Author |
Topic  |
tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13521 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 31/05/2010 : 11:46:38
|
quote: Originally posted by Imrahil
http://en.wikipedia.org/wiki/Imrahil
Tolkin omiljeni pisac, Imrahil omiljeni "lik" iz njegovog opusa. A i onako se svuda registrujem tako neki me tako i zovu, pa ljudi pomisle da sam neki Turcin 
To sam i ja mislio,dok nisam video pravo ime . |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13521 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 31/05/2010 : 12:01:37
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Imrahil
http://en.wikipedia.org/wiki/Imrahil
Tolkin omiljeni pisac, Imrahil omiljeni "lik" iz njegovog opusa. A i onako se svuda registrujem tako neki me tako i zovu, pa ljudi pomisle da sam neki Turcin 
To sam i ja mislio,dok nisam video pravo ime .
hahaha, kazem ja   |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 31/05/2010 : 12:05:37
|
Ha, moj pokusaj da originalno spellujem "Gruja" na engleskom, pa dodah "h" na kraju, koje, jelte, ne bi trebalo da se izgovaram. Problem lezi u tome sto se to i dalje cita "Grudža", a vecina stranaca na Ventrilu je izgovaralo "Grudžah" tako da nisam baš mnogo postigo, osim sto je ime jedinstveno i nikad nije zauzeto ni na jednom sajtu.
E sad, što se tacke na kraju tice, imao sam problem sa mailom, jer u 100% slucajeva koristim gmail, a sa tim se ne moce registrovati. Tako da sam napravio nalog na nekom opskurnom besplatnom sajtu koji nije na listi. Nažalost, iz ne-znam-ni-ja kojih razloga, potvrda registracije mi nije stigla. Onda iskopah drugi e-mail, što dobih od providera, i taj je upalio - ali kako nisam imao živaca da proveravam dal' ce dva put da prihvati isti nik, samo dodah tacku. Tako i ostade.... |
 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4661 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 31/05/2010 : 14:58:57
|
Vronski je osim cinjenice da je jedan od najpoznatijih Tolstojevih likova, kao i likova iz svetske književnosti, zasnovan na istoriskoj licnosti, pukovniku Rajevskom koji je poginuo kod Paracina boreci se na srpskoj strani protiv Turaka. Ime zvuci kratko a opisuje slavnu književno-istorijsku licnost, dovoljno za nick! ;) |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4661 Posts
Posted - 31/05/2010 : 15:13:33
|
a koje ti je pravo ime, podijeli s nama, zašto se kriješ iza tog zastrašujuceg nadimka.quote: Originally posted by psycho
Nadimak iz detinjstva, vise od pola zivota ga vucem za sobom, tako da mi mnogi ni ne znaju pravo ime.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4661 Posts
Posted - 31/05/2010 : 15:17:08
|
zagor baš paše uz hajdukov grbquote: Originally posted by Zagor-te-nay
Ja san prvobitno bija Zarkoff, i prijavija se tamo 2003/2004, a Zarkoff radi fizicke slicnosti, cesta mornarska majica i u to vrime njegova frizura.Mislim da sam s tim nickom napravija 2 posta, onda kad san se 2006 opet tija ulogirat, zaboravija san pass, i onda san opet kreira novi nick, stari je izbrisan. A zašto "Zagor-te-nay"? Jer je "Zagor" bija zauzet. .I zato jer je ovo ipak site od stripova, pa želim bit kliše nick. I zbog nikakve fizicke slicnosti sa Zagorom.
