Volim MVa jako, ali ostajem pri tvrdnji da je Manfredi samo vrednica za svaku pohvalu kao istrazivac gradje. Njegova karakterizacija likova je ocajna, vrlo cesto i samo vodjenje scenarija.
Pa, ne da mi se da ne dam glas Sclaviju, u pitanju su godine odusevljavanja ipak - ali, Medda me jako zanima i on bi bio moj izbor broj dva - a pride, od njega se jos ocekuje, dragi mi Sclavi je odsvirao svoje, nazalost.
Ne znam sto se otvara uopste ovakva vrsta topica kad se zna da ce glupa masa pobediti, pametne pojedince! Ovo je jos jedan dokaz da slava scenarista lezi u rukama glupe vecine strip obozavatelja! Prave vrednosti se ne cene onako kako bi trebale!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Još niti jednog glasa za Paolu? Ah da, djoleta nema na forumu...
Ima.
Ali u doticnoj konkurenciji Paola nema šanse, naravno.
Sclavi, zato što se kvalitet meri po najboljim delima, a ne po proseku. A njegova najbolja dela su kilometrima ispred svih ostalih - za koji god serijal da ih je pisao (osim za MM).
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Sclavija stalno neko optužuje da je plagijator tako da cesto ni ne znam što je on ustvari napravio. Napimjer u "poslije ponoci" (nisan citao još, uskoro cu) je jedan komentator napisao da je Sclavi skroz kopirao film "after hours" i samo ubacio u strip.
U Mister Nou je dao svoj maksimum, makar ni sad nisam siguran jesu li to takoreci sve "njegova" djela. UFO npr.?
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Na neki nacin, svi su plagijatori. Malo je onih pravih, potpuno originalnih ideja. Uostalom, cak i dela klasicne knjizevnosti cesto su imala za inspiraciju desavanja iz zivota autora ili njegove okoline. Ko je plagijator a ko ne, zaista je posebna tema za siroku raspravu.
Ne znam sto se otvara uopste ovakva vrsta topica kad se zna da ce glupa masa pobediti, pametne pojedince! Ovo je jos jedan dokaz da slava scenarista lezi u rukama glupe vecine strip obozavatelja! Prave vrednosti se ne cene onako kako bi trebale!
Zijevnuh, glasno :p
I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name