslije na tekmu.
Za sada smo sigurni ja i Aco, Stinky se najavio. Cekamo ostale...
nemam tvoj broj mobitela, usput ako vec nisi (jer nisam pogledao) upisite brojeve mob na mobitel listu, probati cu uvatit i Gastona, cini mi se da bas u tom periodu on i ide u ZG na neku kontrolu pa cemo vidit..
tesko za ovaj put,stinky,jer nisam niti neke vaznije stvari uspio napraviti u posljednja dva tjedna.dogovoriti ce se nesto drugo sto ce biti pravilno rjesenje.
Na moju veliku žalost ja moram biti u ZG-u 02.10., a kako se kuci vracam vec 03.10. vrlo je NEvjerojatno da cu uspjeti doci 07.10. i gledati Zvonin oproštaj. Šteta...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Majstore,nemaš pojma koliko si me razveselio ovom izjavom!!! Jedva cekam da upoznam velicine poput tebe,Doca,Krugera(ako ce doci),Stripija itd..Ovim pozivam i sve ostale da dodu.
Samo da dignem topic na vrh, za one koji ga nisu vidjeli. Za sada stizemo ja, Aco, Stinky, Kruger (vjerojatno), Stripje (mozda) i Leopold (mozda). Nije valjda da ce nas biti tako malo.