|
 |
|
Sekta
Average Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 31/05/2010 : 15:40:30
|
Veliki sam ljubitelj nocnog okupljanja na slabo osvjetljenim lokacijama. Zbog toga cesto nosimo baklje, svjece i velike odore sa kapuljacama. Naravno to nosimo da ne isprljamo odjela. Tu volimo da pricamo o veselim temama: sex, novac i prijem novih clanova. Možda mi se to podsvjesno nametnulo kao nik.  |
???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ??? |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 31/05/2010 : 16:03:21
|
Ja sam aktivan na samo jos jednom forumu pored ovog, ali nisam hteo isti nik da uzmem. A, na forum sam se registrovao odmah po citanju epizode Dampira "Ispod kamenog mosta", jedan od likova ce zove Caleb (Kejleb), pa mi je on prvo pao na pamet. Inace se zovem Nikola. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
mlLandj3
Average Member

.jpg)
Serbia
680 Posts
Member since 22/09/2009 |
Posted - 31/05/2010 : 16:03:23
|
quote: Originally posted by cat claw
Hehe... Pa nisam rekao da su losi. Samo sam rekao da su njanjavi. Nisu bili u skladu sa svojim izgledom. Ono kao, rokeri, a pesme za male devojcice. To sto su radili, dobro su radili. No, dobro, ne mogu svi da budu metalci         Ako ti se svidja Na raskrscu poslusaj ovo da cujes na sta mislim... http://www.youtube.com/watch?v=9LdpaYX6LdU
pito bi te ja da si imo 10 god kad su se pojavili a ono sledeca scena: Niš, naselje Pantelej, neke usamljenje zgrade na periferiji, prvi soliteri izgradjeni u to vreme u Nišu. Ja mali pa mi se one zgrade cine visokim u božju mater. Pogledam gore a ono sa poslednjeg sprata sprata jedne od tih višespratnica trešti: "Nebo je malo, malo je za sve...". A pravo nebo se nešto natmurilo, spremalo se neko nevreme, ma prava apokalipsa. I sad moš misliti mene balavca kako sam se napržio na njih. Dan danas se naježim kad se setim te scene |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 31/05/2010 : 17:27:47
|
Dva dana pre registracije sam postao profesor tehnike i informatike, otud želja da mi nic bude profesor, kako je isti vec postojao dodao sam inz od inženjer koje je bilo moje prethodno zvanje.Mnogi ce sada dodati da sam težak kompleksaš ali to mi je bilo simpaticno. |
 |
|
mezmehudin
New Member

122 Posts
Member since 11/11/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 31/05/2010 : 21:15:37
|
quote: Originally posted by Caleb
Ja sam aktivan na samo jos jednom forumu pored ovog, ali nisam hteo isti nik da uzmem. A, na forum sam se registrovao odmah po citanju epizode Dampira "Ispod kamenog mosta", jedan od likova ce zove Caleb (Kejleb), pa mi je on prvo pao na pamet. Inace se zovem Nikola.
Plus sto je u Partizan dosao najbolji play Evrope McCALEB,mislim da je to presudilo . |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 31/05/2010 : 21:28:20
|
Veliki sam fan benda Manowar, pa je nick Wicked uzet iz njihove pesme Blood Of My Enemies.
Three Sons Have I And They Ride By My Side The Fierce The Black And The Wicked Are Their Names We Ride Down My Enemies On Their Half Hearted Flight No Voice Of Mercy No Evangels Of Light
|
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 31/05/2010 : 21:37:15
|
Plus sto je u Partizan dosao najbolji play Evrope McCALEB,mislim da je to presudilo .
Ja sam na forumu pre nego je dosao Mekkejleb, pre nego sam uopste cuo za njega. Nema veze ovo sa njim.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 31/05/2010 : 21:57:27
|
quote: Originally posted by Caleb
Plus sto je u Partizan dosao najbolji play Evrope McCALEB,mislim da je to presudilo .
Ja sam na forumu pre nego je dosao Mekkejleb, pre nego sam uopste cuo za njega. Nema veze ovo sa njim.
Znam zezam se .Ali kao da si znao.Naslutio si i prizvao ga i hvala ti na tome |
 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
Posted - 31/05/2010 : 21:59:21
|
quote: Originally posted by adriano
a koje ti je pravo ime, podijeli s nama, zašto se kriješ iza tog zastrašujuceg nadimka.quote: Originally posted by psycho
Nadimak iz detinjstva, vise od pola zivota ga vucem za sobom, tako da mi mnogi ni ne znaju pravo ime.
Zoran |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4661 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland